Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

olmadığını bildkleri halde soruyorlar en zoru o.. aman canım tüp bebek yaparsınız diye sanki teelli ediyorlar.. yadaa bizim varda ne oluyor diye ,? saçma sapan teselli yöntemleri.. bir gün oluyor.. o dengesizler ortaya çıkıyor ve amaannn senin için ne dua ettim ne dua ettim bilmezsin. sanki benimle yaşamıs soru8nları. geçen hamilelik duyuldu.. arkadaşlardan birisinin ablası.. aman bizim ayşe ne çok dua etti sana ne çok dua etti. ama ayşe hamile kaldığımı öğrenince aramadı hiç. gittiğini duymuştur o zamanda aramadı... bebek gelişemedi aaldılar.. bu sefer insanlar çok gezdinde ondan oldu. bi tutamadın diye söylendiler.. sanki elimde tutmak.. içine girip geliş diyemem ya.. dinleme insanları. git doğum gününe ve eğlenmene bak. Emin ol bir gün seninde hepimizinde olacaktır. Şimdi eşim ve doktor hariç birde sizler dışında kimse bilmiyor.. ne annem ne kayınvalidem.....

canim bosver üzülme agzi olan konusuyor bizim elimizde olan birsey degilki rabbim bilir ne zaman verecegini

Allahım şu halimize bak ya hepimiz eğitimli insanlarız,bilinçliyiz 3-5 cahil insana ne cevap verecegız diye düşünüyoruz iyi mi.

Millet ne giyinicem dıye düşünür,bizde insanlara ne söyleyeceğiz diye hesap kıtap yapıyoruz.

Rabbim tez zamanda güldürsün yüzümüzü

canim bosver üzülme agzi olan konusuyor bizim elimizde olan birsey degilki rabbim bilir ne zaman verecegini

Bizi bize bırakmıyorlar ki azram

keşke herşey bizim istememizle olsaydı,olmuyor işte rabbim vermıyor napalım.

İnsanları anlayamıyorum,resmen cinsel yaşantını sıkıntını sorguluyorlar.

evet biliyorum kürtaj olmuştun inşallah hayırlısıyla ve saglıklı bişekilde bu kez sorunsuz geçer hamileliğin

1 su bardağı içtim sabah akşam :)

bence rahat davran sev bebeğide öyle derlersede he valla düşünmüyodum ama yapasım geldı bak şimdi felen dyıp gülersin
aynı kişiler soruyo dediğin gibi ben düşük yaptıktan sonra bile o zor zamanlarımda bile e hadı yapın bitane yok düşen bebeğin bi bacağı içerde kalır falan fılan ama ben hiç takmamıs davrandım onlara karşı hernekadr içim acısada

kızlar giremedim yine bu aralar..hastaneyle uğraşmaktan babamı yine yatırdık..dua edin bizim için...birde megcim adet oldum ben 25 kasım gerçek oldu yani anlayacağın öbür aya inşallah

çook geçmiş olsun allah acil şifalar versin babana sizinde yardımcınız olsun inş...

offf offf canım benım sankı sen istermıydın bebeğinin gelişmemesini,tutunamamasını.

hangi insan evladı ister yahu...

Biz kımseye söylemedık böyle,söylsek neolur bilmiyorum artık...

Sadece benım annem ve ablam biliyor gerı kalanlar habersiz.

Bende güçlü görünmeye çalısıyorum,zaten normaldede annem dışında benim dış görünüşümden üzüntümü anlayan olmaz.

İçim beni yakar dışım başkasını herzaman böyle olmuştur bu.

Ama tabıı sonrakı ağlama krızleride cabası hepsı yalnız kalınca cıkıyor.

bilmesinler . eli ayağı kalbi ortaya çıkmadan. göbek ortaya çıkmadan bilmesinler

kızlar ben çıkıyorum ütüler, temizlik beni bekler çokta üşeniyorum hepinizi öpüyoruuuuum. ben biraz daha akşam ne diyeceğim konusunda repliğime hazırlanayım:44:

aynen öyle cnm hayırlısı ya artık elimizden gelenı yapıyoruz rabbım hayırlısıyla bizlerede nasip eder birgün

Benim çenemi tutamayıp söylediğim ama pişman olmadığım yıllardır görüştüğüm bir dostum var.

Onunda 1 yıl olmadı ama suanda bebeği var,benı o anlar dıye anlatmıstım.

Onun dısında annem ve ablam biliyor gerı kalanlar habersızler.

Bende hemen olacak sanmıstım,zannedıyordum kı ilk korunmasız ilişkide hamıle olunur.

Ama öyle değilmiş işte,bu kaçıncı korunmasız ilişki sonuc yok.

Bazen eşimin ailesini toplayı,kendi ailemide çağırıp,

tüm gercekleri anlatmak istiyorum...

Ama işte ondan sonra işler daha kötüye gider dıye korkup susuyorum.

nereye kadar saklamayı basaracagız bılmıyorum

kızlar aradılar sonuç negatifmiş 0,100 müş malesef

neyse kısmet artık hayırlısı olsun

hakkında hayırlısı buymuş demekki canım bu beklediğin son ayın olur inş.. ve kırmızılar dokuz ay boyunca gelmez inşallah ve 2012 eylül annesi olursun inş...

Bende çıkayım duş alıp saçımı başımı yapayım yemek işini halldeyım.

Arkadaşın dediği gibi repliklere çalışayım.

-Çoçuk yok mu

-heeyy çocuk yok mu dedık

-düşünmüyor musunuz

-ay bak nasılda yakıstı brownımın eline

-bence yapın bak sonra olmaz haaaa

-tembellik etmeyınde çalısmalara baslayın.

ve cevap:

kocaman bir iç çekiş, olursa duyarsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…