a aaaa gebe misin yağmurcuummm
Kizlar merhaba insallah herkesin keyfi yerindedir malesef yogunluktan cok fazla giremiyorum hayat iste...ama hergun atesimi duzenli olcuyorum ve insallah bu ay umitliyim hepinizi cok cok opuyorum Ferdat yok sanirim ama onuda cok opuyorum bana cok yardimci oldu bende ona mujdeyle donerim insallah...iyi geceler kalbi guzel anne adaylari...
selam kızlar nasılsınız bişi sorucam umarım yardımcı olursunuz...
bat 1 aralık karnımda ve belimde aşırı bir agrı var sanki karnıma iğneler batıyor kasıklarımada sanki igne batıyor daha öncedende adet belirtilerim olurdu ancak bu kadar aşırı değil ateş ölçümü düzenli yapmadım ama bugün bi ölçeyim dedim 37.2 çıktı sabah ölçtüm sizce hamile olabilirmiyim yarın sabah test yapsam çıkarmı yoksa beklesem mi?lütfen bana yardımcı olun...
selam kızlar nasılsınız bişi sorucam umarım yardımcı olursunuz...
bat 1 aralık karnımda ve belimde aşırı bir agrı var sanki karnıma iğneler batıyor kasıklarımada sanki igne batıyor daha öncedende adet belirtilerim olurdu ancak bu kadar aşırı değil ateş ölçümü düzenli yapmadım ama bugün bi ölçeyim dedim 37.2 çıktı sabah ölçtüm sizce hamile olabilirmiyim yarın sabah test yapsam çıkarmı yoksa beklesem mi?lütfen bana yardımcı olun...
İnsallah sendende soyle guzel haberler alirizda bir konfetide senin icin patlatiriz allah gonlundekini versin canim iyi dileklerin icin sagol darisi basiniza
Kızlar merhaba
kızlar yaa ben renkli yazıyı hiç kullanmadım blmıorm o yuzden kırmızıya basnca color yazısı çıkıo ama yazı kırmızı olmuo nasl oluo ya renk degştrme birinz anlatsnza hırs yaptım yapcm şu spoileri
Merhaba arkadasim ben sana belirtilerimi kisaca ozetliyeyim sen kendinkilerle kiyasla adet olucakmisim gibi surekli bir sizi vardi belimde akinti goguslerim oyle sismistiki camasirima sigmiyordu egilip kalkamiyordum bile ve halsizlik dun beklene adet gunumdu test yaptim kanda ve sonuc10.95doktorum gebelik suphei var artisi bekliyelim ve tahlili tekrarla dedi umarim hamilesindir haberlerini bekliyorum
Kızlar merhaba
Sanirim oyle bir ihtimal soz konusu rabbim tum istiyenlerin duasini kabul etsin canim senin cocugun varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?