Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hadi hayırlısı yarını bekle ve test yap bakalım inş. vardır
akıntı konusunda tam net bişi bilmiyorum çünkü iki türlüsünüde okudum. akıntısı olup gebe olanda var olmayıpta olanda var.

yarın sabah test yapmayı düşünüyorum canım inşallah yarın size güzel haberler verebilirim.

stres yapma olcak olanıda olmaz edersin. uğraş edin neşeli müzikler dinle kitap okuu düşünme sürekli psikolojini bozarsın bu şekilde hayırlısı en önemlisi dua et boll boll veren allah canımm hepimiz bekliyoruz bizimde imtehanımız bebek oldu ne yapalımm artık dua etcezz ..

sen ne kadardır bekliyorsun canım?:26::26:

sen ne kadardır bekliyorsun canım?:26::26:

canım şöyle söyleyim 10 uncu ayda allah izin verirse 2 yıllık evli olcem .. ben bebekleri çook sevdiğim için evliliğimiz boyunca hiç önlem almadık.. nasipte yokmuş olmadı .. 1 yıl geçince doktora gittik. bende pco eşimdede varikosel çıktı eşim ameliyat oldu( yaklaşık 25 gün oldu ki yeni düzeldi )) şimdi tekrardan halvet yoluna devam ediyoruz. pco luykende bebiş olur dediler .bizde böyle ilerliyoruzz. bakalım allahın takdiri ya senn ne kadardır bekliyosun..

Son düzenleme:

pco lu arkadaşım vardı şimdi üç tane çocuğu var.......yani senin de inş en kısa zamanda olur dert etme..........

bana gelince senden 2 ay önce evlenmişim.ilk 8 ay korunduk 5.ayda hamile oldum erken düşük yaptım........7 aydır bekliyoruz kısmet bakalım ne zaman olacak.........ama ben çok sabırsızım bazen artık dayanamıycam sanıyorum...........

selam kızlar nasılsınız?
bugün baktımda benim elma şekeri balık burcu olacak. hassas olacak benim yavruceğzim. anası aslan, babası kova çocuğumuz balıkk. belki dengeler biraz bizi balığım aranızda varmı balık burcu? nasıl olur?

bu arada bu hafta batı gelen çok kişi vardı, nasıl durumlar haberler varmı?

canım sen hiçç dert etmee.. 8 ay korunmuşsunuz korununca spermler küsüyomuş diyolar ki 6 ay içinde anca normale dönermiş üstelik sen düşük yapmışsın biliyorum üzücü bi durum ama düşük yapan kadınların çok çabuk hamile kaldıgını duymuştum fazla zaman gecmeden kalırmış.sen işin pisklojik boyutunu bir aşş inan bana hamile kalacaksın.... üzülme ben hiç korunmadan bekliyorumm kii halaa metanetimi koruyorum evett bazen insann allahımmm çook yoruldumm bana yardım et deyipp aglıyor ama sonra geçiyoo tekrar hayırlısı diyosun sanırım bu duygu patlaması .. insan kendini teselli edecek birşeyler mutlaka buluyo doktor bana yaşın kaç dedi bende 1988 doğumluyum dedim sonra eşimi sordu 25 dedim.. oda daha çok genç sinizz üzülme sters yapmaa olur senin cocugun dedi ne zman üzülsem aklıma hep doktorun söylediği geliyor.. vee tesselli oluyorumm herşeyy güzelll olacakk yeterr kii seen sabrett. cennetin kapısını sabredenler acacakmışş :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:

canım ben balığım ama yükselenim kova. ben tipik kova olsamda bazı balık özelliklerini taşıyorum.

ama balık burcu insanları sanata yatkın olur hisleri inanılmaz kuvvetlidir. mantıkla değil duygularıyla hareket ederler. çocuklarına çok düşkün olurlar. hassas ince düşünceli ve kırılgandırlar. aynı zamanda romantikdirlerde

sağol canım
burda bir arkadaşımın 4 yaşındaki oğlu balık burcuymuşta kreşteki kızlar kalbini kırıyormuş çok hassas oluyorlarmış. dedimm aman kimse kırmasın benim miniğimin kalbini valla kafalarını kırarım
minik balığım benim

rabbim bizlere de nasip etsin inşallah buraya gelince sabırsızlanıyorum...

evet tatlım haklısın......aslında halimize şükretmek gerekiyor......

biliyormusun ben de ekim 88 doğumluyum.........

slm canım benim batım dündü yarın test yapıcam bakalm hayırlısı
ben balık burcuyum
çok hassasım,aileme çok düşkünüm,insanları kırmamak için çok dikkat ederim,arkadaşlarıma çok önem veriririm.
yalnız sevmediğim bi huyum çok merhametliyim ve insanlara hemen inanırım...:96:

ayy hadi hayırlısı inş. hamişsindir
teşekkür ederim. off bende çok merhametliyimdir. merhametten hep maraz doğar. ben koç burcu yapacaktım güya ama hiç fark etmez sağlıklı olsun benim olsun ben seviyorum minik balığımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…