selam arkadaşlar:)
Hayırolsun inşallah,E iyi ya işte biyeri acımamıştır da ağlamamıştır.Rüyada bebek görmek de iyi haberler almak demekmiş.arkadaşlar mrb..bn sze bişey srmak istyorum rüyamda yeni bebeğim olmuş eve gelmişiz bebek çok gzel ama bebği çekyata ytrıyorum yere düşüyo..2 keree hmde kldryrm tkrar düşüyo ağlmıyo kanda glmyo çk korkuyormm.ya bide bebk istyz ço koorkuym allah hyr getrsn:2:
Evet canım hep silik çıkıyor.Yumurtlama olacağı zaman ikincisi daha koyu oluyor.Koyu ikinci çizgiyi gördükten sonra,12-24 saat içinde yumurtan çatlıyor.Sen kalın çizgiyi görene kadar gün aşırı çalış,çizgiyi görünce de her gün çalış.Sabah halvetleri daha garanti oluyormuş.kızlar bu ovucan kullanalara soruyorum
bu 2.silik çizgi her adim çıkıyor mu
yani çıkmadığı zaman oluyor mu ?
bat güya ayın 1 inde
bakalım çıkacak mı dedim yaptım çıktı
normal mi bu
kızlar bu ovucan kullanalara soruyorum
bu 2.silik çizgi her adim çıkıyor mu
yani çıkmadığı zaman oluyor mu ?
bat güya ayın 1 inde
bakalım çıkacak mı dedim yaptım çıktı
normal mi bu
evet öyle bi konusuyor ki sanki hiç istemiyomuş gibiCanım bence madem ara vermek istiyorsun şöyle yapabilirsin;her şeye ara verip korunmasız ilişkiye devam edebilirsin,Tumazsa zaten ara vermiş olursun tutarsa da sürpriz olur.Kafan orda olmayınca daha mı rahat olur acaba ne dersn?Kocişler de bizim kadar istiyor ama bizim gibi heyecanlanamıyorlar yapıları öyle,biz çok dışa vuruyoruz.
selamlaarrrr ben geldimmm. nasılsınızz ??
slm hoşgeldinsenın bat yaklaşmışdı dimi yanlış hatırlamıyosam
evet öyle bi konusuyor ki sanki hiç istemiyomuş gibi
yok yok ben onu gerçekten yapıcam istemiyomuş gibi konusuyosa ben onu istemiyomuş gibi anlıyorum..
inşallah bu düşüncem değişmez.. değişmesin ..
istemiyorum bebek oh gel keyfim gel..
suanda bu topikteysem eger sizin için kızlar bebek için değil bugün
selam
hoşbulduk canım:) evet ama ayın 6 na kadar yapmamaya test karar verdım cnm ya
Hayırolsun inşallah,E iyi ya işte biyeri acımamıştır da ağlamamıştır.Rüyada bebek görmek de iyi haberler almak demekmiş.
Evet canım hep silik çıkıyor.Yumurtlama olacağı zaman ikincisi daha koyu oluyor.Koyu ikinci çizgiyi gördükten sonra,12-24 saat içinde yumurtan çatlıyor.Sen kalın çizgiyi görene kadar gün aşırı çalış,çizgiyi görünce de her gün çalış.Sabah halvetleri daha garanti oluyormuş.
canım bazı ovulasyonlarda yumurtlama günü dışında silik çizgi çıkmıyormuş ama genelde silik çizgi hep oluyor canım. O da lsh ölçtüğüden dolayı ve vücudumuzda bir miktar zaten olduğundan silik çizgi hep çıkar bende çıkıyordu yumurtlama öncesi ve yumurtlamada en koyu sonra regliye kadar yine silik çıkıyordu artık regliye 1-2 gün ya çok çok hayal meyal bir çizgi yada hiç çizgi çıkmıyor ama silik çıkması normal. Ancak gebelik varsa regliye birkaç gün kala ve gününde yinr yumurtlamadaki gibi 2. çizgiyi koyu görmen lazım ancak o zaman gebelikten söz edilebilir.
Öyle deme bak sana diyeyim.Ben de çok kızdım ama en fazla bir gün sürdü.Sen yap bebişini sevdirmezsin ona.Sen istemiyordun sevme bebişi dersin.
nezamandı senın bat cnmcım bencede bikaç gün geçmesini bekleyip öyle test yapmak daha ıyı
benımde bat 4 ü bakalım gelicekmi bize bebişlerimiz
yani anladığım bu 2. çizgi hep çıkacak
ama yaklaşık 5 gün önce geldi bu test bana ozaman 1 tane yapiim demiştim
şimdikinden daha silik çıkmıştı
şimdi daha belirgin
acaba ben adete yakın ı yumurtlucam ne
olur mu olur di mi
gecen ay beklemeden yaptım sonu husranla bitti:) benim bat canım ayın 2 de bu sefer 6 na kadar beklicem sen once verecen mujdeyi inşalla tatlım:)
kızlar lütfen gününüz geçmeden test yapmayın yaaa
sonra acaba hamilemiyim değilmiyim degerlerim düşük mü diye derdine düşüp zaten olan stresinizi artırıyorsunuz..
:128: evet iyi fikir canım
bakalım 1-2 güne gecer diye düşünüyorum bende ama geçmesin işte öööööööööööööööööf
:113:
bu arada başbakanı görmek iyidir diger arkadaşlarda yazmışlarr.. belki yeni bi iş yeni bi bebiş gelebilir yani belli mi olur
kızlar lütfen gününüz geçmeden test yapmayın yaaa
sonra acaba hamilemiyim değilmiyim degerlerim düşük mü diye derdine düşüp zaten olan stresinizi artırıyorsunuz..
Bu doktor demir eksikliği ve folik olsun diye bir hap verdi. sabahları aç karnına içiliyor günce bir tane.. amaa yaa dünden beri kasıklarım sızlıyooorr..
İşte geç döllenme dedikleri şey o oluyor.Sen 1 hafta sonra adet bekliyorsun ama yumurtlamışsın meğer bi de döllenmiş,adetin gecikiyor test yapıyorsun negatif,kanda baktırıyorsun çok düşük,adet gecikmesinden 10-15 gün sonra sürece yeni yeni başlıyorsun.İnşallah öyle olur.
evet o hüsranları iyi biliriminşallah cnmcım ikimizde güzel hbrlerle geliriz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?