Kızlar ben gideyim yine duramıyoum.Herkese iyi geceler.
Yaptır canım ihmal etme.Bizim ne kadar yardımımız olur bilmiyorum ama her zaman gel birimiz mutlaka burda oluyoruz.Yalnız kalmamaya çalış.Sevdiklerinle bolca vakit geçirmeye çalış.Hayırlısı böyleymiş,Daha büyük olsa ya da doğduktan sonra bir sorun olsa çok daha zor olurdu.Hepimiz teker teker bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız.
Gunaydıiınnnn hurremlerim canlarim mide bulantilarim hat safhalarda olduruyo beniii valla disli cikti benim pitir pitirim cektiriyo bana
kırmızı kartı yedim sabah....Yeni BAT 29 Aralık
günaydin canim..gecmis olsun..ilk haftalarinda da war miydi bulantilarin, yoksa sonradan mi olustu?
ya kizlar ne sorcam size
bu sigara icmek de bebek olmasini engellermi ki acaba
ben kullaniyorumda ama sonra diyorum cogu iciyor yine de bebek sahibi oluyor
bu ara cok stres yaptim yoksa dedim sigaradan mi olmuyor :26:
gelirim cnm zaten hamilelikte çok oluyordu fazla gelemiyorudum topiğe öyle cnm atlatmaya çalışıcaz bugünleride hayırlısıyla .beterin beteri var cnm çok şükür bebeğim çok büyümeden oldu bu olaylar bunada şükür inşallah hayırlı sağlıklı uzun ömürrlü bebişşlerimiz olur
canım allah sabır versin inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin allah sana ve bizlere
canım çok bekletmedi seni en azından tedaviya başlarsın hemen inşallah bu ay son bekleyişin olur canım benim
Gunaydıiınnnn hurremlerim canlarim mide bulantilarim hat safhalarda olduruyo beniii valla disli cikti benim pitir pitirim cektiriyo bana
günaydın canım ve allah yardımcın oldun inşallah 3 aydan sonra geçer mide bulantılarınız
canım sigaranın inanılmaz zararı var üremeye. Biz kenan sofuoğluna gidiyoruz. Adamın ilk sorduğu sigara kullanıyomusunuz oldu
Ben 25 ocak 2011 de bıraktım. Bebeğimin düşmesine neden sigarayı görüyodum. Eşiminde doğrum günüydü öyle bıraktım ama eşim hala içiyor. Doktor kızdı.
Bence bizler sabırlı insanlarız, kesinlikle bırakmalısın. Hele ki bir gün içme o sigarayı kokusundan tiksiniyorsun zaten. Şuan sigara kokusu aldığım an miğdem hemen safra yapıyo ve çıkarıyorum. Sadece kokusundan oda
offf ateşim yükselmedi benimde belimde ağrıyorr..kırmızılar gelio...
Ne guzel ben iciyorum hala azaltmaya basladim bide firmalar one diye bi seri cikarmislar nikotin zifir k monoksit hepsi bir mg ona basladim gcen gebeligimden beri
kızlar hepinize merhaba telefondan okudum yazdıklarınızı anca bilgisayar başına geçtim hepinizden allah razı olsun kusura bakmayın teker teker yazamadım cevap inşallah hayırlısıyla atlatıcaz bu günleri en kısa zamanda da aranızda olucam allahım hepimize saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasib etsin inşallah bazı durumlarda yapacağımız birşey yok bu arada hem azda olsa hamileliği ve dogum gibi bir olayı tecrübe etmiş oldum demekki yaşamam gerekiyormuş bunları :44:
sizde de oluyormu bilmiyorum ama iki sabahtır kalkamıyorum. Daha doğrusu kalkıyorum ama yataktan çıkamıyorum. Hava soğuk ya, hiiiç yataktan çıkasım gelmiyo. Bu sabah üşengeçliğimden daha doğrusu sudan korkuma namazımı bile kılamadım.Anneme anlattım kuduzmusun nesin dedi
sorma yaa dün akşam az buraya takıldım izlediğim dizimde yoktu. Sonra gece 11 de uyudum ki erken bi saat sayılır ama sabah çok zor kalktım hala hava karanlık oluyor yataktan kalkasım gelmiyor.Eşim benden önce kalkar lavaboya felan gider alarma uyandım yine uyumuşum rüya bile gördüm o arada ve eşim geldi uyandırdı dedim ne çabuk sabah oldu yaa yeni yattım ben amaişe geldim yine öle işte her gün birbirinin aynı..
sizde de oluyormu bilmiyorum ama iki sabahtır kalkamıyorum. Daha doğrusu kalkıyorum ama yataktan çıkamıyorum. Hava soğuk ya, hiiiç yataktan çıkasım gelmiyo. Bu sabah üşengeçliğimden daha doğrusu sudan korkuma namazımı bile kılamadım.Anneme anlattım kuduzmusun nesin dedi
sorma yaa dün akşam az buraya takıldım izlediğim dizimde yoktu. Sonra gece 11 de uyudum ki erken bi saat sayılır ama sabah çok zor kalktım hala hava karanlık oluyor yataktan kalkasım gelmiyor.Eşim benden önce kalkar lavaboya felan gider alarma uyandım yine uyumuşum rüya bile gördüm o arada ve eşim geldi uyandırdı dedim ne çabuk sabah oldu yaa yeni yattım ben amaişe geldim yine öle işte her gün birbirinin aynı..
Hahahaha benimde adam gofretten kuduz kapmısindir diyo gofreti kiskaniyo en buyuk kavgamiz bu ama havalar soguk banyoya useniyom yemin ederimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?