merhaba canimm nasilsinn
ayyyyy canım yerim bebişini senin allah sağlıkla kucagna almayı nasip etsin ablamında beta hcg 11 çıkmıştı suan 8 aylık hamile . bana gelince çokk akıntım yok az var beyaz ben ufak tefek biriyim minyon tipliyim göğüslerim normalde sütyen takmasam uçları hariç belli olmuyo =) şimdi sütyenden tasıyo koltuk altlarıma dogru çok acıyo karnıma kasıklarıma ince ince sızı giriyo ama sık idrara cıkmıyorum ama hiç su içmesem bile tuvalete gittimdi çok yapıyorum 2 3 dakika öyle bekliyorum bu ay fazla özen göstermedim ama yumurtlama günümde birlikte olduk hayırlı inşallah hamileyimdir
Sence bu 10.95hamilelik olabilirmi her ne kadarda seni hamile kabul ediyoruz desede ve boyle bisey kesinse seve seve tabiki
Sence bu 10.95hamilelik olabilirmi her ne kadarda seni hamile kabul ediyoruz desede ve boyle bisey kesinse seve seve tabiki
Teşekkürler iyiyim canım sen nasılsın bebişlim
Tebrikler Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.Sağlıklı bir gebelik süreci geçirmeni dilerim.
iki parantez içinde yaa o colur ben gidip onların sonuna yazmşm olmaz tabii
spoiler
megg karnım acıktıı
miyaba pisim canım kuzum dadlum
Tesekkur edrim megan17allah sizlerede nasip eder insallah herkese cok tesekkur ederim
merhaba arkadaslar ooooo bugun bayagı kalabalıkız cok mutluyum sızınle olmaktan arada yazılanları okuyup bıseyler ogrenmek benı mutlu edıyor esım keÇıboynuzu pekmezı kullanıyor ben hayıt otu hapı sımdı bırde proseedi ogrendım arastırdım gercekten hamılelık ıcın faydalı bısey hemen bugun gıdıp alıcam sıdneyde de eczanelerde azmıs sansıma bulabılrsem, ovulation test alıcam, atesımıde olcmeye basladım artık bu ay tam donanımlı olarak bebege hazırım
HADI BEBEGIM GEL ARTIk
AYRICA BUTUN HAMILE kALAN ARkADASLARIMI TEBRIk EDIYORUM HEPINIZI COOOOOk OPUYORUM DUA EDIN BIZE BOL BOL HAMILELERIN DUASI TUTARMIS
selam kızlar nasılsınız bişi sorucam umarım yardımcı olursunuz...
bat 1 aralık karnımda ve belimde aşırı bir agrı var sanki karnıma iğneler batıyor kasıklarımada sanki igne batıyor daha öncedende adet belirtilerim olurdu ancak bu kadar aşırı değil ateş ölçümü düzenli yapmadım ama bugün bi ölçeyim dedim 37.2 çıktı sabah ölçtüm sizce hamile olabilirmiyim yarın sabah test yapsam çıkarmı yoksa beklesem mi?lütfen bana yardımcı olun...
hadi hayirlisi canimbenim insaallah gelir bebisinnnn
Miyeba bebem nasılsın ateşin kaç bugün ölçtünmü birde başka herhangi bir belirti varmı ilacın bir yan etkisi vs. varmı sende?
Ben dün sabah yataktan şiddetli bir karın ağrısıyla uyandım bir saat sürdü ve çok midem bulandı sonra ayağımın altına sıcak su torması koydum ağrım geçti.Bu günde alttan yine sancı giriyor kasılma gibi kramp gibi bişey ama çok kısa sürüp geçiyor anlık bişey.
merhaba arkadaslar ooooo bugun bayagı kalabalıkız cok mutluyum sızınle olmaktan arada yazılanları okuyup bıseyler ogrenmek benı mutlu edıyor esım keÇıboynuzu pekmezı kullanıyor ben hayıt otu hapı sımdı bırde proseedi ogrendım arastırdım gercekten hamılelık ıcın faydalı bısey hemen bugun gıdıp alıcam sıdneyde de eczanelerde azmıs sansıma bulabılrsem, ovulation test alıcam, atesımıde olcmeye basladım artık bu ay tam donanımlı olarak bebege hazırım
HADI BEBEGIM GEL ARTIk
AYRICA BUTUN HAMILE kALAN ARkADASLARIMI TEBRIk EDIYORUM HEPINIZI COOOOOk OPUYORUM DUA EDIN BIZE BOL BOL HAMILELERIN DUASI TUTARMIS
Bu ay hayıt hapı ve preseed deneyecek olanların sayısı çok fazla topikimizde acaba hayıt hapı ve preseeed kullanacakların adının yanına not düşsen olurmu kullanım aşamasında kafamıza takılan birşey olursa kim kullanıyordu kim kullanmıyordu diye karışıklık olmaması açısındanBazen bişey sormak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?