Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

TSH......3,98.............. 0,36-5.4
glukoz....95............... 60-110
wbc.......8,9.............. 4-10,5
mid........8,8.................. 3-9
gran......64,9.............. 50-70
hgb.......11,3.............. 11-16
hct........33,9.............. 37-50
plt.........341............. . 100-400
pct........0,28............. . 0,1-0,28

bu kadar ne bunlar ya allahım hiç tanıdık gelmiyor.

Son düzenleme:
önemli bişey yok
hafif bir idrar yolu enfeksiyonu gibi görülüyor ki zaten çoğu negatif
burda kafaya takacak bişey yok
ki zaten iltihap şimdiye çoktan geçmiştir takılma

negatif olanlar referans aralığı,negatif olması gerekenler benimkinde pozitif olmuş

negatif olanlar referans aralığı,negatif olması gerekenler benimkinde pozitif olmuş

canım bunlar da kansızlık için yapılan testler, değerlerin normal
zaten burda önemli olan hgb yani hemoglobin, o da alt sınıra yakın
kansız değilsin ama kanın da çok iyi değil (benim de böyle çıkıyor)

idrar tahlilinde onlar pozitifse o zaman idrar yolu enfeksiyonu var
onun için ilaç vermemiş miydi?
geçmiştir kendiliğinden heralde ama istersen sağlık ocağında falan idrar tahlili yaptırabilirsin tekrar
sana hormon testleri yapılmamışki
adetinin 3. günü asıl
lh
fsh
prolaktin
baktırmanı tavsiye ederim. tsh tahlilini de istesin, değerin çok yüksek değil ama gebelik için 2,5 altı olması gerekiyormuş, belki bu da biraz yüksektir canım, yeni tahlilde çıkan sonuca göre değerlendirirz, olmasa dahiliyenin verdiği ilaca başlarsın kısa süreli

hiç ilaç vermedi zaten öyle baktı tamam bişey yok değerler iyi dedi.Bir ay sonra gel demişti.Bu testler ben gebeyken yapılan testlerdi.İlk gebeliğimde, ikinci gebelikte de gitttiğimde düşük başlamıştı zaten.Adam yapacak bir şey yok 3. gebeliğinde ge"l demişti.Araştırma önermiyor musunuz dediğimde gerek yok kendini hırpalama 3. tutar" demişti.Biz de artık ona gitmiyoruz

halvetten önce duş her zaman çok iyidir tertemiz halvet oluyor iştee:)Halvetten sonrada tekrar duşaa amaa bunaa değer bencee.bizde öyle yapıyoruzz

gulbebek canim nasilsin?

nasil gidiyor bekleyisler heyecanla yarini ve güzel haberlerini bekliyorumm... hayirlisi insallah

anladım canım
neyse şu an ciddi bişey yok zaten
ama dediğim gibi sen adetin 3. günü git dediğim testleri yaptır
gulbebek canim nasilsin?

nasil gidiyor bekleyisler heyecanla yarini ve güzel haberlerini bekliyorumm... hayirlisi insallah
hoşgeldin nasılsın
bebiş iyi mi?
listeyi güncelliyorum da
kaçıncı ayında hamile kaldın ve o ay özel bişey kullandın mı?

ya kızlarr...
benim kasıklarımda batmalar var...
ama daha çok sağ kasığımda nedeni ne olabilir

cok sükür iyi canim, bugun biraz yorulduk ve accik kasik agrilarimiz var..p.tesi görücez insallah fasulyemizi:)

ben ilk ayimda hamile kaldim ve hicbirsey kullanmadim canim...dogum kontrol hapimi birakali 4. ayimdi..

sen nasilsin bebisin nasil?bi dahaki muayenende cinsiyeti ögrenirsin sanirsam sen:)))))

Canlarım hepime merhaba son zamanlarda çok giremiyorum inşallah hersey yolundadir ben ateş ölçme yöntemine devam ediyorum çizelge 16.gune kadar gösteriyor herhalde doldurdukca diğer günlerine gösterecek dileğim bu ay karnımda benisim yanımda kocisie huzur

ya kızlarr...

oflu canim benim hala daha batmalar var..ilk zamanlar daha cok olmustu..oturdugum yerden ziplatiyordu beni nerdeyse..asiri karin agrilari vs olmadigi sürece sorun olmaz diye biliyorum ben..

ya kızlarr...
gebelikte kasık ağrısı çok normal
bende de bikaç hafta sürmüştü sonra geçiyor
sen kaçıncı ayında hamile kalmıştın?

maşallah ilk aydan kaldın he
görürsünüz artık inşallah canım
ben ve bebişim iyiyiz
birdahaki muayenem cuma günü
zannetmiyorum cinsiyet için erken
ikili testim var belki orda tahminde bulunur ama sanmam

doldurdukça artar canım çizelge
ölçmeye devam et
hoşgeldin bu arada
inşallah dileğin gerçek olur

ewet ilk aydan oldu canim bizde cok sasridik Allah istyen herkeslere nasip etsinn insallah...himm ewet cuma günü erken cinsiyet icin ama senin ufaklik baya seciliyordur artik ultrasonda..ii bak canim kendine bebisine:)

ewet ilk aydan oldu canim bizde cok sasridik Allah istyen herkeslere nasip etsinn insallah...himm ewet cuma günü erken cinsiyet icin ama senin ufaklik baya seciliyordur artik ultrasonda..ii bak canim kendine bebisine:)

evet canım geçen hafta gittik baya belli artık kolu bacağı oluşmuş baya gördüm
sağolasın canım sizde iyi bakın kendinize

oflu canim benim hala daha batmalar var..ilk zamanlar daha cok olmustu..oturdugum yerden ziplatiyordu beni nerdeyse..asiri karin agrilari vs olmadigi sürece sorun olmaz diye biliyorum ben..
anladım canım sağol :)

gebelikte kasık ağrısı çok normal
bende de bikaç hafta sürmüştü sonra geçiyor
sen kaçıncı ayında hamile kalmıştın?

biliyorum ferdam da sağ tarafıma daha çok sanki...
bişey mi var acaba ..
4. ayımdı canım

bunların bazılarını uyguluyorum neredeyse,ama en çokta sirkeyle duşta son durulanma suyundan sonra sirkeli suyu karıştrıp saçıma dökünce çok parlatıyo saçımı ve buzdolabının içinide karbonatla temizliyorum kokusuz olduğu için daha iyi oluyo öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…