Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen bende senin gibiyim canım huzursuzum çok
yarın test yapıcam eğer bu gece adet olmazsam..

canım bende bebiş sanırım yok ama niye adet olmadım diye huzursuzum olursam tedaviye gidicem ama tatlım testini al sabah kalkar kalkmaz yap bence inşallah hamilesindir canım hadi gayret güzel haberler ver bize

amin inşallah
yok o kadar değildir herhalde sabırsız davranıp erken test yaptım hamile olduğumu öğrendim, ama cinsiyeti 4-5 aydan sonra belli olmuyormuş daha benimki yeni 4 haftalık oldu

yok derincim 4-5 aylıkken hemen cinsiyetini öğrenmek istermisin diye sordum

bende kendimi zor tutuyorum cnm ama beklerim inşallah :)

canım bende bebiş sanırım yok ama niye adet olmadım diye huzursuzum olursam tedaviye gidicem ama tatlım testini al sabah kalkar kalkmaz yap bence inşallah hamilesindir canım hadi gayret güzel haberler ver bize
kızlar doktorum bana 3-4 haftalık hamileysen adet döneminde yaşadığın belirtilerin aynısın yaşarsın dedi. yani ümitsizliğe kapılmayın

anladım cnm işte eşinin sana herşeyi anlatmış olması güzel var öyle bayanlar bizde nişanlıyken evli bir arkadaşı eşimin çok uğraştı bizimle . inşallah seni ve eşini bir daha huzursuz etmez işte ister istemez insan düşünüyor

bilemiyorum artık belki canı başka şeyler istiyodur da helaliği bahane mi ediyo artık napıyosa ankarada olmayıp bursada olaydı gider bulur saçını başını yolardım 2 senedir isteyememiş heralde evlendigini duyunca msjda da herşeyin en iyisini en güzelini hakediyosun karın fıstık gibi tam sana layik biri falan yazmış nerde gördüyse sinir oldum ama kocamada belli etmemeye çalıştım baştan bi tavır bak ben seni seviyorum dünyada kimse önemli degil ben senin için kendimden bile vazgeçerim 2. şahıslar için yapma böyle falan dedi dünyadaki herkes gittin ama sen beni bırakıp gitme falan dedi sonra gerçekten seviyo dogruyu söylüyo dedim uzatmadım. o kızda eşşegin arka bacagını alsın artık ohh kocamı ben aldım yaaa kimseye bırakmadım onu kıskanıyolar:81:

amann canım salla verme, hiç prim verme böylelerine, zaten kocan ona gerekeni söylemişse bir daha aramaz, ararsada beni bir daha rahatsız edersen hukuki işlemlere başlarım desin, korkudan arayamaz

mutlaka takılıyo aklına acabalarla yaşıyon ama ben öyle allahın izniyle bebekimde olsun herşey daha da güzel olacak

yok derincim önemli değil :)

valla biz hamile kalma derdindeyiz senin başka heyecanların var :)
allah isteyen herkese nasip etsin bunu
valla heyecndan çok korkularım var, küçük ya birşey olacakmı sağlıklı olacakmı diye içim içimi yiyor daha yuvasını yapıyor, içimde bir inşaat devam edyor anlayacağın

kızlar doktorum bana 3-4 haftalık hamileysen adet döneminde yaşadığın belirtilerin aynısın yaşarsın dedi. yani ümitsizliğe kapılmayın

canım ben doktora adetin 18.19 günümüydü gittim pek gelişmemiş yumurtaların demişti ama kısmet sonuçta belli olmaz dedi adet olursan 3. günü olmazsan günün geçince 6 gün sonra gel dedi o yüzden pek beklemiyorum ama Yoktan Var Eden Rabbim belli mi olur bekliyorum ne yapayım artık dün akşam eşimin çok ısrarları sonucu evde test vardı yaptım çıkmadı yoksa sabah yapacaktım çünkü gün boyu çok su tüketiyorum dedi o da etkiler diye kısmet hayatım ne yapalım hayırlısı

benim erkek yeğenim var balık burcu allahım ben bu kadar duygusal erkek görmedim.kendisi 5 yaşında. aman allahım hem çok bilmiş hemde duygusal. höt desen ağlar. çok naziktir konuşurken sesini yükseltsen ağlar. yağmurlu havalardan çok korkar ama fena halde zeki ve uyumlu bir çocuk. görümcemin oğlu kendisi yiğidim paşam ama ben ona bayılıyorum yaa:))))) derincim bakalım senin balığın nasıl olacak. bizim yiğit in doğumu sezeryanla olmuş doktorun söylediğine göre ameliyat esnasında uyuyormuş ve birinin elini kafasında hissedince korkmuş o yüzden ürkek olmuş bizim paşa.

amann canım salla verme, hiç prim verme böylelerine, zaten kocan ona gerekeni söylemişse bir daha aramaz, ararsada beni bir daha rahatsız edersen hukuki işlemlere başlarım desin, korkudan arayamaz

msj atmış bu son msjım bi da atmıycam falan diye de bilmiyorum ararsa kocam haddini bildirir ona

çok haklısın canım ilk hamileliğin demi düşük filan olmadı dimi hiç dikkat et çok dikkatli ol

allah nasip ederse kesinlikle normal doğum istiyorum.
uyuyormuş haa paşa , yerim ben onu

mutlaka takılıyo aklına acabalarla yaşıyon ama ben öyle allahın izniyle bebekimde olsun herşey daha da güzel olacak

inşallah cnm bebişlerimiz gelsin artık bekletmesinler bizi . takma kafana aysuncum bebeğe konsantre olmamız lazım :)

amin cnm yok cnm allah korusun sağlıkla büyüsün içinde :) eee bebiş yuvasını sağlam yapıyor temmlerini attı bir kere

kızlar akşama görüşürüz öpüyorum sizleriii

çok haklısın canım ilk hamileliğin demi düşük filan olmadı dimi hiç dikkat et çok dikkatli ol
evet ilk hamileliğim, düşüğüm yok allahıma şükürler olsun
birde burda çok hikaye okuyorum kafamı bulandırıyorum kafama takıyorum. o yüzden burdaki hikayeleri okumamaya karar verdim, kendimi olumsuz etkiliyorum çünkü

görüşürüz canım. kendine iyi bak

daha çok işlerimiz var dimi ama bunlara kaafa yorarsak bebekimiz gelemez kii çabuk gelsin hemen istiyorum yaa acayip bişi bu kadar da bebek hasreti duyulmaz ki yaa hani sanki yıllardır istiyomuşuz da olmuyomuş gibi geliyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…