Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bızım çöplerı kapıcı alıyorda onda sıkıntı yokda
ust komsum cokkkkk gurultulu
benım yerımde kımse cekmez dıyorum bazen

sende söle valla anlayısla karsılar heralde
yada morarır

bende buraya taşınalı 7 ay oldu..önceden bizimde kapıcı alıyordu..ama hemen alıştım ben kapı önüne koymuyorum yani..

gürültüsüde var tatlım ya çocuğu her halta ağlıyor ve acaip terbiyesiz bir çocuk..

bugünde ne oldu biliyrmusun??eşim işe geç gitti..kapı çaldı açtım karşı komşu..elinde tava yumurtalarıda kırmış içine bunu pişiricemde dedi..

bende şaşırdım cürretine gir dedim..hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen acaip geniş bir tavırla pişiricemde dedi yaa..

eşimde bende şaşırdık..doğalgazı açılmamış daha..yok yok ben bunun kulağını çekim bence yüzsüz bu

her topice yazdım mübarek herkes bıktı benden

ya ben ne diyorum sakin :). düşünmee. geçen hamileliğimde. adet bir gün geçti. eşim hemen cumartesi tahlil yaptırdı. zorla. 19 çıktı. ee dedim. tamam işte dedi var. varda 19. Salı oldu doktor verdi tahlili 70 küsur çıktı.. allah ikiz dedi :) doktor . ertesi gün 119 çıktı.. ve aldı başını gitti.. seninkide o hesap. sakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. daha yükselecek inşallaahh. sonu iyi olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ewet söyle kocana sıkıştırmasın seni ..bebeğimize zarar vermesindahiliye doktoruünkü karnın şişince nefes bilem alamayacaksında beta baktırır hayatım ben dün gastroloji doktoruma yaptırttım testi ...branş farketmiyo yani..suratını asma bence sende bugünlerinin tadını çıkar çünkü yakında o göbüşünnn şişicek ve nefes bilem alamayacaksınn

meg gelsin sana bi havai fişek patlatsın. havan gelsin yerine :))))))

yok canım ankaradayım yapabilirim aslında
ama yapmıyorum sabah yapıp yicem
şimdiden salarsam tosuncuk olurum

kız bende ankaradayım
nerdesinnnnn aman yap yap da yeee canına bakkk ne tosunluğu düşüncem bebişimin canı cekmişşşş ben hamile olaydımda tek gecede kalkar yuapardım gel yapayım sana

Sağol haykolikim kardeşim
İnşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bizim nazlı bebişler.Bizde şubatta aşılama ya geçicez ama inşallah gerek kalmaz...
Sivatanım Gibeğmisin şimdi inşallah öyledir çok sevindim

vay vay vayyyy hayırlı olsun sivatanımmm:13:
darısı Meg ve benim başıma diyim.. neden böyle diyorum ilaçlıyız ya ondan:)
bende bu ay bişey yok da inşallah peşinizden gelicem Aralık da
Elbisesim beni unutuyorsun ben gamzelibenimde ilacım bitti çalışmalarda yarın bitiyor bakalım inşallah ilacın faydasını görürüz
Oflu canım Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin tebrik aderim.Troidden korkma tahlillerini düzenli yaptırırsan ve ilaçlarını düzenli içersen diğer hamilelerle aynı sın yani bir sorun yok.

ben olmayayım siz olun diyosun dimi :) . benimki yolda. şimdi ona yapsam nsıl olur. iyi fikir. arada bende yerim..

afiyet olsun
seninki çok yeni bişey olmaz
ben kilo almaya başladım bile
eşin de gelecekse yapın yiyin canım afiyet olsun
aslında kilo falan da değil dert
eşim ben yemem dedi de tek başıma üşeniyorum yapmaya
bi de tek yemeyi sevmem zaten

kız bende ankaradayım
nerdesinnnnn aman yap yap da yeee canına bakkk ne tosunluğu düşüncem bebişimin canı cekmişşşş ben hamile olaydımda tek gecede kalkar yuapardım gel yapayım sana

biliyorum canım sen de burdasın
ben etlikteyim canım
yap valla yiyeyim
hazır yapan olsa yemem demem hani

ondan korkmuyorum canım ilacı varmış zaten de..
ne biliyim değer düşük geldi biraz...
çoğu kişilerde 200 lerde falan iken benimki geriden geliyo gibi...
bu değerin düşmesinden korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…