Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm doktora çarşamba gidicem...

bugün dahiliyeye gittim ya o doktordan rica ettim beta bakması için..
çarşamba kadın doğuma gidicem.
tekrar beta bakılcak

Hmm anladım cnm sen icini serin tut sakın ol biz bı yorum yaparız yanlış olur biraz sabır...Allaha emanet ins iyidir

bat 24 kasımdı...
yumurtlama takibi falan yapmadım...
günaşırı ilişkiyle hamile kaldım

Peki ayıptır sorması bata yakın zamanda ilişki oldu mu?Merak ettiğim şeyi de söyleyeyim.Yumurtlama takibi yapmadım dedin ya belki geç yumurtlamışsındır şöyle bata yakın bir zamanda, bir de ilişki olmuşsa o zaman döllenmiştir.Belki geç döllenme olmuştur ama bana kalırsa değerlerin artışı olması gerektiği gibi 2 günde iki katı artmış.

neresi orası... bi yardımcı olsan...
bir de sizin yorumlarınıza ihtiyacım var benim

baktım ama ben aboneliğimi kaldırmışım cnm bnm..meg göstermişti banada..

bakıyorum hala bulursam sana özeldende atarım..

Son düzenleme:
cnm o dediğim topic yumurtlama günü hakkındaymışbence bir araştıralım burada doktor topicleride oluyor..

evet canım oldu... ayın 19unda falan olmuştur diye hatırlıyorum...
bilmiyorum geç mi ne ama değer 2 kat olarak gitmiyo..

cnm o dediğim topic yumurtlama günü hakkındaymışbence bir araştıralım burada doktor topicleride oluyor..

sağol canım neyse uğraşma çarşamba gene gidicem gene kan alıcaklar eve gelcem gene ağlıcam bu böyle sürüp gidicek sanırım...
öyle bi çıkmazdayım ki sadece sürükleeniyorm..

sağol canım neyse uğraşma çarşamba gene gidicem gene kan alıcaklar eve gelcem gene ağlıcam bu böyle sürüp gidicek sanırım...

Dur bakalım cnm üzme kendini normal belki bebeğinde üzülmesin Dr bir yorum yapsın hele

evet canım oldu... ayın 19unda falan olmuştur diye hatırlıyorum...
bilmiyorum geç mi ne ama değer 2 kat olarak gitmiyo..

Canım benim kendini boşuna üzme,bir sorun olsaydı artmazdı tam tersi düşerdi.Artışlar gayet iyi bence.Hem böyle canını sıkacağına yarın bir doktor bulup sorsana rahatlarsın.Hiçbir şey yapamazsan sağlık ocağına git ama bir bilene sor.Biz şimdi ne desek boş.Bak için rahatlayacaksa kendimden örnek vereyim.Adetim 2 gün geçmişti sağlık ocağında yaptırdım 18,24 çıkmıştı bana göre çok düşüktü dr normal dedi.İki gün sonra baktırdım 18,90 olmuş olaya bak,atladım hemen doktoruma gittim,bana dedi ki gebeliğin sonlanıyor 2 gün içinde kanaman başlar dedi,2 gün bekledim kanama olmadı tekrar gittim tekrar kana baktırdım 18,4 olmuş.En son 4 gün bekle gel dedi,zaten 4. gün kanamam başladı.

Canım bu konuda tam bir bilgim yok ama acaba hcg değerlerinin düşük olması hipo troidden sebep olabilirmi diye geldi aklıma eğer öyleyse ilaca başalamışsın artık değerler daha çok artacaktır.

Gecmis olsun cnm ayy ne kadar cok sınav var bu hayatta Rabbim hepimize en kısa zamanda versin ins yavrularımızı

Canım bu konuda tam bir bilgim yok ama acaba hcg değerlerinin düşük olması hipo troidden sebep olabilirmi diye geldi aklıma eğer öyleyse ilaca başalamışsın artık değerler daha çok artacaktır.

onu bende düşündüm ama ne biliyim...
alakası yoktur heralde dedim kendi kendime :26:

Eliscim sen ne kadardır bekliyosun

Ben Nisan ayında bir gebe kaldım,10+3 günlükken öldüğünü öğrendik kürtaj oldum.Dr 3 ay korun dedi,korunduk eylül sonu bir daha gebe kaldım o da demin anlattığım gibi 5+4 günlükken kendiliğinden gitti.Şimdi yine deniyoruz inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

Hoşgeldin utkueslem,göğüslerim ağrıyor demiştim ya,bugün kesildi.Şuanda ağrı falan yok.Doktora gittim tahlil sonucu göstermeye,ultrason baktı gebelik görmedim dedi

Kızlar eşim gelecek birazdan ben çıkıyorum..

kendinize iyi bakın..öpüyorum herkesiii...

Allaha emanet olunnn

sebbnemm daha onceki sayfalarda bebegin icin bassagligi dilemistim gozden kacirmis olabilirsin .. insaallah giden meleginin yerine Rabbim sana daha baska melekler de nasip eder..

bugun canim cikti desem yeridir kizlar.. sabahin nurunda kalktik dr a gittik.. hiiiiiiiiicccccccc kafanizi takmayin kana degerlerine falan.. ben gidince bana yine bir idrar testi yaptilar.. hamilesin dediler.. kani sonra aldilar.. daha sonra dr la gorustum 4 hafta sonraya randevu verdi bu kadar.. bende cok pimpirikliyim aslinda ama cok derin dusunmemek lazim zannediyorum..
:122::122::122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…