Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay çok tatlısınnnn

ben ablama söylerim hep bak oğlan büyüyo ee gün gelicek kızlar kalbini kırıcaklar üzecekler diye
saçlarını başlarını yolarım ben o kızların kızlar kalbini, kırsın diyemi gözümden sakınıyorum ben yavrumu diyo

allah sizin gibi kaynanalardan uzak etsin cadı kaynanalarrrr siziii

bu arada benim yeğenim 5 yaşında geçen anlattı
hayatımı planladım büyüyünce polis olucam evlenicem eşimi çalıştıramam üzülürüm sonra yorulur
evde çocuklara bakıcak. kızımın adı zeynep oğlumun adı ahmet olacak dedi

ablamda aa olurmu oğlum oda çalışsınn bak ben nasıl çalışıyorum senin için dedi
aa karışma anneeee yorulur sonra karım üzülürüm çok dedi

rabbim bizlere de nasip etsin inşallah buraya gelince sabırsızlanıyorum...

inşallah canım önce sabırsızlanıyorsun hemen bebeğim olsun diye.hamile olduğunu öğrenincede içine bir korku düşüyor. bebeğime birşey olacakmı, sağlıklı olacakmı, acaba herşey yolundamı, doktor kontrolüne daha 10 gün var içim içimi yiyor şimdiden

evet en önemlisi sağlıklı olması canım sen nasıl hesaplattın burcunu..bide ne zamn doğum tarihi

canım sağol sende çok tatlısın

ayy yerim ben senin o yiğenini yaa, şimdiki çocuklar çok akıllı maşallah karısını çalıştırmayacakmış haa yorulurmuş valla yetişkin erkeklerin bile şuncacık çocuk kadar akılları çalışmıyor, yerim onu ben

kızlar sohbetinize doyum olmuyor hiçç çıkasım yook ama yemek yapmam gerek.. eşim gelir 5 te. bu arada halvet için özel bir karışım yapıp eşine yediren var mı öyle bişi düşünüyorum ama neler yapılıyo ön bilgi alım istedim.. karışımm yapan var mı acebaa :26:

ee dr. kontrolün nasıl geçti?herşey yolundamıymış?kaç ay oldu senin denemeye başlayalı? kız ne yardımı ederiz tabi neyse sorunnn ?

ne çok soru sordum dimiii

iyiz cnm sen nasılsın ?? hadi inşallah uğurlu gelir folik asit hiç ümidini kesme hayırlısı ne zamansa o zaman olsun zaten birşeyi ne zaman çok istemezsen o zaman olur biz buradayız her zaman

sabah kocamı biri aradı eski sevgilisiymiş helallik istemeye falan aradım diyo msj atmış sonra eşin yanında mı falan diye sormuş o da yanımda diyince telefonu kapatmış arkasından msj atmış amacım aranızı bozmak sizi huzursuz etmek falan degil demiş kocama sordum bana olan sevgisinden en ufak süphem yok bende çok seviyorum kendisini şimdi kafam karıştı konuşuyomusunuz falan dedim yemin ederim konuşmuyoruz falan dedi 2 sene sonra ilk defa aradı falan filan dedi ne yapcam şimdi ben kafam karma karışık aklıma bin bir türlü sey geliyo

evet en önemlisi sağlıklı olması canım sen nasıl hesaplattın burcunu..bide ne zamn doğum tarihi

canım martın ilk haftasına gelecek allah nasip ederse
tam ortada oluyor yani her türlü balık olacak, bir sorun mani çıkmazsa
internette tahmini doğumunu hesapla diye birşey var ordan baktım. tahmini doğum 1 mart çıkıyor, ama tabii belli olmaz herşeyden önce sağlık

pekmez, ceviz, badem , fındık

derincim darısı başımıza inşallah sağlıklı doğsunda bakalım balıkcığın cinsiyeti ne olacak öğrenicekmisin hemen :))

kadınlarla çalışa çalışa , kadınların seceresini çıkarabilirim, kesin huzursuzluk çıkartmak için aradı, varlığından rahatsız olacağını bildiği için, bir arayıp kolaçan etmek istemiştir k.tak
sen hiç kafana takma, kocana sorgulayıp başının etini yeme, ara ara cebini kontrol et ama ben sanmıyorum konuştuğunu , eşin doğruyu diyordur,hemcinsim diye söylemiyorum ama bu kadın milletinden korkulur

kızlar ben geldim sabah akıntım vardı demiştim şimdi yine kupkuruyum hasta olucam ama olmuyorum bi türlü ve olacak gibi hissetmiyorum

derincim çok doğru bencede o kadın huzursuz olasın diye aramıştır eşini sorgulayıp aklını bu tür şeylerle doldurma sıkma fazla ama çok da salıverme

cnm eşin sana söylediyse bir problem yok konuşmak isteseydi saklardı senden merak etme hiç ama için hiç rahat etmiyorsa eşin numarasını değiştirsin bence

derincim darısı başımıza inşallah sağlıklı doğsunda bakalım balıkcığın cinsiyeti ne olacak öğrenicekmisin hemen :))
amin inşallah
yok o kadar değildir herhalde sabırsız davranıp erken test yaptım hamile olduğumu öğrendim, ama cinsiyeti 4-5 aydan sonra belli olmuyormuş daha benimki yeni 4 haftalık oldu

dogru söylüyosun maksatı aramızı bozmaya çalışmak hır gür çıkartmak kocamda arıycak sen bizim aramızı bozdun diyecek sanıyo heralde neyse takmamak en iyisi bak bebişimiz olcak da bizim yaa ne takcam kocam benimle evli nasılsa ne önemi var ki 2. sahısların sagol canımmm elma sekerinede öpücüklerrr

canım var öyle densizler 2 sene geçmiş helallik isticekmiş töbe yarappim yaaa
eşinin doğru söylediğini düşünüyorum öyle bi durum olsa çoktan anlardın. hiç huzurunu bozma. eğer tekrar ararsa ,eşin birdaha ne sebeble olursa olsun aramamasını söylesin aksi taktirde şikayette bulunacağınızı söyleyin. olmadı numara değiştirin. ne alaka yani geçmiş 2 sene helallik isticekmiş zamanında isteseydi 2 senede ancamı aklına gelmiş. hem evli olduğunuzuda biliyor ki eşin yanındamı diyor. bu helallik mevzusu bahane zaten o belli kızın canı sıkılıyo heralde

cnm eşin sana söylediyse bir problem yok konuşmak isteseydi saklardı senden merak etme hiç ama için hiç rahat etmiyorsa eşin numarasını değiştirsin bence

numara sirketin şirket hattı degiştiremiyo kii yok eşim bana herşeyi anlattı zaten bu kız hayatından durduk yere çıkmış hiç bişi yokken gitmiş ortada şimdide biriyle çıkıyomuş ayrılmış ortalıgı kolacan ediyo heralde acaba gercekten evlendi mi falan ne bilim ama kocama güveniyorum benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…