kızlar ben cıkıyorum bugun eşim yok mısafırlerde sabahtan gıttı bende toparlandım falan işim kalmadıazcık dolanıyım annemlere falan bı bakınıp gelırım sonra pazar pazar yalnızlık hıc cekılmıyo optum sızı aksama gorusuruzzzzz
E artık organalrın çalışması gerekiyor,pis bebişler bu işi çişleriyle yapıyor
Bu hafta saclari ve tirnaklari cikiyomus ve ben cirkinlestim hemde felaket minik bi zilli geliyo banaaaaaa
Bu hafta saclari ve tirnaklari cikiyomus ve ben cirkinlestim hemde felaket minik bi zilli geliyo banaaaaaa
ben erkek gibi hissediyorum ama eşim kız diyor
bakalım kim bilecek
slm canım kaç aylık bebişin
evet ama odunc aliyolarmis ya benim guzellikle isim olmaz evlendikten sonra guzel oldugumu sanmaya basladim cunku herkes kocami tebrik esiyodu bu yasa kadar durdun ama cok guzel kiz aldin diye bakalim bana benzesin zaten bebbisimEvet öyle diyorlar, anne gebelikte çirkinleşirse kız bebş geliyormuş,güya annesinin güzelliğini alıyormuş.
bakalım kim bilecek
10+5 canım, 2buçuk ay bitti işte
bilmiyorum artık sağlıklı olsun daevet ama odunc aliyolarmis ya benim guzellikle isim olmaz evlendikten sonra guzel oldugumu sanmaya basladim cunku herkes kocami tebrik esiyodu bu yasa kadar durdun ama cok guzel kiz aldin diye bakalim bana benzesin zaten bebbisim
oglan olcak oglan olcak cuma bekliyom serbest hcgni
amin canımmaaşallah Allah hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım
bakalım kim bilecek
bilmiyorum artık sağlıklı olsun da
cuma günü hemen çıkmaz sonuçlar
en erken 3 gün içinde çıkıyormuş
diğer hafta belli olur artık bakalım
amin canım
isteyen herkese versin Allah
Şansları ve bahtları açık olsun inşallah,neşe ve huzur katsınlar yuvalarına,sonra annelerinin topicteki arkadaşlarına şans getirsinler ki onların da arkadaşları olsun di mi?
Aminnnnnnnnnnnnnnnn canım bnede istiyorum 8 aydır olmadı benimde başımdan çok şey geçti bekliyorum rabbiim hayılısını nasip etsin herkeze
bilmiyorum artık sağlıklı olsun da
cuma günü hemen çıkmaz sonuçlar
en erken 3 gün içinde çıkıyormuş
diğer hafta belli olur artık bakalım
amin canım
isteyen herkese versin Allah
Şansları ve bahtları açık olsun inşallah,neşe ve huzur katsınlar yuvalarına,sonra annelerinin topicteki arkadaşlarına şans getirsinler ki onların da arkadaşları olsun di mi?
İnşallah canım herkes için hayırlısı olsun.
yaa aslında sabretmeyi bilmiyoruz kendi kendimize takıntı ediyorz sonrası kötü oluyor 1 yıllık evliyimartık olsun hayırlısı ile
kızlar ne çok kaynatmışsını yaaaaa oku oku bitmiyo benim işlerim var inşallah akşama görüşürüz öptüm hepinizi
Heyecanlıyız çok istiyoruz o yüzden sabredemiyoruz.Sen hiç korundun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?