Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

maşallah cnm Allah sana ve eşine bağışlasın yavrularını..
bak sen tatmışsın en azından o duyguyu..inşallah Rabbim bizede nasib eder en hayırlı zamandaaa

Kızlar 21 haftalık hamileydim bebeğimin kalbi durdu ve normal dogumla bebeğimi aldırdım kismetse aylar sonra yine aranıza bebek sahibi olmak isteğiyle gelirim Allah herkese hayirli bebekler nasib eylesin

şebnemm cnm bnm geçmiş olsun haberimiz olmadı tatlım yaa??

nasılsın bari iyimisin şuan ?? kıyamam ben sana cnm bnm yaaaa

Ya aslinda birbirine cok benzer oluyo birde tamamiyle piskolojik dun geceden bu yana vucut isimi olcuyorum once36.7cikti bu sabah baktigimda ise36.3cikti inanin bana sabah derecede 36.3dusunu gorunce birden belim agrimaya basladi sanki adet olmusum gibi hemen adet moduna girdim durmadan wc gidiyorum ay piskolojim bozuldu aman allahim noluyo bana dedim artik aslinda hepimiz tirlatmaya adayiz

sende maşallah allah bağışlasın tatlım da sende gelmişsin belırtılerı bıze soruyosun kıdemlı hanım:)burda bı cogumuzun hıc bebiş ve hamılelık tecrubesı yok sen kendını daha ıyı bılırsın bırsumun dedıgı gıbı bu yazdıkların bendede adet belırtısı ama kımınde gebelık olabılıyo cunku sen vuccudunu herkezden ıyı bılırsın bence oncekıler klomenle mı oldu pakı yanı sorunun neydı dıgerlerındede

şebnemm cnm bnm geçmiş olsun haberimiz olmadı tatlım yaa??

nasılsın bari iyimisin şuan ?? kıyamam ben sana cnm bnm yaaaa

İyim cnm cok şükür hersey ani gelişti dün dogum yaptım bugün taburcu oldum kismetse en kısa zamanda aranıza donerim

arkadaşlarr topik kalabalık ama hiç yazan yok bende öle bakıyorum form takipten kisme yazmıyoooo hadi yazışın sohbet edelimmmmmm ...özeldenmi yazışıyonuzzz acabaaa

Evet psikolojik olarak hepimiz o belirtileri yaşadık valla, artık darısı fizyolojik gebeliğe

İyim cnm cok şükür hersey ani gelişti dün dogum yaptım bugün taburcu oldum kismetse en kısa zamanda aranıza donerim

cnm bnm çok çok geçmiş olsun..Allahım hakkında hayırlısını nasib etsin inşallah..

üzülme desemde boş biliyorum..en kısa zamanda gel cnm bnm..

ahh cnm kıyamam..bende eşimi bekliyorum.. 3e kadar otururum heralde böyle..günlerdir böyle gece geç vakit geliyor..
kardeşimde bizde ama o yattı erkenden..kaldım birbaşıma bende..
çalışıyomu o ssate kadar?kıyamam sende yalnızsın yanı benımde mısafırım var yatılı ama uyudular kocişimin yarın sınavı var ders calıısıyo bnde buraya tkılıyım dedım tamkı kımse yok mıllat burda kaynatır ozman benımkı raht vermez hadı gel bırak su bılgısayarı dıye nasıp
selam kızlar bende 1 yıllık evliyim bi istiyorum bi vazgeçiyorum. eşime de bu konuyu kararsızlığım yüzünden hiç açmadım. sizde de biyle oldu mu karar sürecinde?
valla yasın mı kucuk nededn kararsızsın anlamadım yada aılesel bı problemmı var ben ılk sene korundun .senedırde cok yoğun bı ıstekle ıstıyorum rabbım cok aratmasın ıns
Kızlar 21 haftalık hamileydim bebeğimin kalbi durdu ve normal dogumla bebeğimi aldırdım kismetse aylar sonra yine aranıza bebek sahibi olmak isteğiyle gelirim Allah herkese hayirli bebekler nasib eylesin

kıayama canım gecmıs olsun rabbım sabır versın hayırlısı sen ıyı ol yıne gelır bebısın saglıkla ıns

Çok geçmiş olsun Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.Peki neden olduğunu biliyor musunuz ya da dr araştırmanızı söyledi mi

maşallah cnm Allah sana ve eşine bağışlasın yavrularını..
bak sen tatmışsın en azından o duyguyu..inşallah Rabbim bizede nasib eder en hayırlı zamandaaa

