Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

............................................................................................................

Son düzenleme:

pericim öpüyorum çok

selam kızlar nasılsınız bişi sorucam umarım yardımcı olursunuz...
bat 1 aralık karnımda ve belimde aşırı bir agrı var sanki karnıma iğneler batıyor kasıklarımada sanki igne batıyor daha öncedende adet belirtilerim olurdu ancak bu kadar aşırı değil ateş ölçümü düzenli yapmadım ama bugün bi ölçeyim dedim 37.2 çıktı sabah ölçtüm sizce hamile olabilirmiyim yarın sabah test yapsam çıkarmı yoksa beklesem mi?lütfen bana yardımcı olun...

Merhaba arkadasim ben sana belirtilerimi kisaca ozetliyeyim sen kendinkilerle kiyasla adet olucakmisim gibi surekli bir sizi vardi belimde akinti goguslerim oyle sismistiki camasirima sigmiyordu egilip kalkamiyordum bile ve halsizlik dun beklene adet gunumdu test yaptim kanda ve sonuc10.95doktorum gebelik suphei var artisi bekliyelim ve tahlili tekrarla dedi umarim hamilesindir haberlerini bekliyorum

ama bu süper bir ateş
geldi seninki galiba rumuzum

Son düzenleme:
kızlar yaa ben renkli yazıyı hiç kullanmadım blmıorm o yuzden kırmızıya basnca color yazısı çıkıo ama yazı kırmızı olmuo nasl oluo ya renk degştrme birinz anlatsnza hırs yaptım yapcm şu spoileri

İnsallah sendende soyle guzel haberler alirizda bir konfetide senin icin patlatiriz allah gonlundekini versin canim iyi dileklerin icin sagol darisi basiniza

amin canımmm..
teşekkürler
gebe listemize yazalım mı ismini?

miyaba pisim canım kuzum dadlum

mesaj yazdığın yerde 'A' harfine tıklıyosun renk için duygucum..

Selamlar ne kaynatmışız ya valla bitiremeden geldim.
Nurdan seni merak ettim kontrole gittin mi?

ayyyyy canım yerim bebişini senin allah sağlıkla kucagna almayı nasip etsin ablamında beta hcg 11 çıkmıştı suan 8 aylık hamile . bana gelince çokk akıntım yok az var beyaz ben ufak tefek biriyim minyon tipliyim göğüslerim normalde sütyen takmasam uçları hariç belli olmuyo =) şimdi sütyenden tasıyo koltuk altlarıma dogru çok acıyo karnıma kasıklarıma ince ince sızı giriyo ama sık idrara cıkmıyorum ama hiç su içmesem bile tuvalete gittimdi çok yapıyorum 2 3 dakika öyle bekliyorum bu ay fazla özen göstermedim ama yumurtlama günümde birlikte olduk hayırlı inşallah hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…