slmlar ferdacım sana sormak istediğim bişe var sanırım sende ankaradaydın belki biliyosundur veya bilen arkadaşlarım cvp verirse sevinirim eşim spermogram yaptırmak istiyor daha doğrusu benim zorumla :) ankarada devlet hastanelerindemi yaptırılıyor yoksa özelde mi yada laboratuarlardamı birde hafta sonu cumartesi yaptırılıyormu eşim memur olduğu için haftaiçi çalışıyor hafta sonu yaptırılıyormu bi fikriniz varmı
selamlar herkese..
kac gündür ishalim vardi ve bugun ne yediysem pesine wc.ye gider oldum..artik bisey yemesemde gidiyorum((bu saatte yasadigim yer itibariyle hastaneye gitmeye de korkuyorum yarin sabahi beklemek zorundyim ama bebisle ilgili bi durum olabilir mi diye de korkmuyor degilim, doktorumu da aradim ama telefonu kapali..cok endiseliyim
geçmiş olsun canım
ishal bende de var şu sıralar nedense anlamadım
ama senin gibi çok gitmiyorum ben, günde 3-4 defa gidiyorum
sen kaç kez gidiyorsun günde, bu önemli
bebeğine zararı olmaz, ama çok sık gidiyorsan eğer aşırı su ve tuz kaybı yaşarsın
o zaman sana tehlikesi var ve dolayısıyla bebeğe
tuvalete kaç kez çıktığını söylersen yardımcı olayım
patates haşla ye, muz ye, türk kahvesi iç
slmlar ferdacım sana sormak istediğim bişe var sanırım sende ankaradaydın belki biliyosundur veya bilen arkadaşlarım cvp verirse sevinirim eşim spermogram yaptırmak istiyor daha doğrusu benim zorumla :) ankarada devlet hastanelerindemi yaptırılıyor yoksa özelde mi yada laboratuarlardamı birde hafta sonu cumartesi yaptırılıyormu eşim memur olduğu için haftaiçi çalışıyor hafta sonu yaptırılıyormu bi fikriniz varmı
bugune kadar 2 ya da 3tü(3-4 gündür)..ama bugun 7yi filan buldubol bol su iciyorum su an agzimda metalik bi tat var..ilk önce her yedigimden sonra gidiyordum simdi 2dir bise yemeden gidiyorum...aksi gibi doktorun 2 numarasi da kapali, dogum doktorlari neden kapatirlarki telefonlarini (
tatlım biz labaratuvarda yaptırdık
en iyisi düzen labaratuvarı, ama fiyatı pahalı gelmişti o an
krugere göre bakıyor ve en güvenilir yer
ama biz önce sorun olup olmadığını anlayalım eğer sıkıntı olursa düzene gideriz diye düşündük
o yüzden başka bir labaratuvarda bulgu labaratuvarında yaptırdık
krugere göre değildi fakat hareket morfoloji hepsine baktılar ve sonuç 2-3 saate çıktı
cumartesi yaptırdık biz de
50küsürlü bişeydi sanırım fiyatı, düzende 80-90 gibi bişeydi (yalan olmasın böyle hatırlıyorum)
iki labaratuvarı da araştır hangisi kafana yatarsa
bulguda da özel odası var ve çok sakindi, tek biz vardık ve rahat ettik
canım bence şu an çok su içmeyi bırak
gebelikte su kaybı olur evet ama onu çok su alarak gideremezsin
çok sıvı alman da ishalini artırır
sakin ol bi sıkıntı yoktur
dediğim gibi patates haşlaması muz ve türk kahvesi tüket
türk kahvesini direk kaşığa koyup üzerine limon sık ve su ile yut
yarına sıklaşırsa doktora gitmeni tavsiye ederim
serum takacaktır
canım çok teşkkür ederim bu bilgiler çok işime yaradı başka kimseyede soramıyoz tşkler fiyatıda uygunmuş cumartesi olması çok iyi süper haftaya cumartesi gidicem şimdi eşimede söyledim ay inşlh iyi çıkar sonuçlar tşkler canım
merhaba canım biz düzen laboratuvarında yaptırdık..güvenilir bir yer hergün yaptırılıyor..
tesekkür ederim canim cok cok..
yarin görüsmemiz var zaten sabah erkenden ben bebegimin kalp atislarina odaklanmisken bu durum beni cok endiselendirdi ve hemen foruma geleyim dedim ..her zamanki gibi cok daha iyi hissediyorum kendimi..tekrar cok tesekkürler ferdatcim
canım arayıp teyit al olur mu
benim balık hafızam vardır fiyatları yanlış söylemiş olabilirim
bilgi de alırsın hem
tamam cnmm gitmeden bi ararım mutlaka ben 100 küsür geçer sanıyodum fiyatlar uygunmuş bi gidelim bakalım hayırlısı herşeyin..
selam canlarr..nasılsınız??
bnm moral azıcık bozuk...benim saçlarım 1-2 aydır çok dökülüyor kızlar yaa..netten şampuan araştırıyorum eşimle birlikte..
inanılmaz dökülüyor ama hiç böyle olmamıştım..bu gidişle kel kalıcam o derece yani..:
bnm moral azıcık bozuk...benim saçlarım 1-2 aydır çok dökülüyor kızlar yaa..netten şampuan araştırıyorum eşimle birlikte..
inanılmaz dökülüyor ama hiç böyle olmamıştım..bu gidişle kel kalıcam o derece yani..:
tşkler canım bilgilerin için haftaya gidicez bizde bi sorun çıkmaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?