Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aysuncum bikaçını düşünmedim değil..

spoiler patates kızartması,menemen,sucuklu kaşarlı yumurta,yoğurtlu biber kızartması,milföy böreği,soslu sosis şimdilik bunlar geldi aklıma bebişim nasıl???

ahanda iyi insan meg lafinin ustune geldi seni soruodum bende az once
spoiler ne yaa

Aynen bende oyleyim canım hemen olsun istiyorum hersey sen kaçıncı ayda aldın müjdeni bide yurtdışına geldik yeni test markaları farklı erken olan testleri fon bulamıyorum burda malesef

hımm olabilüü aslında şekercim teşekkür ettim..ne olursa olsun ben üşenmem yaparım ama fazla zor olmasın yani

bebüşüm tşk ettim sanada...

hatırlatırım seninle o macerayı yapmıştık ya beraberceneee??eşim çok sevmişti hani

Aynen bende oyleyim canım hemen olsun istiyorum hersey sen kaçıncı ayda aldın müjdeni bide yurtdışına geldik yeni test markaları farklı erken olan testleri fon bulamıyorum burda malesef

canim bende yurtdisindayim sen nerdesin.. ben 4. ayimda oldu... preseed kullandim.. eger bulabiilirsen firstresponse erken erken gebelik testi siddetle tavsiyemdir.. burda firstresponse early pregnancy test diye geciyor ama bulabilirsin tahmin ediyorum..

hımm olabilüü aslında şekercim teşekkür ettim..ne olursa olsun ben üşenmem yaparım ama fazla zor olmasın yani

gercekten guzel oluyor kolay cikio hemen tak tak.. evde malzemen varsa kesinlikle denemeni tavsiye ederimm..ay canim doner ekmek istedi yaaa..

spoiler

patates kızartması melemen,,süper canım..kahvaltı deyince yoğurtlu şeyler gelmedi aklıma ama biber kızartmasıda güzel olur..

milföy böreği de güzel.ben milföylü şeyleri pek sevmem ama genelde çok sevilen bi börek oluyo..sosiste güzel...canım peynir tabağı,,domates salatalık tabağı,,zeytin tabağı,tahin pekmez,,varsa helva vs de koyarsınn bir sürü olduuuuuu..müthişşşşşş

Romanya benim cnm sen nerdesin benimde 4. Ayım bu ay:) bide ne kdr once çıkıyor o testle benim 1 hafta varda

ooo tabi hayatım süper oldu vallahi...sabah hemen markte inicem eksikleri almaya..çok teşekkür ederim

görümcelerim ve kayınvalidemler geliyor bu arada cnm..ve 2de bebişşş

ahanda iyi insan meg lafinin ustune geldi seni soruodum bende az once
spoiler ne yaa

yemek yazıyoruz arada,gebelerimiz okumasın,canları istemesin diyerekten bu yöntemi uyguluyoruz..
biz dizi topiğinde yapıyoruz bunu mesela.. hani dizi hakkında tüyo vermek isteyenler olursa spoiler le yazıyolar.. isteyen okuyo,istemeyen okumuyo..

şimdiii kırmızı le spoiler yazıyosun ve hemen altına da; beyaz renk kullanarak yemekleri yazıyosun.. sora üstü taranarak okunuyo işte..
dene bakem taze gebişim

bebüşüm tşk ettim sanada...

hatırlatırım seninle o macerayı yapmıştık ya beraberceneee??eşim çok sevmişti hani

şimdi hatırlatım böbüğüm

Romanya benim cnm sen nerdesin benimde 4. Ayım bu ay:) bide ne kdr once çıkıyor o testle benim 1 hafta varda

AYDURRRR
selammm

sen romanya mı dediiinnnnn
bizim arayıp bulamadığımız şurup romanyada var bi tek..

Son düzenleme:
ooo tabi hayatım süper oldu vallahi...sabah hemen markte inicem eksikleri almaya..çok teşekkür ederim

görümcelerim ve kayınvalidemler geliyor bu arada cnm..ve 2de bebişşş
spoiler
bak bide ne geldi aklıma ekmekleri ince dilimleyip üstlerine yumurta sürüceksin,,sonrada kaşar,yada beyaz peynir minik sucuk yada sosis dilimi,,sivri biber domates vs ne istersen koyup fırın tepsisine diz..üzeri kızarana kadar fırına ver...süper oluyo buda
yani canım dahha ne olsun ziyafettttttttt gibii.size şimdiden afiyet bal olsunnnn.

ben amerikadayim canim.. Haydi hayirlisi.. beni adetime 3 gun falan kala soylemisti..

vaaaayyyyyyyyyyyyyyyy iyiymisssss.... bi deneyim bakalimmm

evet bunu görümcem yapmıştı cnm..
spoiler ama o yumurtayla birlikte hepsini karıştırıp ekmeklerin üzerine koyuyordu o şekilde veriyordu fırına.sosis domates biber peynir ne varsa işte..

5 aralık az kalmış canım inşallah gelmiştir bebeğin sana..

ay ins aysuncum ya, senin de az kaldi de mi, bak bu benim ates tablom su anda pek bi sey soylemiyor ama,
My Ovulation Chart

ztarcim first response u biliyorum, cok dogru ve erkenden gosteriyor, ama cok pahali, ben artik bu internette 50 tanesi 10 dolara satilar kagit seklinde olanlardan aliyorum.

birsumcum bak degisik bi sey denemek istersen, ben evde cemen yapiyorum. onu kucuk ekmek dilimlerine surup, ustune biraz kasarla firina verince de cok guzel oluyor.
tarfi de soyle:
yaklasik 4 yemk kasigi biber salcasi
1 yemk kasigi domates salcasi, turk markasi olucak
1/2 su cay bardagi galeta , ekmek kirintisi
1 , 2 kasik sour kream, sana kalmis orani
cok koyarsan rengi acik pembe oluyor
zeytinyagi
1/2 su bardagi ceviz
baharati da istedigin gibi
nane, kekik, karabiber, pulbiber,bu arada istersen biraz sarimsak tuzu

spoiler da bunu gorunmez yapiyoruz ki, oruclularin ya da hamislerin cani cekmesin, anladgm kadariyle :)
cok sirin cok dusuncelisiniz kizlar masallah!

yaw batlarım, spoiler
yazın önceki;hemen çakıp tarayalım bir alt satırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…