Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Doğru söylüyorsun haklısın ama gel de bunu bize anlat.İnsan kendine hakim olamıyor ki

Yarın kimsenin batı yok 30 unda ben de dahil olmak üzere 4 kişinin batı var.İnşallah bol müjdeler alırız.

Doğru söylüyorsun haklısın ama gel de bunu bize anlat.İnsan kendine hakim olamıyor ki

haklsiin canim ama ne bileyim ya.. mesela gittik dr a bugun eliyle karnimin belli yerlerine bastirdi.. elini kaldirinca aci hissediomusun dedi bende hayir dedim.. o iyi biseymis artik bebenin kese icinde mi ne oldugunu gosteriomus.. ciktik disari esime diyorum ki ya acimisti heralde. acimamisti dimi.. ya ya acidiysa bilmem ne.. seninle isim var diyo oda.. ne yaparsak kendimize yapiyoruz ya.. hersey guzel olsun insaallah.. dua edelim.. elimizden geleni de yapalim.. yeter

kızlar hepinize merhaba telefondan okudum yazdıklarınızı anca bilgisayar başına geçtim hepinizden allah razı olsun kusura bakmayın teker teker yazamadım cevap inşallah hayırlısıyla atlatıcaz bu günleri en kısa zamanda da aranızda olucam allahım hepimize saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasib etsin inşallah bazı durumlarda yapacağımız birşey yok bu arada hem azda olsa hamileliği ve dogum gibi bir olayı tecrübe etmiş oldum demekki yaşamam gerekiyormuş bunları :44:

inşaallah canım inşaallahh

bu arada herkese iyi geceler

İyi geceler canım hoşgeldin.Yazmıştım ama görmedin sanırım.Bugün tahlil sonucumu doktora göstermeye gittim,muayene etti,gebelik göremedim dedi.Daha bata 2 gün var ultrasonda görünür mü ki?Ayrıca göğüs ağrım da azaldı.Offf

Son düzenleme:

Allah bir daha yaşatmasın canım.Biz böyle ay ortasından başlıyoruz belirtilere ama hayırlısı olsun geç olsun.

ultrasonda görünmesi için daha çok erken olduğunu düşünüyorum canım
hem adet olana kadar ümit kesilmez canım..
inşaallah bebeğin seninledir tatlım

ultrasonda görünmesi için daha çok erken olduğunu düşünüyorum canım
hem adet olana kadar ümit kesilmez canım..
inşaallah bebeğin seninledir tatlım

Doktor önce öyle dedi sonra da bhcg istedi,adetin 2 gün geçsin hcg yaptır dedi.Gebeliğin olmadığından emin olsaydı hiç aklıma düşürmezdi bence

canım daha yeni yeni okuyorum geçmişi
inan çok üzüldüm yaa
ne diyeceğiimi bilemiyorum
inş yeniden tez zamanda gebe kalırsın bitanem
mevlam size sabır versin

Allah bir daha yaşatmasın canım.Biz böyle ay ortasından başlıyoruz belirtilere ama hayırlısı olsun geç olsun.

amin cnm inşallah kimseye yaşatmasın ben hamile kaldığımda hiç belirtim yoktu sadece gögüslerim acıyordu çok umutsuzdum o ay ama tutmuştu belirtileri kafanıza taakmayın hiç

canım daha yeni yeni okuyorum geçmişi
inan çok üzüldüm yaa
ne diyeceğiimi bilemiyorum
inş yeniden tez zamanda gebe kalırsın bitanem
mevlam size sabır versin

allah razı olsun cnm inşallah biraz zaman geçsin çalışmalara başlıycaz denilecek hiçbirşey yok cnm keşke olsa ama allah herşeyin hayırlısını versin demekki böyleymiş hayırlı olan en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız inşallah

tabi canım emin olsaydı bhcg istemezdi herhalde..

Neyse canım bu ay olmazsa fazla üzleceğimi sanmıyorum,kafam dolu valla.Bebişin beni heyecanlandıracağını sanmıyorum,olmasa da fazla üzülmeyeceğim galiba.Bugüne kadar üzülürdüm ama bugünden sonra birkaçgün kafamı veremeyeceğim bebişe.Hakkımızda hayırlısı.

ASlında en doğru olanı yapıyosun
Bide bakmışsın ki ummadığında gelmiş sana bebiş :)
Hayırlısı canım inşaallah

Amin bitanemm
İnşaallahhh

Neyse kızlar bana müsade
çamaşırları asıp yatayım artık
opüyorum hepinizi iyigeceler

İyi geceler canım Allah rahatlık versin

evet cnm ya bende geçmişe bakıyodum şebnemin bebişine ne oldu;?sen biliyomusun

Yok hiç bilmiyorum.Ben de dün okudum 21 haftalık sanırım.Allah sabır versin,Allah bir daha ne ona ne de başkasına yaşatmasın inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…