Ben hala okuyorumda okul öncesi onunla ilgili sınavım var sınav çalışıp duruyorum işte...Ahh ahh gelde bunu hamiş olmayana gebeliği yaşayamayana anlat ben her karın ağrısını regl zannediyorum ama dediğin gibi gelmez inşallahh bubacımmm sen dua ett bana.Canımsınnnn dikkat et kendineeee....Benn derse devam ediyorum biraz işlerim varrr cvbı yine yazarım sonraa
günaydın gamzecimmm Şebneme Alah sabır versin kolay değil gerçektennnRabbim kimseye göstermesin inşallah
Canim niye talasa dustun cumaya az kaldi benimde perrsembe bende ayni senin gibiyim paranoyak oldum benimde kanimin pihtilasma suresi uzun bende hala wcye gidip kanamam var mi diye bakiyorum benim ki daha zor bir damla kanama basladimi durmuyo yakinda bende yaptiricam tahlil ama uc ay dolsun diye bekliyorum risk azalinca tesellim olur diye sakin uzme kendini bebisinde uzulmesin artik hissediyolar cis yapiyolar tat ve koku duyulari gelisti
yok canım ya adetten sonra olcmeye basladım ama ben tablo yapmadım evet aynı gun gorduk cıft cızgıyı ben 16 17 18 de cıft cızgı gordum ve atesıme gore 18 kasım cuma catladı benı yumos sonra atesım 36.6da seyrettı hep hıc degısmedı takı dun sabaha kadar dun sabah hoppp bırden 36.2 sok oldum agrımda cok hıı kesın erkenden gelıyo dedım gelmedı sukur ama agrımda bıtmedı hala bu ay cok erken basladı kasık agrım ama bugun atesım 36.6 oldu tekrardan anlamıyorumda fazla ama nıye dun ole cıktı bılmıyorum bes kere olctum sok oldum dun gun boyu dusuk seyrettı bu sabah yukseldı dun resmen dondum ısınamadım ne yapsamda bugun yanıyorum ama cumayı beklıcem bakaloım ıns dusmez ve gelmez kırmızılar gene cıft cızgıyı gorururz peş peşe aysunum yaaa
benim ateşe bak
aynı düşüş bende de oldu adete 5 gün kala
3803e9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yerleşme düşüşü diyorlar..ovulasyondan 7-8 gün sonra olabiliyormuş..inşallah seninkide öyledir canım..
adetten değildir erken adet için..
bu günden sonraki ateşlerin çok önemli inşallah düşmeden gider ve gelir bebiş..
inanırmısın bende dün akşam ısınamadım..
ben hiçç çorap giymem evdeyken.dün patik giydim üzerime battaniyeyi çektim oturdum genede ısınamadım.ateşim düşmemişti benim ama.36.7 ye sabitlendi 5 gündür.
bugün iyiyim bende üşümem geçti..
inşallah canım inşallah bebişler yoldadır.
.değilse de canımız sağolsun diğer aya inşallah
Canim niye talasa dustun cumaya az kaldi benimde perrsembe bende ayni senin gibiyim paranoyak oldum benimde kanimin pihtilasma suresi uzun bende hala wcye gidip kanamam var mi diye bakiyorum benim ki daha zor bir damla kanama basladimi durmuyo yakinda bende yaptiricam tahlil ama uc ay dolsun diye bekliyorum risk azalinca tesellim olur diye sakin uzme kendini bebisinde uzulmesin artik hissediyolar cis yapiyolar tat ve koku duyulari gelisti
Ay o minikler çiş mi yapıyor yerim ben onları ya
evet ya çiş yapıyolar sonra da onu içip tekrar çiş yapıyolar
böylece sıvı döngüsü sağlanmış oluyormuş
ne tuhaf değil mi
Kızlar belgesel video falan izliyor musunuz?Biz eşimle ilk gebeliğimde ne varsa oturup izlyorduk.Sonra ben de her gün sayıyordum budgün göz kapağı oluşuyor,birkaç gün sonra parmak aralarındaki perdeler kalkacak falan işi gücü bırakmıştım artık.
bak canım elis ne diyor
öyle isteyince yapılmıyormuşki
dışarda 750 tl imiş
ben yaptıramam ki o kadar para vermem yazık
o paraya bebişin bisürü ihtiyacını alırım
neyse canım sabah bi ara kasvet bastı da şimdi iyiyim ben
bu hafta bebişlerimizi sağlıklı şekilde görücez inşallah
kız bu arada soruyorum sana epeydir de görmedin
sen kaçıncı ayda hamile kaldın listeye eklicem de
bi de bişey kullanmış mıydın bu hamile kalışında
Ay o minikler çiş mi yapıyor yerim ben onları ya
ben izlemiyorum canım
ama gelişimleri okuyorum hafta hafta
yeni haftaya girince bakıyorum bu hafta bebekte neler olacak falan diye
heyecanlı ve eğlenceli oluyor
Evet dokuzuncu haftanin sonunda basliyolar hemde
ferdat lütfen içini ferah tut
zaten biz ne yaparsak yapalım allahın taktir ettiğini yaşıyoruz
bebeğinin dünyadan nasibi varsa gelecektir....
yoluzun canım senin değerlere baktım da lh değerin fsh değerinden fazla değil mi
normalde fsh daha yüksek olup lh daha az oluyor
benim fsh 5lerde lhda 2küsür
ben bikaç yerde okudum öleydi
yoksa ben mi yanlış biliyrm bildiğimden değil de
dikkatimi çekti
ferdat baktın mı sen yoluzunun değerlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?