cnm doktora çarşamba gidicem...
bugün dahiliyeye gittim ya o doktordan rica ettim beta bakması için..
çarşamba kadın doğuma gidicem.
tekrar beta bakılcak
bat 24 kasımdı...
yumurtlama takibi falan yapmadım...
günaşırı ilişkiyle hamile kaldım
neresi orası... bi yardımcı olsan...
bir de sizin yorumlarınıza ihtiyacım var benim
Peki ayıptır sorması bata yakın zamanda ilişki oldu mu?Merak ettiğim şeyi de söyleyeyim.Yumurtlama takibi yapmadım dedin ya belki geç yumurtlamışsındır şöyle bata yakın bir zamanda, bir de ilişki olmuşsa o zaman döllenmiştir.Belki geç döllenme olmuştur ama bana kalırsa değerlerin artışı olması gerektiği gibi 2 günde iki katı artmış.
cnm o dediğim topic yumurtlama günü hakkındaymışbence bir araştıralım burada doktor topicleride oluyor..
sağol canım neyse uğraşma çarşamba gene gidicem gene kan alıcaklar eve gelcem gene ağlıcam bu böyle sürüp gidicek sanırım...
öyle bi çıkmazdayım ki sadece sürükleeniyorm..
evet canım oldu... ayın 19unda falan olmuştur diye hatırlıyorum...
bilmiyorum geç mi ne ama değer 2 kat olarak gitmiyo..
sağol canım yazdım bakalım cevap verecek mi...http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/358308-gebelikle-ilgili-sorular-118.html
cnm bu topiğe yaz değerlerini..
Dur bakalım cnm üzme kendini normal belki bebeğinde üzülmesin Dr bir yorum yapsın hele
sağol canım neyse uğraşma çarşamba gene gidicem gene kan alıcaklar eve gelcem gene ağlıcam bu böyle sürüp gidicek sanırım...
öyle bi çıkmazdayım ki sadece sürükleeniyorm..
Canım benim kendini boşuna üzme,bir sorun olsaydı artmazdı tam tersi düşerdi.Artışlar gayet iyi bence.Hem böyle canını sıkacağına yarın bir doktor bulup sorsana rahatlarsın.Hiçbir şey yapamazsan sağlık ocağına git ama bir bilene sor.Biz şimdi ne desek boş.Bak için rahatlayacaksa kendimden örnek vereyim.Adetim 2 gün geçmişti sağlık ocağında yaptırdım 18,24 çıkmıştı bana göre çok düşüktü dr normal dedi.İki gün sonra baktırdım 18,90 olmuş olaya bak,atladım hemen doktoruma gittim,bana dedi ki gebeliğin sonlanıyor 2 gün içinde kanaman başlar dedi,2 gün bekledim kanama olmadı tekrar gittim tekrar kana baktırdım 18,4 olmuş.En son 4 gün bekle gel dedi,zaten 4. gün kanamam başladı.
sağol canım yazdım bakalım cevap verecek mi...
İNşallah normaldir... dua edin bana olur mu
Canım bu konuda tam bir bilgim yok ama acaba hcg değerlerinin düşük olması hipo troidden sebep olabilirmi diye geldi aklıma eğer öyleyse ilaca başalamışsın artık değerler daha çok artacaktır.
Eliscim sen ne kadardır bekliyosun
İyi geceler birsummKızlar eşim gelecek birazdan ben çıkıyorum..
kendinize iyi bakın..öpüyorum herkesiii...
Allaha emanet olunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?