Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hayırolsun inşallah,E iyi ya işte biyeri acımamıştır da ağlamamıştır.Rüyada bebek görmek de iyi haberler almak demekmiş.

kızlar bu ovucan kullanalara soruyorum
bu 2.silik çizgi her adim çıkıyor mu
yani çıkmadığı zaman oluyor mu ?
bat güya ayın 1 inde
bakalım çıkacak mı dedim yaptım çıktı
normal mi bu
Evet canım hep silik çıkıyor.Yumurtlama olacağı zaman ikincisi daha koyu oluyor.Koyu ikinci çizgiyi gördükten sonra,12-24 saat içinde yumurtan çatlıyor.Sen kalın çizgiyi görene kadar gün aşırı çalış,çizgiyi görünce de her gün çalış.Sabah halvetleri daha garanti oluyormuş.

Bu doktor demir eksikliği ve folik olsun diye bir hap verdi. sabahları aç karnına içiliyor günce bir tane.. amaa yaa dünden beri kasıklarım sızlıyooorr..

kızlar bu ovucan kullanalara soruyorum
bu 2.silik çizgi her adim çıkıyor mu
yani çıkmadığı zaman oluyor mu ?
bat güya ayın 1 inde
bakalım çıkacak mı dedim yaptım çıktı
normal mi bu

canım bazı ovulasyonlarda yumurtlama günü dışında silik çizgi çıkmıyormuş ama genelde silik çizgi hep oluyor canım. O da lsh ölçtüğüden dolayı ve vücudumuzda bir miktar zaten olduğundan silik çizgi hep çıkar bende çıkıyordu yumurtlama öncesi ve yumurtlamada en koyu sonra regliye kadar yine silik çıkıyordu artık regliye 1-2 gün ya çok çok hayal meyal bir çizgi yada hiç çizgi çıkmıyor ama silik çıkması normal. Ancak gebelik varsa regliye birkaç gün kala ve gününde yinr yumurtlamadaki gibi 2. çizgiyi koyu görmen lazım ancak o zaman gebelikten söz edilebilir.

evet öyle bi konusuyor ki sanki hiç istemiyomuş gibi
yok yok ben onu gerçekten yapıcam istemiyomuş gibi konusuyosa ben onu istemiyomuş gibi anlıyorum..
inşallah bu düşüncem değişmez.. değişmesin ..
istemiyorum bebek oh gel keyfim gel..
suanda bu topikteysem eger sizin için kızlar bebek için değil bugün

selamlaarrrr ben geldimmm. nasılsınızz ??

selam

Öyle deme bak sana diyeyim.Ben de çok kızdım ama en fazla bir gün sürdü.Sen yap bebişini sevdirmezsin ona.Sen istemiyordun sevme bebişi dersin.

Son düzenleme:

yani anladığım bu 2. çizgi hep çıkacak
ama yaklaşık 5 gün önce geldi bu test bana ozaman 1 tane yapiim demiştim
şimdikinden daha silik çıkmıştı
şimdi daha belirgin
acaba ben adete yakın ı yumurtlucam ne
olur mu olur di mi

Öyle deme bak sana diyeyim.Ben de çok kızdım ama en fazla bir gün sürdü.Sen yap bebişini sevdirmezsin ona.Sen istemiyordun sevme bebişi dersin.

:128: evet iyi fikir canım
bakalım 1-2 güne gecer diye düşünüyorum bende ama geçmesin işte öööööööööööööööööf

:113:

bu arada başbakanı görmek iyidir diger arkadaşlarda yazmışlarr.. belki yeni bi iş yeni bi bebiş gelebilir yani belli mi olur

Son düzenleme:
nezamandı senın bat cnmcım bencede bikaç gün geçmesini bekleyip öyle test yapmak daha ıyı
benımde bat 4 ü bakalım gelicekmi bize bebişlerimiz

gecen ay beklemeden yaptım sonu husranla bitti:) benim bat canım ayın 2 de bu sefer 6 na kadar beklicem sen once verecen mujdeyi inşalla tatlım:)

İşte geç döllenme dedikleri şey o oluyor.Sen 1 hafta sonra adet bekliyorsun ama yumurtlamışsın meğer bi de döllenmiş,adetin gecikiyor test yapıyorsun negatif,kanda baktırıyorsun çok düşük,adet gecikmesinden 10-15 gün sonra sürece yeni yeni başlıyorsun.İnşallah öyle olur.

kızlar lütfen gününüz geçmeden test yapmayın yaaa
sonra acaba hamilemiyim değilmiyim degerlerim düşük mü diye derdine düşüp zaten olan stresinizi artırıyorsunuz..

İnşallah canım hangisi daha hayırlıysa o olsun inşallah.Hepimiz için öyle olsun.

kızlar lütfen gününüz geçmeden test yapmayın yaaa
sonra acaba hamilemiyim değilmiyim degerlerim düşük mü diye derdine düşüp zaten olan stresinizi artırıyorsunuz..

kesinlikle sana katılıyorum cnm sabretmeyınce hayal kırıklıkları oluyo
dediğin gibi en güzeli günlerin geçmesini beklemek

Bu doktor demir eksikliği ve folik olsun diye bir hap verdi. sabahları aç karnına içiliyor günce bir tane.. amaa yaa dünden beri kasıklarım sızlıyooorr..

benim doktorum folik i ne zaman istersen içebilirsin demişti..

canım kasıklarının agrıması normal değil mi?
bi süre agrıyo ya hep malum regl günü gectiğinden dolayı...
bide üşütmüş de olabilirsin tabii

anladım canım
2 gün sonra adet olucam bakalım artık diğer ay ii çalışalım :)
benim hep adetim biter bitmez yumurtladığımı söölüyor internettiki hesaplamalar
ama şimdi daha koyu çıkınca çizgi şaşırdım tabii
zaten benimki karmakarışık
annemde teyzemde 3 aylıkken öğrenmişler beişlerini adet gördüklerinden
onlara çekme ihtimalim çok yüksek dr dedi
yani ben adet olunca tamam hamile değilim diyemeyenlerdenim
hep bi kuşku oluyo doğal olarak

evet o hüsranları iyi bilirim inşallah cnmcım ikimizde güzel hbrlerle geliriz buraya

aminnnnnnnn canım inşalla:) eşimin arkadaşının annesi gelmişti bana dun bana baktı dediki sen sinek yütmüşsun gözlerin bygın baygın bakıyo:) oyle dıyınce cok sevındım ama ya bide bebiş yoksa cok üzülürüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…