sağol canım
burda bir arkadaşımın 4 yaşındaki oğlu balık burcuymuşta kreşteki kızlar kalbini kırıyormuş çok hassas oluyorlarmış. dedimm aman kimse kırmasın benim miniğimin kalbini valla kafalarını kırarım
minik balığım benim
rabbim bizlere de nasip etsin inşallah buraya gelince sabırsızlanıyorum...
aaayyy ne güzeelll işte daha gençizzz canımmm olurr olurrhayırlısı baakk tesellimizzz varmış bu arada nisan 88 ben ..
ayy hadi hayırlısı inş. hamişsindir
teşekkür ederim. off bende çok merhametliyimdir. merhametten hep maraz doğar. ben koç burcu yapacaktım güyaama hiç fark etmez sağlıklı olsun benim olsun ben seviyorum minik balığımı
ay çok tatlısınnnn
ben ablama söylerim hep bak oğlan büyüyo ee gün gelicek kızlar kalbini kırıcaklar üzecekler diye
saçlarını başlarını yolarım ben o kızların kızlar kalbini, kırsın diyemi gözümden sakınıyorum ben yavrumu diyo
allah sizin gibi kaynanalardan uzak etsin cadı kaynanalarrrr siziii
bu arada benim yeğenim 5 yaşında geçen anlattı
hayatımı planladım büyüyünce polis olucam evlenicem eşimi çalıştıramam üzülürüm sonra yorulur
evde çocuklara bakıcak. kızımın adı zeynep oğlumun adı ahmet olacak dedi
ablamda aa olurmu oğlum oda çalışsınn bak ben nasıl çalışıyorum senin için dedi
aa karışma anneeee yorulur sonra karım üzülürüm çok dedi
ee dr. kontrolün nasıl geçti?herşey yolundamıymış?kaç ay oldu senin denemeye başlayalı? kız ne yardımı ederiz tabi neyse sorunnn ?
ne çok soru sordum dimiii
iyiz cnm sen nasılsın ?? hadi inşallah uğurlu gelir folik asit hiç ümidini kesme hayırlısı ne zamansa o zaman olsun zaten birşeyi ne zaman çok istemezsen o zaman olur biz buradayız her zaman
evet en önemlisi sağlıklı olması canım sen nasıl hesaplattın burcunu..bide ne zamn doğum tarihi
pekmez, ceviz, badem , fındıkkızlar sohbetinize doyum olmuyor hiçç çıkasım yook ama yemek yapmam gerek.. eşim gelir 5 te. bu arada halvet için özel bir karışım yapıp eşine yediren var mı öyle bişi düşünüyorum ama neler yapılıyo ön bilgi alım istedim.. karışımm yapan var mı acebaa:26:
canım martın ilk haftasına gelecek allah nasip ederse
tam ortada oluyor yani her türlü balık olacak, bir sorun mani çıkmazsa
internette tahmini doğumunu hesapla diye birşey var ordan baktım. tahmini doğum 1 mart çıkıyor, ama tabii belli olmaz herşeyden önce sağlık
pekmez, ceviz, badem , fındık
sabah kocamı biri aradı eski sevgilisiymiş helallik istemeye falan aradım diyo msj atmış sonra eşin yanında mı falan diye sormuş o da yanımda diyince telefonu kapatmış arkasından msj atmış amacım aranızı bozmak sizi huzursuz etmek falan degil demiş kocama sordum bana olan sevgisinden en ufak süphem yok bende çok seviyorum kendisini şimdi kafam karıştı konuşuyomusunuz falan dedim yemin ederim konuşmuyoruz falan dedi 2 sene sonra ilk defa aradı falan filan dedi ne yapcam şimdi ben kafam karma karışık aklıma bin bir türlü sey geliyo
kadınlarla çalışa çalışa , kadınların seceresini çıkarabilirim, kesin huzursuzluk çıkartmak için aradı, varlığından rahatsız olacağını bildiği için, bir arayıp kolaçan etmek istemiştir k.tak
sen hiç kafana takma, kocana sorgulayıp başının etini yeme, ara ara cebini kontrol et ama ben sanmıyorum konuştuğunu , eşin doğruyu diyordur,hemcinsim diye söylemiyorum ama bu kadın milletinden korkulur
sabah kocamı biri aradı eski sevgilisiymiş helallik istemeye falan aradım diyo msj atmış sonra eşin yanında mı falan diye sormuş o da yanımda diyince telefonu kapatmış arkasından msj atmış amacım aranızı bozmak sizi huzursuz etmek falan degil demiş kocama sordum bana olan sevgisinden en ufak süphem yok bende çok seviyorum kendisini şimdi kafam karıştı konuşuyomusunuz falan dedim yemin ederim konuşmuyoruz falan dedi 2 sene sonra ilk defa aradı falan filan dedi ne yapcam şimdi ben kafam karma karışık aklıma bin bir türlü sey geliyo
amin inşallahderincim darısı başımıza inşallah sağlıklı doğsunda bakalım balıkcığın cinsiyeti ne olacak öğrenicekmisin hemen :))
kızlar ben geldim sabah akıntım vardı demiştim şimdi yine kupkuruyum hasta olucam ama olmuyorum bi türlü ve olacak gibi hissetmiyorum
kadınlarla çalışa çalışa , kadınların seceresini çıkarabilirim, kesin huzursuzluk çıkartmak için aradı, varlığından rahatsız olacağını bildiği için, bir arayıp kolaçan etmek istemiştir k.tak
sen hiç kafana takma, kocana sorgulayıp başının etini yeme, ara ara cebini kontrol et ama ben sanmıyorum konuştuğunu , eşin doğruyu diyordur,hemcinsim diye söylemiyorum ama bu kadın milletinden korkulur
cnm eşin sana söylediyse bir problem yok konuşmak isteseydi saklardı senden merak etme hiç ama için hiç rahat etmiyorsa eşin numarasını değiştirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?