Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gelirim cnm zaten hamilelikte çok oluyordu fazla gelemiyorudum topiğe öyle cnm atlatmaya çalışıcaz bugünleride hayırlısıyla .beterin beteri var cnm çok şükür bebeğim çok büyümeden oldu bu olaylar bunada şükür inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürrlü bebişşlerimiz olur

iyi geceler cnm bende çıkıyorum görüşmek üzere

offf ateşim yükselmedi benimde belimde ağrıyorr..kırmızılar gelio...

Gunaydıiınnnn hurremlerim canlarim mide bulantilarim hat safhalarda olduruyo beniii valla disli cikti benim pitir pitirim cektiriyo bana

ya kizlar ne sorcam size
bu sigara icmek de bebek olmasini engellermi ki acaba
ben kullaniyorumda ama sonra diyorum cogu iciyor yine de bebek sahibi oluyor
bu ara cok stres yaptim yoksa dedim sigaradan mi olmuyor :26:

canım sigaranın inanılmaz zararı var üremeye. Biz kenan sofuoğluna gidiyoruz. Adamın ilk sorduğu sigara kullanıyomusunuz oldu
Ben 25 ocak 2011 de bıraktım. Bebeğimin düşmesine neden sigarayı görüyodum. Eşiminde doğrum günüydü öyle bıraktım ama eşim hala içiyor. Doktor kızdı.

Bence bizler sabırlı insanlarız, kesinlikle bırakmalısın. Hele ki bir gün içme o sigarayı kokusundan tiksiniyorsun zaten. Şuan sigara kokusu aldığım an miğdem hemen safra yapıyo ve çıkarıyorum. Sadece kokusundan oda

Ne guzel ben iciyorum hala azaltmaya basladim bide firmalar one diye bi seri cikarmislar nikotin zifir k monoksit hepsi bir mg ona basladim gcen gebeligimden beri

günaydın kızlarrr...

kırmızı kartı yedim sabah....Yeni BAT 29 Aralık

cnm hayırlısı olsun üzülmek yok asla..birdaha ki aya inşallah yeni umutlarımız olmalı dimi??

offf ateşim yükselmedi benimde belimde ağrıyorr..kırmızılar gelio...

aysuncum hayırlısı olsun...dur bakalım daha gelmedi şükür..

Ne guzel ben iciyorum hala azaltmaya basladim bide firmalar one diye bi seri cikarmislar nikotin zifir k monoksit hepsi bir mg ona basladim gcen gebeligimden beri

Aslında bebikin için kendini bir gün sıksan ben bırakabileceğine inanıyorum. Bir gün içme kendine bir meşgale bul çok rahat bırakırsın. Mesela bebişine yelek örebilirsin

sizde de oluyormu bilmiyorum ama iki sabahtır kalkamıyorum. Daha doğrusu kalkıyorum ama yataktan çıkamıyorum. Hava soğuk ya, hiiiç yataktan çıkasım gelmiyo. Bu sabah üşengeçliğimden daha doğrusu sudan korkuma namazımı bile kılamadım. Anneme anlattım kuduzmusun nesin dedi

canımm ne denir ne söylenir inan bilmiyorum. Allah böyle istemiş doğsaydı belki de sağlıksız olacak daha çok zorluklar çekecekti. Sabret ve dua et gebe de kalabiliyorsun inşallah tevekkülle yine gelecek bebeğin bu sefer sağlıkla alacaksın kucağına. Hiç olmazsa hamile kaldın bir sürede olsa bunu yaşadın. Burada ben dahil çoğu kişi hamile kalabilecek miyiz buna yetimiz var mı bilmiyoruz bile. İnşallah en kısa zamanda karnın yine dolar canımm.. Öpüyorum seni bol bol dinlenmeye bak..

sorma yaa dün akşam az buraya takıldım izlediğim dizimde yoktu. Sonra gece 11 de uyudum ki erken bi saat sayılır ama sabah çok zor kalktım hala hava karanlık oluyor yataktan kalkasım gelmiyor.Eşim benden önce kalkar lavaboya felan gider alarma uyandım yine uyumuşum rüya bile gördüm o arada ve eşim geldi uyandırdı dedim ne çabuk sabah oldu yaa yeni yattım ben ama işe geldim yine öle işte her gün birbirinin aynı..

Düzenli uyku saati olunca insanın, azıcık oynasa fark ediyor. Aslında eşim saat 6,30 da kalkar çıkar direk. Bende 7 gibi kalkarım kolay yemek olursa(buzlukta) hemen koyarım ocağa evi toparlar hazırlanır öyle çıkarım. Çok aktifimdir. Ama 2 gündür kalkamıyorum. Hatta biz pazar günleri bile 8 de çoktan kahvaltımızı falan yapmış çizgi film izliyo oluruz
Azıcık ısınsa havalar artık ya, uyanmak istiyorummmm. Yataktan çıkıp işlerimi yapıp bitirmek istiyorum

Hahahaha benimde adam gofretten kuduz kapmısindir diyo gofreti kiskaniyo en buyuk kavgamiz bu ama havalar soguk banyoya useniyom yemin ederimmmm

Bizde erken yatanlardaniz gecen gun halam geldi saat 22:30 da gitti esim onu birakirken komsu hastanamis bide onu hastaneye goturmus gece 23:30da yattik aman sabah cok zor gecti benim icinde erken yatmaya alistik yazin is guc gece 4-5 anca yatardik oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…