Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Amerikadamisin sende canim.. ?? ben netten bakmadim hic oyle testlere merakli melahat oldugum ve dayanamadigim icin hep erken gebelik testi kullandim simdiye kadar.. tabi 50 tanesi 10 doara olan testlerle kiyaslanmaz ama cvs yada walgreensdeki kendi capinda olanlara gore iyi fiyati

buda süpermiş cnm çok teşekkür ederim.
denenmeli hemen..ohh yanına sıcacıkta spoilerçay mis missss

spoiler

sizi seviyorummm batlarım canlarımm

Son düzenleme:
hımm bak güzel bi tarif not ettim
canım ateşin tekrar yükselişe geçmiş..yükselirde bi daha düşmez inşallah..
benim bat 2 aralık. ateşim düştü tablomu iyi bilirim kırmızıların gelişini verdi anlayacağın..

Selam millet Ya bisey sorucam size dun aylik tiroit kontrolum icin doktoruma gitmistim bu ay klomen ve pregny igne kullanmistim ve dun beklenen adet gunumdu yani gecen ay28 ekimde son adetimi gormustum doktorumdan birde beta hcg istedim ve sonuc 10.95 ve ilacin dozunu ayarlamak icin hemen bir kadin dogum uzmanini aradi ve doktor su durumda hamile kabul ediyoruz ilacin dozunu dikkatli aysrlamasini soyledi simdi bilemiyorum sizce hamilemiyim

ii bi yöntemmiş bu yaaa nasıl yapldgnı tam anlamasam da ama hayran oldum bu spoiler e nasıl guzel hemen çıkıo tarayınca

spoiler kelimesini kırmızıyla yazıyosun, alt satıra beyaz renkle menünü,mamaları yazıyosun duygum

arkideşler bişe sorcam ben cok sancılı adet oluyorumm ama çok fenaa ağrı kesiciler kas gevseticiler onlarda hafifletio yanii tamamen ağrımı kesmiyorrr.bu hayıt hapını alsam batım 6 aralık hesaplanıyor ama hesaplamadan 2 gün öncesi oluyorumm adet olunca mı içsem yoksa olmadan mı içsemm ne yapsaaammm ??????? bir fikri olan varmııı adet olunca içsem sancımı kesermi acabaa ?? birde sonraki ay çok kanama olurmuu merakla bekliorummm:44::44::44::44:

evet canim, texas tayiz biz. first response basta ben de almistim, bu ucuz kagitlar amazon da satiliyor canim, wondfo veya internet strips diye geciyor adi da cok komik
neyse artik senin ihtiyacin yok zaten ins..
bana da dua et, bak bu gurbet ellerde benim de tutunacak bi dalim olsun, evimi senlendircek bi bebegim olsun..
ins Rabbim hepimize versin.. amin...

a aaaa gebe misin yağmurcuummm

Kızlarr merhaba bende 6 yıllık evliyiim bebeğim olmadı tedavii aşılama tüp bebek denedik olmadı hayırlısııı bakalım 1 aralık edt olmam lazım 5 kasımdı en son adetiim bekliyoorum bakalım bu ateş ölçme ne anlatırsanız seviniriim kızlarrrr

Kizlar merhaba insallah herkesin keyfi yerindedir malesef yogunluktan cok fazla giremiyorum hayat iste...ama hergun atesimi duzenli olcuyorum ve insallah bu ay umitliyim hepinizi cok cok opuyorum Ferdat yok sanirim ama onuda cok opuyorum bana cok yardimci oldu bende ona mujdeyle donerim insallah...iyi geceler kalbi guzel anne adaylari...

Ben 6 yıllık 4 aylık evliyiim bebeğim olmadı henüüz inşallah olacak tedavii aşılama tüp bebek felan denediiik olmadıı inşallah normal olacak umudumu yitirmiyoorum eşimdede bendede sorun yook hatta bize sbeebi bilinmeyen kısırlık dendiiii normal yolla hamile kalırsın dedii doktoor psikolojikmiş anacıım ne bileyiim bu ay umutluyumm sankiii ama hamilelik yakında hissediyoorum.......

AYYY insaallah canim yaaa bende floridadayimmm... insaallah tez zamanda guzel haberlerini aliriz seninde yaa.. bu gurbet diyarinda aile oldugumuzu hissetmek evimizi tam yuva yapacaktir.. Rabbim saglikla hepimize nasip etsin.. hayirla.. su andana rahat degilim ki stresliyim.. Insaallah saglikla bu sureci de tamamlarim da melegimi alirim kucagima.. hepimiz alalim hepimiz.. hepimizin kucagi seker dolsun, melek dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…