Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selamlar,nasılsınız arkadaşlar?Bu gün kötü uyanmıştım içime doğdu demek beklediğim haberler vardı maalesef iyi haber alamadık.Allah daha büyük dert vermesin diyelim avunalım.Geçmişe bakmadım hamiş var mı?

amin cnm insallah elbet gelicek annelerine rabbiminde izniyle tabiki rabbim istemezse bir tek dal bile oynayamazmis ona sigincaz baska caremiz yok
en son 2,5 sene evvel falan gitmisdim cnm
onda da birsey cikmamisdi hormon tahlili falan yaptirmadim ama ben.
sadece sivi almisdi oramdan onda da birsey cikmamisdi
annemle telde konusdum gecende illa git diyor denediginizi söyle diyor
yumurtlaliklarina falan bir baksin dedi ama ben biliyorum bakicak sonra diycek 6 ay sonra falan gel
ama yine de gideyim diyorum folic yazdirayim bitmek üzere elimde ki

aslm cnm hosgeldin amin cnm insallah
yok cnm yeni hamis haberi

merhaba elis..inşallah kötü bişey yoktur canım..
üzme kendini hakkımızda hayırlısı olsun..
bugün hamilemiz yk canım..

canım anneninde içi rahat eder hem senin.
doktora gidince ben nedense psikolojik olarak rahatlıyorum bişey olmasa bile..
hemde dediğin gibi ilacını yazdırırsın..
inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın..

benim kocişten sinyal geldi..uyku saatimiz sabah erken kalkıyoruz ya.
uykumda gelio yavaş yavaş..
görüşürüz kızlar hepinize iyi gecelerrr

ya kizlar ne sorcam size
bu sigara icmek de bebek olmasini engellermi ki acaba
ben kullaniyorumda ama sonra diyorum cogu iciyor yine de bebek sahibi oluyor
bu ara cok stres yaptim yoksa dedim sigaradan mi olmuyor :26:

insallah cnm ama cok heyecanlandim nedense hayirlisi artik
iyi geceler cnm görüsürüz öpüldün

Canım çok haklısın ya insan her geçen gün daha çok istiyor,daha çok sabırsızlanıyor.Napalaım yapacak bir şey ok biz de sabretmeyi böyle öğreniyoruz.Ama kendimizi üzmeden becersek sabretmeyi ne güzel olacak ama olmuyor işte.Ama bebişlerimizi kucağımıza alınca bu günleri hatırlamayız bile.

aslm cnm hosgeldin amin cnm insallah
yok cnm yeni hamis haberi

Hoşbulduk canım,girmeyen çok kişi var belki daha haber alırız inşallah:119:

İyi geceler canım

kızzlarr ii gecelerr nasılsınız bakalım ??
benim bata 3 gün kaldı benim sancım var ya karnımın alt kısmı ağrıyo fena ve sol göğsüm batıyo birde sol bacağım çok ağrıyo adet sancım böle olmaz normalde yada bu ay şiddetli bir adet dönemi geciricem belkide hiç olmıcam bebeğim gelmiştir belki
bu arada bende bu ay bişey farkettim vajınamda şişlik hissediyorum hamile olanlarda oluyomu yoksa kist falanmı korktum yaa :26::26::26:

Selam canım.Ben gebeyken buna benzer ağrılarım olmuştu.Geçen ay da olmuştu ama adet oldum.Adet belirtisiyle bebiş birbirine çok benziyor.

Selam canım.Ben gebeyken buna benzer ağrılarım olmuştu.Geçen ay da olmuştu ama adet oldum.Adet belirtisiyle bebiş birbirine çok benziyor.

kızlar çoğu seyler insandan insana değişir belirtiler hamişliğin en belirgin özelliği tiksinti ve bulantıdır bence adet günüme 1 yada 2 gün kala halsizlik bulantıı tiksinme oluyoo en farklı belirtisi buu normal insanlardaa bencee bu yanii...

bütün hamilelerde öyle diyor..zaten birbirine benzediği için hayal kırıklığı yaşıyoruz galibaa

Son düzenleme:
bütün hamilelerde öyle diyor..zaten birbirine benzediği için hayal kırıklığı yaşıyoruz galibaa

aynen ya bendeki adet sancım olcağım anda olur yıllardır sancım olur adet olurum anında ama bu ay 2 hafta önceden başladı ve devam ediyo artarak çözemedim bende bugünde halsizlik başladı bende uyuşuk uyuşuk gezindim

işte insan ister istemez muallakta kalıyor..

tatlım inşallah öyledir ama bana biraz erken gibi geldi sanki..

hayırlısı inşallah...

azra hoşgeldin canım nasılsınn..

canım belirti için biraz erken ama neden olmasın herkesin bünyesi bir değil..
inşallah bebiş geliyodur..
Sağolun kızlar banada erken gibi geldi heralde üşüttüm ondan böyle oldu

Semser inşallah belirtilerin iyiye işarettir adete üç gün varmış neden olmasın bebiş yoldadır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…