Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selamlar herkese..

kac gündür ishalim vardi ve bugun ne yediysem pesine wc.ye gider oldum..artik bisey yemesemde gidiyorum((bu saatte yasadigim yer itibariyle hastaneye gitmeye de korkuyorum yarin sabahi beklemek zorundyim ama bebisle ilgili bi durum olabilir mi diye de korkmuyor degilim, doktorumu da aradim ama telefonu kapali..cok endiseliyim

slmlar ferdacım sana sormak istediğim bişe var sanırım sende ankaradaydın belki biliyosundur veya bilen arkadaşlarım cvp verirse sevinirim eşim spermogram yaptırmak istiyor daha doğrusu benim zorumla :) ankarada devlet hastanelerindemi yaptırılıyor yoksa özelde mi yada laboratuarlardamı birde hafta sonu cumartesi yaptırılıyormu eşim memur olduğu için haftaiçi çalışıyor hafta sonu yaptırılıyormu bi fikriniz varmı

tatlım biz labaratuvarda yaptırdık
en iyisi düzen labaratuvarı, ama fiyatı pahalı gelmişti o an
krugere göre bakıyor ve en güvenilir yer
ama biz önce sorun olup olmadığını anlayalım eğer sıkıntı olursa düzene gideriz diye düşündük
o yüzden başka bir labaratuvarda bulgu labaratuvarında yaptırdık
krugere göre değildi fakat hareket morfoloji hepsine baktılar ve sonuç 2-3 saate çıktı
cumartesi yaptırdık biz de
50küsürlü bişeydi sanırım fiyatı, düzende 80-90 gibi bişeydi (yalan olmasın böyle hatırlıyorum)
iki labaratuvarı da araştır hangisi kafana yatarsa
bulguda da özel odası var ve çok sakindi, tek biz vardık ve rahat ettik

geçmiş olsun canım
ishal bende de var şu sıralar nedense anlamadım
ama senin gibi çok gitmiyorum ben, günde 3-4 defa gidiyorum
sen kaç kez gidiyorsun günde, bu önemli
bebeğine zararı olmaz, ama çok sık gidiyorsan eğer aşırı su ve tuz kaybı yaşarsın
o zaman sana tehlikesi var ve dolayısıyla bebeğe
tuvalete kaç kez çıktığını söylersen yardımcı olayım
patates haşla ye, muz ye, türk kahvesi iç

bugune kadar 2 ya da 3tü(3-4 gündür)..ama bugun 7yi filan buldubol bol su iciyorum su an agzimda metalik bi tat var..ilk önce her yedigimden sonra gidiyordum simdi 2dir bise yemeden gidiyorum...aksi gibi doktorun 2 numarasi da kapali, dogum doktorlari neden kapatirlarki telefonlarini(

merhaba canım biz düzen laboratuvarında yaptırdık..güvenilir bir yer hergün yaptırılıyor..

canım bence şu an çok su içmeyi bırak
gebelikte su kaybı olur evet ama onu çok su alarak gideremezsin
çok sıvı alman da ishalini artırır
sakin ol bi sıkıntı yoktur
dediğim gibi patates haşlaması muz ve türk kahvesi tüket
türk kahvesini direk kaşığa koyup üzerine limon sık ve su ile yut
yarına sıklaşırsa doktora gitmeni tavsiye ederim
serum takacaktır

canım çok teşkkür ederim bu bilgiler çok işime yaradı başka kimseyede soramıyoz tşkler fiyatıda uygunmuş cumartesi olması çok iyi süper haftaya cumartesi gidicem şimdi eşimede söyledim ay inşlh iyi çıkar sonuçlar tşkler canım

tesekkür ederim canim cok cok..
yarin görüsmemiz var zaten sabah erkenden ben bebegimin kalp atislarina odaklanmisken bu durum beni cok endiselendirdi ve hemen foruma geleyim dedim ..her zamanki gibi cok daha iyi hissediyorum kendimi..tekrar cok tesekkürler ferdatcim

canım arayıp teyit al olur mu
benim balık hafızam vardır fiyatları yanlış söylemiş olabilirim
bilgi de alırsın hem

takma kafana sen
bişey olmaz ben de benzer durumdayım
daha doktora falan da gitmedim
perşembe idrar vermeye gidicem o zaman söylicem geçmezse artık
benim de bir haftadır falan devam ediyor
mikrobik midir nedir geçmedi gitti
yarın kalp atımını da göreceksin mutlu mesut döneceksin
rica ederim hem

canım arayıp teyit al olur mu
benim balık hafızam vardır fiyatları yanlış söylemiş olabilirim
bilgi de alırsın hem

tamam cnmm gitmeden bi ararım mutlaka ben 100 küsür geçer sanıyodum fiyatlar uygunmuş bi gidelim bakalım hayırlısı herşeyin..

