spoiler su an kendimi kaybettigim icin aklima baska tarif gelmiyor ama meg ve aysuna siddet ustu siddetle katiliyorum,, en guzel ogun kahvalti.. asigim onaa
ay ins aysuncum ya, senin de az kaldi de mi, bak bu benim ates tablom su anda pek bi sey soylemiyor ama,
My Ovulation Chart
ztarcim first response u biliyorum, cok dogru ve erkenden gosteriyor, ama cok pahali, ben artik bu internette 50 tanesi 10 dolara satilar kagit seklinde olanlardan aliyorum.
birsumcum bak degisik bi sey denemek istersen, ben evde cemen yapiyorum. onu kucuk ekmek dilimlerine surup, ustune biraz kasarla firina verince de cok guzel oluyor.
tarfi de soyle:
yaklasik 4 yemk kasigi biber salcasi
1 yemk kasigi domates salcasi, turk markasi olucak
1/2 su cay bardagi galeta , ekmek kirintisi
1 , 2 kasik sour kream, sana kalmis orani
cok koyarsan rengi acik pembe oluyor
zeytinyagi
1/2 su bardagi ceviz
baharati da istedigin gibi
nane, kekik, karabiber, pulbiber,bu arada istersen biraz sarimsak tuzu
spoiler da bunu gorunmez yapiyoruz ki, oruclularin ya da hamislerin cani cekmesin, anladgm kadariyle :)
cok sirin cok dusuncelisiniz kizlar masallah!
ay ins aysuncum ya, senin de az kaldi de mi, bak bu benim ates tablom su anda pek bi sey soylemiyor ama,
My Ovulation Chart
ztarcim first response u biliyorum, cok dogru ve erkenden gosteriyor, ama cok pahali, ben artik bu internette 50 tanesi 10 dolara satilar kagit seklinde olanlardan aliyorum.
birsumcum bak degisik bi sey denemek istersen, ben evde cemen yapiyorum. onu kucuk ekmek dilimlerine surup, ustune biraz kasarla firina verince de cok guzel oluyor.
tarfi de soyle:
zeytinyagi
1/2 su bardagi ceviz
spoiler da bunu gorunmez yapiyoruz ki, oruclularin ya da hamislerin cani cekmesin, anladgm kadariyle :)
hımm bak güzel bi tarif not ettimay ins aysuncum ya, senin de az kaldi de mi, bak bu benim ates tablom su anda pek bi sey soylemiyor ama,
My Ovulation Chart
tarfi de soyle:
zeytinyagi
1/2 su bardagi ceviz
spoiler
sizi seviyorummm batlarım canlarımm
ii bi yöntemmiş bu yaaa nasıl yapldgnı tam anlamasam da ama hayran oldum bu spoiler enasıl guzel hemen çıkıo tarayınca
spoiler
sizi seviyorummm batlarım canlarımm
Amerikadamisin sende canim.. ?? ben netten bakmadim hic oyle testlere merakli melahat oldugum ve dayanamadigim icin hep erken gebelik testi kullandim simdiye kadar.. tabi 50 tanesi 10 doara olan testlerle kiyaslanmaz ama cvs yada walgreensdeki kendi capinda olanlara gore iyi fiyati
Selam millet Ya bisey sorucam size dun aylik tiroit kontrolum icin doktoruma gitmistim bu ay klomen ve pregny igne kullanmistim ve dun beklenen adet gunumdu yani gecen ay28 ekimde son adetimi gormustum doktorumdan birde beta hcg istedim ve sonuc 10.95 ve ilacin dozunu ayarlamak icin hemen bir kadin dogum uzmanini aradi ve doktor su durumda hamile kabul ediyoruz ilacin dozunu dikkatli aysrlamasini soyledi simdi bilemiyorum sizce hamilemiyim
oyy cnm bnmm bende seniiiiiiiiiii
bak bu tarifte çok güzelmiş not ettimm...
spoiler
bizde seniiiiiiiiiiiii:52:
evet canim, texas tayiz biz. first response basta ben de almistim, bu ucuz kagitlar amazon da satiliyor canim, wondfo veya internet strips diye geciyor adi da cok komik
neyse artik senin ihtiyacin yok zaten ins..
bana da dua et, bak bu gurbet ellerde benim de tutunacak bi dalim olsun, evimi senlendircek bi bebegim olsun..
ins Rabbim hepimize versin.. amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?