Evet canim yasadim o guzel duyguyu ama oglumun dogumunu hic unutamiyorum dusunsenize yillar sonra rabbim size bir kiz evlat veriyor ve o daha on aylikken tekrar normal yollardan hamile kaldigini ogreniyorsunuz once biraz tedirgin oldum acaba ikisine birden bakabilirmiyim bide dogum korkum vardi kizimin dogumu cok zor olmustu neyse esimin de yardimlariyla gbeligim devam etti esim cok istiyodu sonra kontrole gittigimde bir oglum olucagini soyledi doktorum mutlulugum tarifedilemez ucuyorum resmen okadar titizlekle gidiyorumki kontrollerime esim hep destek allahim dedim sana ne kadar sukretsem azdir dedim ve dogum ani ebe doktora diyorki hocam bebegin ayagina bakarmisiniz o zaman butun ebeler basima toplandi bebgimin ayagina bakiyor bense sanki oluyoru. Hissine kPilmis ne oldu bebegimin ayagina diyorum o arada doktor ebeyi azarliyor kadini kaybetmemizi istiyosun neden yaninda soyledin dedi ebeye o an anladim bebegim bir sorunu vardi pesekinavarus yani ayakta ice donukluk bes yildir hala bi duzene koyamadik gitmedigimiz doktor kalmadi esim bana ve cocuklarina cok duskun bi insandir ve ona ragmen hala bir nefes alamadik yani sozun ozu hevesim kursagimda kaldi diye bi soz vardir tam da oyle oldu iste rabbim tum istiyenlere saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlatlar nasip etsin

aminn cnm inan çok yaşamak istiyorum o duyguyu..
başka hiçbirşeye benzeöediğini tahmin edebiliyorum ama o kadar..biran önce tatmak istiyorum o duyguyu hayırlı zamanda inşallah..
Allahım tüm isteyenlere tez zamanda nasib etsin inşallah

amin tum ıstıyenlere hayırlı saglıklı sıhhatlı evletlar nasıp etsın ıns.gecmıs olsun canım duzelır ıns rabbım cok buyuk bızlerı yoktan var eden rabbım şifasınıda verır ınş.dua et bol bol

Evet canim tecrubeliyim ama bes yil oldu insallah sizde birgun o duyguyu tadarsaniz bes yil sonra inan sende bisey hatirlamassin bir de ben ilk cocugumda cok tedavi gordum enson puregon diye gobekten vurulan ignelerden oldum iki kez oda olmayinca pes ettim ve benle esim bir karar aldik bundan sonra takmiycaz olursa olsun olamssada allah buyuk ne yapalim dedik sonra bes ay sonra kendiliginden oldu dusununki ben tedavi oldugum siralarda esim bir bardak kaldirmama izin vermiyordu tedaviyi kestikten sonra deyim yerindeyse temizlik hastasi olmustum o keaca koca mobilyalari indirip kaldiriyodum yaptigim isleri tahmin bile edemesiniz hani umudumda kesilmisya koyvermisim sonra bir bKtim supriz.

canım çok geçmiş olsunnn bi oğlun bi kzın vr sanırım galiba oğlun ayağı günlük yaşamını etkiliomuu sağlığına kavusur inş.. 3 bebişte gelir inşalklah.

inş canım ya canı gonulden amın dıyorum dualarına bende hıc korunmıcam dıyorum esıme bundan sonra allah ne versdıyse dogurıyım dıyorum hayırlısı dıyo garıbım bazende hıc olmazsa dıye cok uzuluyorum herkez aynı seyı soluyo stres stres ama atamıyokı ınsan kafasından

Çok geçmiş olsun Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.Peki neden olduğunu biliyor musunuz ya da dr araştırmanızı söyledi mi

Cnm sagol Allah hepimize sağlıklı bebekler nasib etsin kismetse genetik bı aratirma yaptırıcaz bebegin ölüm sebebi ani kalp durması onun dısında hiçbir problem yok
kıayama canım gecmıs olsun rabbım sabır versın hayırlısı sen ıyı ol yıne gelır bebısın saglıkla ıns
Sagol cnm insallah en kısa zamanda Rabbim sağlıklı bebekler nasib etsin cümlemize
cnm bnm çok çok geçmiş olsun..Allahım hakkında hayırlısını nasib etsin inşallah..

üzülme desemde boş biliyorum..en kısa zamanda gel cnm bnm..

Sagol birsumcum insallah atlaticaz herseyi en kısa zamanda hersey yoluna girer Rabbim sabrınida verir

Sebnem canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin...

selamlar

şebnem ??????noldu canımın içi..doğrumu okuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…