Saol canim iyi dileklerin icin allah herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin benim ikitane var bir kiz birde erkek oglum 5yasinda kizim 6ama esim cok istedigi icin tekrar gebelik istedim ama bir yildir korunmadigim halde olmuyorzaten oncede dort yil olmamisti sayamiycagim kadar tedaviden sonra kendiliginden oldu yagmur kizim allahim sizlerede benimkiler gibi birer bal kupu verir insallah
Kızlar 21 haftalık hamileydim bebeğimin kalbi durdu ve normal dogumla bebeğimi aldırdım kismetse aylar sonra yine aranıza bebek sahibi olmak isteğiyle gelirim Allah herkese hayirli bebekler nasib eylesin
Geçen aylarda gebelik belirtilerini araştırıyordum hangilerini yaşıyorum diye,baktığım bütün belirtileri yaşıyordum ama gebe olmuyordum.Bu ay yine aynı belirtileri araştırıyorum ama bu sefer hiçbirini yaşamıyorum belki gebeyimdir
Saol canim iyi dileklerin icin allah herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin benim ikitane var bir kiz birde erkek oglum 5yasinda kizim 6ama esim cok istedigi icin tekrar gebelik istedim ama bir yildir korunmadigim halde olmuyorzaten oncede dort yil olmamisti sayamiycagim kadar tedaviden sonra kendiliginden oldu yagmur kizim allahim sizlerede benimkiler gibi birer bal kupu verir insallah
şebnemm cnm bnm geçmiş olsun haberimiz olmadı tatlım yaa??
nasılsın bari iyimisin şuan ?? kıyamam ben sana cnm bnm yaaaa
Ya aslinda birbirine cok benzer oluyo birde tamamiyle piskolojik dun geceden bu yana vucut isimi olcuyorum once36.7cikti bu sabah baktigimda ise36.3cikti inanin bana sabah derecede 36.3dusunu gorunce birden belim agrimaya basladi sanki adet olmusum gibi hemen adet moduna girdim durmadan wc gidiyorum ay piskolojim bozuldu aman allahim noluyo bana dedim artik aslinda hepimiz tirlatmaya adayiz
İyim cnm cok şükür hersey ani gelişti dün dogum yaptım bugün taburcu oldum kismetse en kısa zamanda aranıza donerim
İyim cnm cok şükür hersey ani gelişti dün dogum yaptım bugün taburcu oldum kismetse en kısa zamanda aranıza donerim
çalışıyomu o ssate kadar?kıyamam sende yalnızsın yanı benımde mısafırım var yatılı ama uyudular kocişimin yarın sınavı var ders calıısıyo bnde buraya tkılıyım dedım tamkı kımse yok mıllat burda kaynatır ozman benımkı raht vermez hadı gel bırak su bılgısayarı dıye nasıpahh cnm kıyamam..bende eşimi bekliyorum.. 3e kadar otururum heralde böyle..günlerdir böyle gece geç vakit geliyor..
kardeşimde bizde ama o yattı erkenden..kaldım birbaşıma bende..
valla yasın mı kucuk nededn kararsızsın anlamadım yada aılesel bı problemmı var ben ılk sene korundun .senedırde cok yoğun bı ıstekle ıstıyorum rabbım cok aratmasın ınsselam kızlar bende 1 yıllık evliyim bi istiyorum bi vazgeçiyorum. eşime de bu konuyu kararsızlığım yüzünden hiç açmadım. sizde de biyle oldu mu karar sürecinde?
Kızlar 21 haftalık hamileydim bebeğimin kalbi durdu ve normal dogumla bebeğimi aldırdım kismetse aylar sonra yine aranıza bebek sahibi olmak isteğiyle gelirim Allah herkese hayirli bebekler nasib eylesin
maşallah cnm Allah sana ve eşine bağışlasın yavrularını..
