Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

megimin de dediği gibi
umutsuzluk yok kızlar
er yada geç gelecek nur topunuz
yeter ki dualarınızı inancınızı eksik etmeyin olur mu

Bende çok sevindim sonunda izah edebildim.Zaten eşim bebekleri çok seviyor.Kimin bebeği olsa sarılır öper bebek kokusunu çok seviyor görünce öpmeden duramaz.O yüzden bende kendi bebeğimmiş gibi sevebilirim dediKarnımızda büyütemezsek kalplerimizde büyütürüz sözünü çok sevdim:13:Bitanesin sen canım arkadaşım

canımmm pisim

ben kaçıyorum batlarım canlarımm
öpüyorum hepinizi
yarın akşam misafirlerim gidicek.. daha erken saatte gelebilirim diye umuyorum..
görüşürüz

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr...

gene ateşim düştü..gelio kırmızılar..bu ayda olmadı.sağlık olsun demekten başka bişey gelmiez elden
alıştım artık çok üzülmedim... sadece korkuyorum.

gunaydin herkese
sabahin korunde dersim bos olmasina ragmen okuldayim nobetciyim
gece ne cok kaynatmissiniz
aysncum tablonu eklesene bi nekadar dusmus ates
belli olmaz bakalim bi
kizzlarrr catlaklaarr demek rezilligimz belli olmasin he
yazmayiz canim istemeyeninkini
hatta silebiliriz de
kizlar merak ediyr diye ekledim
hem ayaklar havaya yastiklar bele taktklerini de gizliyoruz

günaydııın

gece o saate kadar nasıl oturuyosunuz ,sabah nasıl kalkıyosunuz aklım almıyo valla kızlar
ben azcık geç yatmak istesem koçiş kızıyo ozaman bende yatmama diyo :)

valla sabahı zor ettim üst üste 3 kere kabus görünce ...
ama ööle bööle değil kızlar
okadar da okuyup yatıyorum ama
sanırım bu yatmadan önce çok yememden ve çok plays station oynamamdan
resmen oyunıun içindeydim :)))

gunaydinnnnn kizlarrrr gece ne cok kaynatmisiniz tasmis valla +18e girmissiniz ama iyi olr hamis kalma yontemleri yazmak iyi fikir gelecek hamislere fikir olur butun rizilligimizde ortaya sacilir ama neyse

Günaydın kuzucuklar.
Minnak bir hafta sonunun ardından yine burdayım. Hala adet olmadım. Hayatımdan çok memmunum şuanda

günaydın herkese
ne çok kaynatmışsınz
benim çok ama çok uykum var

merhaba arkadaslar...uzun suredır takıp edıyordum burayı ama yenı katıldım guzel bır paylasım alanı...aynı duyguları paylasıyor olmamız guzel...bende bır melek bekleyenlerdenım...ıns en kısa zamanda hayırlısıyla nasıp olur hepımıze...

yerlesme kanaması olabılır puffycım ıns oledır ıı haberlerınızı alırız ıns yakında

Normalde böyle şeylerde umutlanmazdım ama nedense bir mutluyum içimde bebişim sanki varmış gibiyim. Aslında boşa umutlanmak istemiyorum ama geçen yıl hamile kaldığımdada aynen böyle olmuştu. Reglye bir hafta kala az bir kanama olmuştu 3 hafta sonra hamileydim. Yine kendimi öyle hissettim.Bir de tam bir yıl önceydi. Düşen bebek ya hemen peşine hamile kalınırmış yada 1.yılında.
Kasıklarım ince ince sızlıyo. Karnımın alt kısımları acıyo ne biliyim. Aslında hiç umutlanmamıştım daha önce ama kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…