kızlar aradılar sonuç negatifmiş 0,100 müş malesef
neyse kısmet artık hayırlısı olsun
seLam kızlar.. bende bıktım bu çocuk olmuyor mu lafından ve ben sa lak bi gibi her seyi herkese anlattım.. psikolojım cok bozuldu.. bu yüzden face i bile kapattım.. her gören soruyor.. artık bıkttım.. kimseyle görüşmek bile istemiyorum.. ve etrafımdaki herkes hamile benden önce evlenenler bile..
kac aylik evlisin cnm hic korunma oldu mu?
seLam kızlar.. bende bıktım bu çocuk olmuyor mu lafından ve ben sa lak bi gibi her seyi herkese anlattım.. psikolojım cok bozuldu.. bu yüzden face i bile kapattım.. her gören soruyor.. artık bıkttım.. kimseyle görüşmek bile istemiyorum.. ve etrafımdaki herkes hamile benden önce evlenenler bile..
16 aylık ewliyim.. 5 ay falan korunduk.. şubatta 1 sene falan olacak..
16 aylık ewliyim.. 5 ay falan korunduk.. şubatta 1 sene falan olacak..
bi yandan yemek yapıyorumda yenı gordum cnm
daha yenı evlı sayılırsın cnmcım
şubatta senenızı doldurana kadar olmazsa eğer dr a gidersiniz
herşeyin çözümü var cnm benım
rabbım tez zamanda bebişlerimize kavuşmayı nasip eder inşallah
umutlarımızı yıtırmeyelım
kızlar aradılar sonuç negatifmiş 0,100 müş malesef
neyse kısmet artık hayırlısı olsun
hmmm anladim umarim en kisa zmn da olur dua etmekten baska elimizden gelen bisey yok benim de bu 6. ayim olacak
ben doktora gidiyorum bile cok sabırsızım sanırım.. hatta 4 gün önce rahim filmini bile çektirdim.. b-1 ay da klomen ve çatlatma ignesi kullandım ama yine olmadı.. doktor 2 ay sonra tekrar gel dedi.. biraz yumurta tembelligi var bende.. umarım canım en kısa zamnda olur hepimizin
bu hayıt hapını nerden bulabilirim bilgin var mı.. aktar mı yoksa eczanemi..
ilda senin avatardaki resmi yada resimdeki kızın yanaklarını ısırıcam. Hatta öyle ısırıcamki ağlatıcam
selam kızlar,nasılsınız?ben bugün alışverişteydimkızıma cicişler aldım pembe pomponlu hırka alt açma bezidir şusudur busudur herneyse velhasıl kelam güyaa kendime bişeyler alıcaktım ve kendim için gitmiştim birde baktım ki sadece bebeğe ait bi sürü şey almışım kendimi unutmuşum demek anne olmak yada anneliğe hazır olmak bölee bişeymiş bugün daha iyi anladım,annemde çemkirip durdu bu daha bişey deil die daha bu neki diyo hele bi doğsun da sen ozaman gör deyip durdu, ee hak verdim bende :))
Nekadar güzel bir duygu böyle...
Rabbim bizlerede nasip etsın ınsallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?