benim ennn sevdiğim kahvaltılakları sayayım
spoiler miydi
krep,,gül böreği,,poğaça,,patates kızartması,,yumurta haşlama,,peynir maydanoz çörekotu yeşil biberli az birazda zeytinyağlı salata,,
menemen. aklıma başkaaa gelmiyo:44::44:
spoiler
salçalı sosta sosis tava..sosisli milföy-10 dak fırında..tulum peyniri kızartabilirsin tavada..tahin-pekmez severim ben mesela..yada milföyleri fırın tepsisine dizip (aralarında boşluk kalmıcak şekilde)üzerine önce sulandırılmış salça ve onun üzerine ne istersen artık mesela pizza harcı,patates,kıymalı harç veya sadece peynir-biber ikilisi..
ya karnim acikti yavuuu orucluyum bugun.. sahurdada yiyemedim oek canim istemedi zorladim kendimi.. simdi istahim acildi Allahim gozum donuyor kendimi kaybediyorumcanim oktayustanin tariflerinde minik pizzalar diye birsey var.. cok lezetli oluyor tavsiye ederim.. ve cok kolay oluyor adina bakma,
anlayabiliyorum seni canim burdaki arkadaslar bilirler bende oyleydim.. zaten fitraten sabirsiz bir insanim hersey hemen olacak.. hatta o yuden erken gebelik testi yapmistim oyle ogrenmistim sonucu.. ama belirti falan olmuyor.. yani anlayamazsin bekle bence biraz daha canim..
ya karnim acikti yavuuu orucluyum bugun.. sahurdada yiyemedim oek canim istemedi zorladim kendimi.. simdi istahim acildi Allahim gozum donuyor kendimi kaybediyorumcanim oktayustanin tariflerinde minik pizzalar diye birsey var.. cok lezetli oluyor tavsiye ederim.. ve cok kolay oluyor adina bakma,
anlayabiliyorum seni canim burdaki arkadaslar bilirler bende oyleydim.. zaten fitraten sabirsiz bir insanim hersey hemen olacak.. hatta o yuden erken gebelik testi yapmistim oyle ogrenmistim sonucu.. ama belirti falan olmuyor.. yani anlayamazsin bekle bence biraz daha canim..
spoiler
salçalı sosta sosis tava..sosisli milföy-10 dak fırında..tulum peyniri kızartabilirsin tavada..tahin-pekmez severim ben mesela..yada milföyleri fırın tepsisine dizip (aralarında boşluk kalmıcak şekilde)üzerine önce sulandırılmış salça ve onun üzerine ne istersen artık mesela pizza harcı,patates,kıymalı harç veya sadece peynir-biber ikilisi..
Aynen bende oyleyim canım hemen olsun istiyorum hersey sen kaçıncı ayda aldın müjdeni bide yurtdışına geldik yeni test markaları farklı erken olan testleri fon bulamıyorum burda malesef
hımm olabilüü aslında şekercim teşekkür ettim..ne olursa olsun ben üşenmem yaparım ama fazla zor olmasın yani
aysuncum bikaçını düşünmedim değil..
spoiler patates kızartması,menemen,sucuklu kaşarlı yumurta,yoğurtlu biber kızartması,milföy böreği,soslu sosis şimdilik bunlar geldi aklıma bebişim nasıl???
canim bende yurtdisindayim sen nerdesin.. ben 4. ayimda oldu... preseed kullandim.. eger bulabiilirsen firstresponse erken erken gebelik testi siddetle tavsiyemdir.. burda firstresponse early pregnancy test diye geciyor ama bulabilirsin tahmin ediyorum..
gercekten guzel oluyor kolay cikio hemen tak tak.. evde malzemen varsa kesinlikle denemeni tavsiye ederimm..ay canim doner ekmek istedi yaaa..
spoiler
patates kızartması melemen,,süper canım..kahvaltı deyince yoğurtlu şeyler gelmedi aklıma ama biber kızartmasıda güzel olur..
milföy böreği de güzel.ben milföylü şeyleri pek sevmem ama genelde çok sevilen bi börek oluyo..sosiste güzel...canım peynir tabağı,,domates salatalık tabağı,,zeytin tabağı,tahin pekmez,,varsa helva vs de koyarsınn bir sürü olduuuuuu..müthişşşşşş
ahanda iyi insan meg lafinin ustune geldi seni soruodum bende az once
spoiler ne yaa
bebüşüm tşk ettim sanada...
hatırlatırım seninle o macerayı yapmıştık ya beraberceneee??eşim çok sevmişti hani
Romanya benim cnm sen nerdesin benimde 4. Ayım bu ay:) bide ne kdr once çıkıyor o testle benim 1 hafta varda
spoilerooo tabi hayatım süper oldu vallahi...sabah hemen markte inicem eksikleri almaya..çok teşekkür ederim
görümcelerim ve kayınvalidemler geliyor bu arada cnm..ve 2de bebişşş
Romanya benim cnm sen nerdesin benimde 4. Ayım bu ay:) bide ne kdr once çıkıyor o testle benim 1 hafta varda
yemek yazıyoruz arada,gebelerimiz okumasın,canları istemesin diyerekten bu yöntemi uyguluyoruz..
biz dizi topiğinde yapıyoruz bunu mesela.. hani dizi hakkında tüyo vermek isteyenler olursa spoiler le yazıyolar.. isteyen okuyo,istemeyen okumuyo..
şimdiii kırmızı le spoiler yazıyosun ve hemen altına da; beyaz renk kullanarak yemekleri yazıyosun.. sora üstü taranarak okunuyo işte..
dene bakem taze gebişim
şimdi hatırlatım böbüğüm
spoiler
bak bide ne geldi aklıma ekmekleri ince dilimleyip üstlerine yumurta sürüceksin,,sonrada kaşar,yada beyaz peynir minik sucuk yada sosis dilimi,,sivri biber domates vs ne istersen koyup fırın tepsisine diz..üzeri kızarana kadar fırına ver...süper oluyo buda
yani canım dahha ne olsun ziyafettttttttt gibii.size şimdiden afiyet bal olsunnnn.
5 aralık az kalmış canım inşallah gelmiştir bebeğin sana..
canim bende yurtdisindayim sen nerdesin.. ben 4. ayimda oldu... preseed kullandim.. eger bulabiilirsen firstresponse erken erken gebelik testi siddetle tavsiyemdir.. burda firstresponse early pregnancy test diye geciyor ama bulabilirsin tahmin ediyorum..
gercekten guzel oluyor kolay cikio hemen tak tak.. evde malzemen varsa kesinlikle denemeni tavsiye ederimm..ay canim doner ekmek istedi yaaa..
efferinnn bi de yaz bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?