- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
doldurdukça artar canım çizelge
ölçmeye devam et
hoşgeldin bu arada
inşallah dileğin gerçek olur
bunların bazılarını uyguluyorum neredeyse,ama en çokta sirkeyle duşta son durulanma suyundan sonra sirkeli suyu karıştrıp saçıma dökünce çok parlatıyo saçımı ve buzdolabının içinide karbonatla temizliyorum kokusuz olduğu için daha iyi oluyo öyle
Ferdatcim çok saol canim yaa senden çok bilgi alıyorum paylaştıkların için çok teşekkür ederim.demek cuma gunü bebisigoruceksin ne mutlu sana inşallah ikili testiniz güzel çıkacak bebisi ve seni Allah nazarlardan korusun.herkese iyi geceler...
ya ferdam ya bızde senı baya bı boğduk ya benım yapmıştı doktorum adetın 3,gunu bu dedıgın tahlıllerı ama benımkıde yuksekmı ne tsh 2.5 demişsin bana gayet ıı demıstı ama bıde sen bak bakalım değerli jinekoloğumuz ferda:)canım bunlar da kansızlık için yapılan testler, değerlerin normal
zaten burda önemli olan hgb yani hemoglobin, o da alt sınıra yakın
kansız değilsin ama kanın da çok iyi değil (benim de böyle çıkıyor)
idrar tahlilinde onlar pozitifse o zaman idrar yolu enfeksiyonu var
onun için ilaç vermemiş miydi?
geçmiştir kendiliğinden heralde ama istersen sağlık ocağında falan idrar tahlili yaptırabilirsin tekrar
sana hormon testleri yapılmamışki
adetinin 3. günü asıl
lh
fsh
prolaktin
baktırmanı tavsiye ederim. tsh tahlilini de istesin, değerin çok yüksek değil ama gebelik için 2,5 altı olması gerekiyormuş, belki bu da biraz yüksektir canım, yeni tahlilde çıkan sonuca göre değerlendirirz, olmasa dahiliyenin verdiği ilaca başlarsın kısa süreli
al al
faydası olsun inşallah canım
Slm millet bana bi akil verin cildiricam adet gunume bir gun kaldi gogsumun agrisindan duramiyorum belimdede sanki adet olacakmisim gibi bir his bu ay malum cocuk tedavisi gordum klomen ve catlatma ignesi kullandim ve ben adeime dort gun kala idrar tahlili yaptim ve negatifti ne diyosunuz umut varmi
selammmm...
nerede bu kızlar?? erkenden uyudular mı yoksaaa
uyumuslar galıba uykucular yarın pazarya yada gezıyo herkez:)sımdı gene ıyı ben tek basımaydım yarım saattır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?