Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Evet kişiden kişiye fark oluyor.Benim hiç bulantım olmamıştı mesela.Kiminin göğüsleri patlayacak gibi, kiminin hiç şişmemiş.Acayip değişkenlik gösteriyor.

bütün hamilelerde öyle diyor..zaten birbirine benzediği için hayal kırıklığı yaşıyoruz galibaa

Evet çok benziyor ya insan gebelik moduna giriyor kırmızı gelince de yerimize oturuyoz valla.Ben o durumlara gelmedim ama bir arkadaşım var öyle, adet oluyor ama yerleşmedir diye test yapıyor :103:

Benim adetime daha 10 gün var ama sanırım psikolojik olarak bu belirtiyi yaşıyorum bugün annem çok sevdiğim bir yemeği yapmıştı tiksindim kokusu çok kötü geldi midem bulandı.Ama herzaman aynı yemek pişerken başından ayrılmam çok severim.:26:Birde karın ağrım tekrar başladı.

işte o da kötü bir durum açıkçası..ben o aşamalara henüz gelmedim.insan her duruma hazırlıklı olmalı bence..

bu ay olmadıysa öteki aya değil mi ama??

10 gün çok erken değil mi meganım:112:

işte o da kötü bir durum açıkçası..ben o aşamalara henüz gelmedim.insan her duruma hazırlıklı olmalı bence..

bu ay olmadıysa öteki aya değil mi ama??
Tabi canım ne demek aydan çok ne var

cnm doktora çarşamba gidicem...

bugün dahiliyeye gittim ya o doktordan rica ettim beta bakması için..
çarşamba kadın doğuma gidicem.
tekrar beta bakılcak

bak bir topic var..doktor birebir bakıyor oraya yazarsan hemen yarın cevap alabilirsin cnm bnm...

Merhaba arkadaslar ben yeni katıldım aranıza beklemede olanlardanim Allah hepimize kolaylık versin ins
Hoş geldin aydur,çok beklemeyiz inşallah.
sormayın kızlar alt üst olmuş durumdayım...
22 kasım: 24.08
25 kasım: 54.13
28 kasım: 91.22
Canım,Bat ne zamandı?Şimdi biz böyle burda yazılanlara göre kıyaslama yaparsak yanlış olur hassas bir dönemdesin.Yumurtlama takibi yapmış mıydın?

Hoş geldin aydur,çok beklemeyiz inşallah.

Canım,Bat ne zamandı?Şimdi biz böyle burda yazılanlara göre kıyaslama yaparsak yanlış olur hassas bir dönemdesin.Yumurtlama takibi yapmış mıydın?

bat 24 kasımdı...
yumurtlama takibi falan yapmadım...
günaşırı ilişkiyle hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…