Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aaaa benim dr ayni gun cikar dedi ay cikmazsa catlarim ben amaaaa

Amin canim aminnnn

haziran anneleri topiğinde en erken alan 3 gün sonra almış
ben bilmiyorum sormadım zaten
ama hastane yoğun bir hastane hemen çıkıcanı sanmam benimkinin
ense kalınlığını söylerler işte hemen
ben bir haftayı gözden çıkardım valla

Saglikli olsunlarda bekleriz ne yapalim

ya saba tümeri izleyen var mı?ben dayanamıyorum çok tuhaf ya ne biçim konuk ağırlamaktır o öyle,soru üstüne soru soruyor cevabını bile beklemiyor.sonra şu kelimelerin son ünlüsünü uzatmıyor mu Allahım nasıl diksiyon dersi almış anlamadım ki?

inş canım ben 2 ay adet olmadım 2 ayıda geçiyordu idrar testi yapmıştım 3 kere çıktı sonra doktora gittim çıkmadı en son söktürücü verdi de adet oldum işte

Canım 2 ay çok değil mi neden o kadar bekledin pozitif çıktığı halde?

ben izlemem pek canım yaaa

Canım 2 ay çok değil mi neden o kadar bekledin pozitif çıktığı halde?

canım en son eylül 14 de hast oldum sonra bekledim diğer ayı adet değilde 13 gün ara kanama yani 2 gün leke i-2 damla gldi sonra kesildi derken gittim doktora çıkmadı ilaç verdi bekledim içmedim hani geö döllenmedir çıkmamıştır diye yerleşme kanamasıdır dedim bu ayki adetimde gelmeyince tekrar gittim yine yok bende aldım artık ilacı

Anladım,ilacını iç de adetin düzene girsin yoksa yumurtlama gününü saptaman zorlaşır.Adetin düzelirse daha rahat edersin.Hayırlısı olsun bakalım.

Ben artık gideyim ya valla işler birikecek yoksa.Hemencecik halledeyim akşam yine gelirim.Görüşmek üzere

Anladım,ilacını iç de adetin düzene girsin yoksa yumurtlama gününü saptaman zorlaşır.Adetin düzelirse daha rahat edersin.Hayırlısı olsun bakalım.

evet canım bende onu bekliyorum zaten düzene girse Allahın izniyle daha iyi olurtmm sana kolay gelsin AEO görüşürüz canım

mrb arkadaşlar benım bat 29 kasım akıntım var kasıklarımda agrıda var ayaga kalkınca başımda dönuyor mıdemde bulanıyor sizce pisikolojıkmı yoksa bu kadar erken belırtıler olabılırm neden olabılır bılgınız varmı

ferdat
benim fsh ile lh oranı
2.44 çıkıyor
bu durumda pcolu mu oluyorum
ama doktor böyle bir şey demedi
her şey normal dedi

ferdat ben yanlış oranladım sanırım fsh/lh yaptım
sanırım senin dediğin lh/fsh
aman allahım öyle pimpirikli oldum ki
yeter ki aklıma bi şey düşsün :44::44::44::44:

canım fsh/lh değil
lh/fsh oranı
yani senin o oran 0,5 gibi bişey çıkıyor
pkolu falan değilsin rahat ol
tersten oranlamışsın

evet ben de tam yazmıştım...
şu an kendimi aptal gibi hissediyrm
çok güldüm ya
yeter ki bişi duyayım hemen kendime yakıştırıyrm
töbe ya rabbi...
artık sıyırmadan hamile kalsam iyi olacak

kızlar merhaba

eşine porxseed plus içiren oldu mu bu topikte :)
okudumda acayip bi ialçmış ben nasıl atlamışım bunu
bu ay kesin almalıyız

canım olabilirde olmayabilirde dikkat et kendine ama çokta kaptırma öncelilkle gününün geçmesini bekle sonra eğer gelmezse idrar testi yaparsın beliritilerede çok takılma derim sabret sadece bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…