sebbnemm daha onceki sayfalarda bebegin icin bassagligi dilemistim gozden kacirmis olabilirsin .. insaallah giden meleginin yerine Rabbim sana daha baska melekler de nasip eder..
bugun canim cikti desem yeridir kizlar.. sabahin nurunda kalktik dr a gittik.. hiiiiiiiiicccccccc kafanizi takmayin kana degerlerine falan.. ben gidince bana yine bir idrar testi yaptilar.. hamilesin dediler.. kani sonra aldilar.. daha sonra dr la gorustum 4 hafta sonraya randevu verdi bu kadar.. bende cok pimpirikliyim aslinda ama cok derin dusunmemek lazim zannediyorum..
:122::122::122::122:
Doğru söylüyorsun haklısın ama gel de bunu bize anlat.İnsan kendine hakim olamıyor ki
Yarın kimsenin batı yok 30 unda ben de dahil olmak üzere 4 kişinin batı var.İnşallah bol müjdeler alırız.
inşaallah canım inşaallahh
bu arada herkese iyi geceler
kızlar hepinize merhaba telefondan okudum yazdıklarınızı anca bilgisayar başına geçtim hepinizden allah razı olsun kusura bakmayın teker teker yazamadım cevap inşallah hayırlısıyla atlatıcaz bu günleri en kısa zamanda da aranızda olucam allahım hepimize saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasib etsin inşallah bazı durumlarda yapacağımız birşey yok bu arada hem azda olsa hamileliği ve dogum gibi bir olayı tecrübe etmiş oldum demekki yaşamam gerekiyormuş bunları :44:
İyi geceler canım hoşgeldin.Yazmıştım ama görmedin sanırım.Bugün tahlil sonucumu doktora göstermeye gittim,muayene etti,gebelik göremedim dedi.Daha bata 2 gün var ultrasonda görünür mü ki?Ayrıca göğüs ağrım da azaldı.Offf
ultrasonda görünmesi için daha çok erken olduğunu düşünüyorum canım
hem adet olana kadar ümit kesilmez canım..
inşaallah bebeğin seninledir tatlım
kızlar hepinize merhaba telefondan okudum yazdıklarınızı anca bilgisayar başına geçtim hepinizden allah razı olsun kusura bakmayın teker teker yazamadım cevap inşallah hayırlısıyla atlatıcaz bu günleri en kısa zamanda da aranızda olucam allahım hepimize saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasib etsin inşallah bazı durumlarda yapacağımız birşey yok bu arada hem azda olsa hamileliği ve dogum gibi bir olayı tecrübe etmiş oldum demekki yaşamam gerekiyormuş bunları :44:
Doktor önce öyle dedi sonra da bhcg istedi,adetin 2 gün geçsin hcg yaptır dedi.Gebeliğin olmadığından emin olsaydı hiç aklıma düşürmezdi bence
Allah bir daha yaşatmasın canım.Biz böyle ay ortasından başlıyoruz belirtilere ama hayırlısı olsun geç olsun.
canım daha yeni yeni okuyorum geçmişi
inan çok üzüldüm yaa
ne diyeceğiimi bilemiyorum
inş yeniden tez zamanda gebe kalırsın bitanem
mevlam size sabır versin
tabi canım emin olsaydı bhcg istemezdi herhalde..
Neyse canım bu ay olmazsa fazla üzleceğimi sanmıyorum,kafam dolu valla.Bebişin beni heyecanlandıracağını sanmıyorum,olmasa da fazla üzülmeyeceğim galiba.Bugüne kadar üzülürdüm ama bugünden sonra birkaçgün kafamı veremeyeceğim bebişe.Hakkımızda hayırlısı.
amin cnm inşallah kimseye yaşatmasın ben hamile kaldığımda hiç belirtim yoktu sadece gögüslerim acıyordu çok umutsuzdum o ay ama tutmuştu belirtileri kafanıza taakmayın hiç
allah razı olsun cnm inşallah biraz zaman geçsin çalışmalara başlıycaz denilecek hiçbirşey yok cnm keşke olsa ama allah herşeyin hayırlısını versin demekki böyleymiş hayırlı olan en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız inşallah
Amin bitanemm
İnşaallahhh
Neyse kızlar bana müsade
çamaşırları asıp yatayım artık
opüyorum hepinizi iyigeceler
ASlında en doğru olanı yapıyosun
Bide bakmışsın ki ummadığında gelmiş sana bebiş :)
Hayırlısı canım inşaallah
Amin bitanemm
İnşaallahhh
Neyse kızlar bana müsade
çamaşırları asıp yatayım artık
opüyorum hepinizi iyigeceler
Sina_Nisa İkimiz kaldık herkes gitti.
evet cnm ya bende geçmişe bakıyodum şebnemin bebişine ne oldu;?sen biliyomusun
Yok hiç bilmiyorum.Ben de dün okudum 21 haftalık sanırım.Allah sabır versin,Allah bir daha ne ona ne de aşkasına yaşatmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?