bak sen tatmışsın en azından o duyguyu..inşallah Rabbim bizede nasib eder en hayırlı zamandaaa
Evet canim yasadim o guzel duyguyu ama oglumun dogumunu hic unutamiyorum dusunsenize yillar sonra rabbim size bir kiz evlat veriyor ve o daha on aylikken tekrar normal yollardan hamile kaldigini ogreniyorsunuz once biraz tedirgin oldum acaba ikisine birden bakabilirmiyim bide dogum korkum vardi kizimin dogumu cok zor olmustu neyse esimin de yardimlariyla gbeligim devam etti esim cok istiyodu sonra kontrole gittigimde bir oglum olucagini soyledi doktorum mutlulugum tarifedilemez ucuyorum resmen okadar titizlekle gidiyorumki kontrollerime esim hep destek allahim dedim sana ne kadar sukretsem azdir dedim ve dogum ani ebe doktora diyorki hocam bebegin ayagina bakarmisiniz o zaman butun ebeler basima toplandi bebgimin ayagina bakiyor bense sanki oluyoru. Hissine kPilmis ne oldu bebegimin ayagina diyorum o arada doktor ebeyi azarliyor kadini kaybetmemizi istiyosun neden yaninda soyledin dedi ebeye o an anladim bebegim bir sorunu vardi pesekinavarus yani ayakta ice donukluk bes yildir hala bi duzene koyamadik gitmedigimiz doktor kalmadi esim bana ve cocuklarina cok duskun bi insandir ve ona ragmen hala bir nefes alamadik yani sozun ozu hevesim kursagimda kaldi diye bi soz vardir tam da oyle oldu iste rabbim tum istiyenlere saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlatlar nasip etsin
Evet canim yasadim o guzel duyguyu ama oglumun dogumunu hic unutamiyorum dusunsenize yillar sonra rabbim size bir kiz evlat veriyor ve o daha on aylikken tekrar normal yollardan hamile kaldigini ogreniyorsunuz once biraz tedirgin oldum acaba ikisine birden bakabilirmiyim bide dogum korkum vardi kizimin dogumu cok zor olmustu neyse esimin de yardimlariyla gbeligim devam etti esim cok istiyodu sonra kontrole gittigimde bir oglum olucagini soyledi doktorum mutlulugum tarifedilemez ucuyorum resmen okadar titizlekle gidiyorumki kontrollerime esim hep destek allahim dedim sana ne kadar sukretsem azdir dedim ve dogum ani ebe doktora diyorki hocam bebegin ayagina bakarmisiniz o zaman butun ebeler basima toplandi bebgimin ayagina bakiyor bense sanki oluyoru. Hissine kPilmis ne oldu bebegimin ayagina diyorum o arada doktor ebeyi azarliyor kadini kaybetmemizi istiyosun neden yaninda soyledin dedi ebeye o an anladim bebegim bir sorunu vardi pesekinavarus yani ayakta ice donukluk bes yildir hala bi duzene koyamadik gitmedigimiz doktor kalmadi esim bana ve cocuklarina cok duskun bi insandir ve ona ragmen hala bir nefes alamadik yani sozun ozu hevesim kursagimda kaldi diye bi soz vardir tam da oyle oldu iste rabbim tum istiyenlere saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlatlar nasip etsin
sende maşallah allah bağışlasın tatlım da sende gelmişsin belırtılerı bıze soruyosun kıdemlı hanım:)burda bı cogumuzun hıc bebiş ve hamılelık tecrubesı yok sen kendını daha ıyı bılırsın bırsumun dedıgı gıbı bu yazdıkların bendede adet belırtısı ama kımınde gebelık olabılıyo cunku sen vuccudunu herkezden ıyı bılırsın bence oncekıler klomenle mı oldu pakı yanı sorunun neydı dıgerlerındede
Evet canim tecrubeliyim ama bes yil oldu insallah sizde birgun o duyguyu tadarsaniz bes yil sonra inan sende bisey hatirlamassin bir de ben ilk cocugumda cok tedavi gordum enson puregon diye gobekten vurulan ignelerden oldum iki kez oda olmayinca pes ettim ve benle esim bir karar aldik bundan sonra takmiycaz olursa olsun olamssada allah buyuk ne yapalim dedik sonra bes ay sonra kendiliginden oldu dusununki ben tedavi oldugum siralarda esim bir bardak kaldirmama izin vermiyordu tedaviyi kestikten sonra deyim yerindeyse temizlik hastasi olmustum o keaca koca mobilyalari indirip kaldiriyodum yaptigim isleri tahmin bile edemesiniz hani umudumda kesilmisya koyvermisim sonra bir bKtim supriz.
Evet canim tecrubeliyim ama bes yil oldu insallah sizde birgun o duyguyu tadarsaniz bes yil sonra inan sende bisey hatirlamassin bir de ben ilk cocugumda cok tedavi gordum enson puregon diye gobekten vurulan ignelerden oldum iki kez oda olmayinca pes ettim ve benle esim bir karar aldik bundan sonra takmiycaz olursa olsun olamssada allah buyuk ne yapalim dedik sonra bes ay sonra kendiliginden oldu dusununki ben tedavi oldugum siralarda esim bir bardak kaldirmama izin vermiyordu tedaviyi kestikten sonra deyim yerindeyse temizlik hastasi olmustum o keaca koca mobilyalari indirip kaldiriyodum yaptigim isleri tahmin bile edemesiniz hani umudumda kesilmisya koyvermisim sonra bir bKtim supriz.
Çok geçmiş olsun Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.Peki neden olduğunu biliyor musunuz ya da dr araştırmanızı söyledi mi
Sagol cnm insallah en kısa zamanda Rabbim sağlıklı bebekler nasib etsin cümlemizekıayama canım gecmıs olsun rabbım sabır versın hayırlısı sen ıyı ol yıne gelır bebısın saglıkla ıns
cnm bnm çok çok geçmiş olsun..Allahım hakkında hayırlısını nasib etsin inşallah..
üzülme desemde boş biliyorum..en kısa zamanda gel cnm bnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?