tamam cnmm gitmeden bi ararım mutlaka ben 100 küsür geçer sanıyodum fiyatlar uygunmuş bi gidelim bakalım hayırlısı herşeyin..

dediğim gibi düzen çok daha iyidir eminim
ama biz sıkıntı çıkarsa krugerle orda tekrarlattırırız nasılsa dedik o yüzden oraya gitmedik
siz de ona göre karar verin

selam canlarr..nasılsınız??

bnm moral azıcık bozuk...benim saçlarım 1-2 aydır çok dökülüyor kızlar yaa..netten şampuan araştırıyorum eşimle birlikte..

inanılmaz dökülüyor ama hiç böyle olmamıştım..bu gidişle kel kalıcam o derece yani..:

Son düzenleme:

yine çok bilmişliğimi ortaya koyasım geldi
canım saç dökülmesi genelllikle demir eksikliğine bağlı oluyor
demir tahlili yapıldı mı sana yakın zamanda
yapılmadıysa eğer ferritin ve demir bağlama kapasitesine baktırırsan büyük ihtimalle demirin düşmüş olacağını görürsün
bende de aşırıydı ve demir eksikliğinden olduğunu öğrendim
ilacını kullandım demir düzeldi ve saç dökülmem kesildi
ama eğer ki demir eksikliğinden değilse bioxin,bioblas veya sebamed deneyebilirsin
ben bioblas kullanıyorum ama hiçbir faydası olduğunu sanmam, sadece alışkanlık oldu

merhaba canımm..
bendede aynı sorun var aslında ankaradayken yoktu ama buranın suları inanılmaz kireçli ve saçlarım çok fazla dökülüyordu neleeri denemedimki..kürler ,yağlar...

son çare saçlarımı damacana suyla yıkıyorum artık...birde zigavus sarımsak şampuanı kullanıyorum.dökülmesi baya azaldı.telleride kalınlaştı .bi araştır istersen..

inşallah tez zamanda geçer canım biliyorum çok can sıkıcı bişeyy..

slm canım öncelikle kansızlıkla ilgili bir sağlık problemin varmı öncelikle onu araştırmanı öneririm çünki eğer varsa saç dökülme şampuanlarını bi işe yarıyacağını sanmam... yine bi araştır istersen canım..

SAÇ DÖKÜLMESİ NEDENLERİ (NEDEN ÇOK FAZLA AMA SANA UYGUN OLABİLECEKLER BUNLAR)

Tiroid hastalıkları: Fazla veya az çalışan tiroid bezinin saç kaybına neden olabildiğini belirten uzmanlar, hastalığın tedavisiyle saç kayıplarının da giderilebileceğini bildiriyor.
Eksik Protein içerikli beslenme: Proteinden fakir diyetler yapan veya Anormal beslenme alışkanlığına sahip kimselerde protein eksikliği oluşuyor ve vücut Proteini muhafaza etmek için saçları dinlenme evresine sokuyor. Bundan 2-3 ay sonra da yoğun bir saç kaybı oluşuyor. Uzmanlar, bu durumun yeterli miktarda protein alınımıyla düzelebileceğini belirtiyor.
Demir eksikliği: Demir eksikliğinin de saç dökülmesine neden olduğuna işaret eden uzmanlar, bazı kişilerin demiri besinsel olarak eksik aldıklarını, bazılarında ise demirin bağırsaklardan emiliminin yetersiz olduğunu belirtiyor. Bayanlarda adet kanamaları nedeniyle demir eksikliğinin daha sık görüldüğünü bildiren uzmanlar, bu durumun mutlaka tedavi edilmesi gerektiğini belirtiyor.

tşkler canım bilgilerin için haftaya gidicez bizde bi sorun çıkmaz inşallah...

canım bizde özel hastanede yaptırdık ortamın rahat olması erkek için çok önemli saten stresli oluyorlar bizim yaptırdığımız yerde duşu falan vardı tertemiz ortamı vardı ama biz ücret 140 lira ödedik inş.hayırlısı olur senin için :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…