demek sende akşam doğum gününe gideceksin benim gibi.
Bende günlerdir düşünüyorum ne desem diye.
Gitmemeyi kafaya koymuştum,eşimi aradım gidicekmiyiz dedim.
Tabii ki gidecez dıyınce bişey dıyemedım.
Haklı sonucta yeğeni yani...
Akşam bebek yokmu diye soranlara ''olursa duyarsınız'' demeyı plandım.
Ne kötü dimi,gardımızı alıp hazırlanıp gidiyoruz davetlere.
Bende önümğzde ki 2 yıllık evli olucam,1 yıldırda bebek istiyoruz.
tabıı kımsenın haberı yok bişeyden,herkese ıstemedıgımızı söylüyoruz
demek sende akşam doğum gününe gideceksin benim gibi.
Bende günlerdir düşünüyorum ne desem diye.
Gitmemeyi kafaya koymuştum,eşimi aradım gidicekmiyiz dedim.
Tabii ki gidecez dıyınce bişey dıyemedım.
Haklı sonucta yeğeni yani...
Akşam bebek yokmu diye soranlara ''olursa duyarsınız'' demeyı plandım.
Ne kötü dimi,gardımızı alıp hazırlanıp gidiyoruz davetlere.
Bende önümğzde ki 2 yıllık evli olucam,1 yıldırda bebek istiyoruz.
tabıı kımsenın haberı yok bişeyden,herkese ıstemedıgımızı söylüyoruz
ben ne diyim yeni evlide değilizdüşünmeye başladık falanmı desem. öğretmenim doğumun hazirana gelmesini istiyodum ama olmadı herkesede bunu söylüyodum zamanını ayarlıyorum daha düşünmüyoruz falanda artık onuda söyleyemem offf bu ne böyle yaaa
canim bosver üzülme agzi olan konusuyor bizim elimizde olan birsey degilki rabbim bilir ne zaman verecegini
teşekkür ederim.. pek bir şey yapmadık bu sefer.. malum geçen eylülde boş gebelik diye aldılar.. bir ay bekledik. doktorada gitmedim. incir yedim ve keçi boynuzu pekmezi yedim. bilmem onlar. bilmem olacağı var. bakalım. sonu gelir inşallah.
Peki bıtanem zorlansamda bende içmeliyim bebeğim için,olması için
Bende tıpkı senın gibiyim işte,bitki çayları ıııyyy hiç sevmem.Tek sevdiğim yesıl çay.
İçicem içicem bende oflu gibi pozitif görücüm
sen de sabah akşam bir fıncan mı içtin kuzum?
Israrla aynı kişiler bunu soruyor birde ne komık değil mi...
Görümcem 4 ay önce 2. bebeğini doğurdu,
çok güzel dünya tatlısı kızı var onu hep sevmek ıstıyorum.
Bebekte hep bana bakıyor,gözünü kırpmadan :))
Kucagıma alsam birdert almasam ayrı dert.
Bak bak ayy nasılda yakıstı,tembeller yapın bi çocuk dıye lafa baslıyorlar.
kızlar giremedim yine bu aralar..hastaneyle uğraşmaktan babamı yine yatırdık..dua edin bizim için...birde megcim adet oldum ben 25 kasım gerçek oldu yani anlayacağın öbür aya inşallah
olmadığını bildkleri halde soruyorlar en zoru o.. aman canım tüp bebek yaparsınız diye sanki teelli ediyorlar.. yadaa bizim varda ne oluyor diye ,? saçma sapan teselli yöntemleri.. bir gün oluyor.. o dengesizler ortaya çıkıyor ve amaannn senin için ne dua ettim ne dua ettim bilmezsin. sanki benimle yaşamıs soru8nları. geçen hamilelik duyuldu.. arkadaşlardan birisinin ablası.. aman bizim ayşe ne çok dua etti sana ne çok dua etti. ama ayşe hamile kaldığımı öğrenince aramadı hiç. gittiğini duymuştur o zamanda aramadı... bebek gelişemedi aaldılar.. bu sefer insanlar çok gezdinde ondan oldu. bi tutamadın diye söylendiler.. sanki elimde tutmak.. içine girip geliş diyemem ya.. dinleme insanları. git doğum gününe ve eğlenmene bak. Emin ol bir gün seninde hepimizinde olacaktır. Şimdi eşim ve doktor hariç birde sizler dışında kimse bilmiyor.. ne annem ne kayınvalidem.....
bence rahat davran sev bebeğide öyle derlersede he valla düşünmüyodum ama yapasım geldı bak şimdi felen dyıp gülersin
aynı kişiler soruyo dediğin gibi ben düşük yaptıktan sonra bile o zor zamanlarımda bile e hadı yapın bitane yok düşen bebeğin bi bacağı içerde kalır falan fılan ama ben hiç takmamıs davrandım onlara karşı hernekadr içim acısada
offf offf canım benım sankı sen istermıydın bebeğinin gelişmemesini,tutunamamasını.
hangi insan evladı ister yahu...
Biz kımseye söylemedık böyle,söylsek neolur bilmiyorum artık...
Sadece benım annem ve ablam biliyor gerı kalanlar habersiz.
Bende güçlü görünmeye çalısıyorum,zaten normaldede annem dışında benim dış görünüşümden üzüntümü anlayan olmaz.
İçim beni yakar dışım başkasını herzaman böyle olmuştur bu.
Ama tabıı sonrakı ağlama krızleride cabası hepsı yalnız kalınca cıkıyor.
kızlar ben çıkıyorum ütüler, temizlik beni bekler çokta üşeniyorumhepinizi öpüyoruuuuum. ben biraz daha akşam ne diyeceğim konusunda repliğime hazırlanayım:44:
canım sen en iyisini yapmışsın ben bide bikaç kişiye söyledim ilk çalışmalara başladığımız zaman ne biliyim hemen olcak sandım meğer hemen olmuyomuş şimdi onlara söylediğim içinde pişmanlık duyuyorum düşünüyorum kimseye söylemişlermidir falan diye, böyle gereksiz şeylerle uğraşıyoruz işte. bizim derdimiz bize yetiyo bide bunlarla uğraşıyoruz işte.
bilmesinler . eli ayağı kalbi ortaya çıkmadan. göbek ortaya çıkmadan bilmesinler
kızlar aradılar sonuç negatifmiş 0,100 müş malesef
neyse kısmet artık hayırlısı olsun
oyyy kıyamam ya...
İnşallah canım sende bu defa hersey yolunda gider ve bebeğine kavusursun.
İnsanlarıda susturmus olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?