kızlar sağolun allah kimseye yaşatmasın bu topikte hamile kaldım kısmetse tekrar gelicem aranıza inşallah hep beraber hamile kalırız gerçi benim biraz zamanım var ama
kızlar sağolun allah kimseye yaşatmasın bu topikte hamile kaldım kısmetse tekrar gelicem aranıza inşallah hep beraber hamile kalırız gerçi benim biraz zamanım var ama
tabiki geliceksin tatlım hakkımızda hayırlısı olsun zamanı önemli değil sen iyi olda...canım hatırlatmak istemem ama ne oldu ters giden neydi???
Selam arkadaşlar bana leylek bulsanıza bende bebek istiyorum
inşallah cnm iyi olucam hayırlısıyla
ters giden hiçbirşey yoktu herşey normal seyrindeydi kontrolümüz vardı gittiğimizde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik ve ertesi sabah doğum yaptım herşey bir anda oldu bitti
ters giden hiçbirşey yoktu herşey normal seyrindeydi kontrolümüz vardı gittiğimizde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik ve ertesi sabah doğum yaptım herşey bir anda oldu bitti
Ah bebişim leylekler getirmiyor ki bebekleri,seni kandırmışlar.Biz de yeni yeni öğreniyoruz,hareketlerimiz var sana da öğretiriz istersen:114:
ah canım benim çok üzüldüm Allahım sabır versin..Rabbim onun ömrünü diğer olacak bebklerine versin inş.Allahım hepimizin yardımcısı olsun herkesin başına gelebilir seni çok iyi anlıyorum...
Canım tahlil falan yapılmadı mı araştırılmadı mı?
amin cnm allah hayırlı ve ömürlü bebekler nasib etsin . hiç böyle birşey olabileceğini inan bilmiyordum başıma gelince öğrendim ki çok sık olan bir durummuş heleki ilk gebeliklerde allahım kimseye yaşatmasın.
bakalım yeniden hamile kalma heyecanı nasıl olucak bilmiyorum o günler gelsin diye bekliyorum
zaten sizin sayenizde öğrendim ve uyguladım bebeyim :) bakalım bekliyorum adetime bir hafta kaldı ama şimdiden değişiklikler var farkındayım inşallah hayra işarettir bunlar :44:
1 hafta önceden ne oluyor ki değişik olan?Ayrıca bizim ilişkinin ertesi günü başlıyor belirtiler.Banu Alkan gibi sabah kalkıyoruz,midemiz bulanıyor,tuvalete koşuyoruz sonra içeri gidip malum şahsa "hamileyim" diyip ağlamaya başlıyoruz
Canım benim çok geçmiş olsun .. inşallah bu kötü tecrüben son olur
inş herşey güzel olur canım benim ve bebişin hiç bekletmeden gelir yeniden yine sonsuz sevince boğar seni ve hep seninle olur...
ben kaçar kızlar hepinizi öptüm iyi geceler...
cnm kendimi toparladıktan sonra yaptırıcam test kısmetse
wuahahhaa ay gece gece hiç gülüceğim yoktu allaaah seni anne etsin emi
Ya nebileyim bi baş dönmesidir bi akıntıdır beyazımsı bişey falan çok deeeeeşiiik anlam üretemiyorum kendimi kaptırmakta istemiyorum bakalım nasiip yaaaa
Amin allah isteyen herkesi anne etsin inşallah.Valla inşallah öyledir bebiş gelir.Biz çoğunlukla bu belirtileri yaşıyoruz ya,gerçekten hamile kalan arkadaşlar hiç anlamıyor hamile kaldığını.Yine psikolojiktir diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?