Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

doldurdukça artar canım çizelge
ölçmeye devam et
hoşgeldin bu arada
inşallah dileğin gerçek olur

Ferdatcim çok saol canim yaa senden çok bilgi alıyorum paylaştıkların için çok teşekkür ederim.demek cuma gunü bebisigoruceksin ne mutlu sana inşallah ikili testiniz güzel çıkacak bebisi ve seni Allah nazarlardan korusun.herkese iyi geceler...

bende buzdolabını vanilin ile siliyorum mis gibi kokuyo :)

sağol tatlım
inşallah iyi çıkacak
artık her konuda olumlu düşünmeye çalışıyorum zaten
inşallah olumlu da olacak
bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışıyorum canım sadece
iyi geceler

ya ferdam ya bızde senı baya bı boğduk ya benım yapmıştı doktorum adetın 3,gunu bu dedıgın tahlıllerı ama benımkıde yuksekmı ne tsh 2.5 demişsin bana gayet ıı demıstı ama bıde sen bak bakalım değerli jinekoloğumuz ferda:)
fsh:4;49
e2:40;5
t4(serbest):1.17
tsh:2.67
lh:8.38
prolaktın:20
ya ne bılım olmuyo ya artık donup donup herseyı ırdelıyorum yalnız faz falan yazıyo onları yazmadım sana aa bıde bazılarının yanında referans aralıkları yazıyo mesela prolaktın 1;9_25 yazıyo tsh dada 0;27_4;2 yazıyo anlamıyorum hiç yaaaa uffff ne kadan cahılım
[QUTE=ferdat85;21869601]bu kadar erken olacağını sanmam
umarım hayırlı bişeydir [/QUOTE]

ya nebılım canım ya ınş ama hıc umudum yok sankı kasıklarım heran gelıcek gıbı agrıyo kac gundur bırdende sabah atesımı gorunce ınan beş kere olctum anlamadım dun 36.6 dı heralde gelıyo dedım ama daha cok erken nıye dustu bılemedım yumurta catlarken dusuyo ama ben 16sında yumurtladım 18 de catladı o zaman dusmustu atesım tekrar yumoşlamam heralde bata 6 kaldı uufff hayırısı beklemekten baska carem yok allahtan mısafırlerım varda ıkı gundur pek dusunmuyorumdesemde tabı ınanmayın onlar yataga ben buraya napıyım ozluyorum burayı hele sabahkı atesı gordum ya sok oldum ruh gıbı hazırladım kahvaltıyı butun gun wc ye gıttım ha geldı ha gelcek dıye gelmedı cok sukur
ıns cuma gunun mercımegının herseye cok guzel cıkıcak canım bakarsın suprız yapar kendınıde gosterır

ayy bu gece nekadar sesız topıkımız nazar degdı bende mısafırlerı uyuttum geldım ama kımseler yok
reyhan8585, ,
ztar, ,
elisizmit
slm kızlar

Slm millet bana bi akil verin cildiricam adet gunume bir gun kaldi gogsumun agrisindan duramiyorum belimdede sanki adet olacakmisim gibi bir his bu ay malum cocuk tedavisi gordum klomen ve catlatma ignesi kullandim ve ben adeime dort gun kala idrar tahlili yaptim ve negatifti ne diyosunuz umut varmi

canım klomenle ılk ayınmı ıns gelıyodur bebişin ben 3 ay klomen kullandım malesef olmadı her ay umıtlendım sonre cok agladım cok yıkıldım yanı ben sandımkı klomen ıcınce olucak ama malesef yanı demem sukı klomen sadece yumurtaya yardımcı bı ılac gebelıgı hızlandırdıgını sanmıyorum sadece yumurta olusumunda sıkıntı varsa onu gıderıyı ve her ay olan %20lık ıhtılmalı yakalamaya calısıyosun bu soledklerını bende yasadım eger catlatma ıgnesı olduysan o ıgne cok agrı yapıyo sen cok kaptırma kendını derım ben ıns gelırsede suprıuz olsun sonra yıkılmaktan ıyı olur adetın gecsın bı kac gun ole bak bence cunku gecıkme yaptırabılıyomus klomen bana cok yapmadı ama ıns umutların yesersın ve bebiş olsun canım düşünmemeye calış zorda olsa

cnm merhaba..
bence testi biraz erken yapmışsın..
adet belirtilerin ne bilemem ama ben ne zaman bu dediklerini yaşasam adet olurum..
inşallah sende öyle olmaz ve bebişin vardır..

Selamlar haftasınu rehaveti var üzerimizde galiba,haftasonları çok giremiyoeum işleri genelde haftasonuna bırakıyorum çalışmıyorum ama niyeyse öyle yapıyorum:44:

Saol canim iyi dileklerin icin allah herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin benim ikitane var bir kiz birde erkek oglum 5yasinda kizim 6ama esim cok istedigi icin tekrar gebelik istedim ama bir yildir korunmadigim halde olmuyorzaten oncede dort yil olmamisti sayamiycagim kadar tedaviden sonra kendiliginden oldu yagmur kizim allahim sizlerede benimkiler gibi birer bal kupu verir insallah

Geçen aylarda gebelik belirtilerini araştırıyordum hangilerini yaşıyorum diye,baktığım bütün belirtileri yaşıyordum ama gebe olmuyordum.Bu ay yine aynı belirtileri araştırıyorum ama bu sefer hiçbirini yaşamıyorum belki gebeyimdir

uyumuslar galıba uykucular yarın pazarya yada gezıyo herkez:)sımdı gene ıyı ben tek basımaydım yarım saattır

ahh cnm kıyamam..bende eşimi bekliyorum.. 3e kadar otururum heralde böyle..günlerdir böyle gece geç vakit geliyor..
kardeşimde bizde ama o yattı erkenden..kaldım birbaşıma bende..

selam kızlar bende 1 yıllık evliyim bi istiyorum bi vazgeçiyorum. eşime de bu konuyu kararsızlığım yüzünden hiç açmadım. sizde de biyle oldu mu karar sürecinde?

Kızlar 21 haftalık hamileydim bebeğimin kalbi durdu ve normal dogumla bebeğimi aldırdım kismetse aylar sonra yine aranıza bebek sahibi olmak isteğiyle gelirim Allah herkese hayirli bebekler nasib eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…