aynen bende senin gibiyim canım huzursuzum çok
yarın test yapıcam eğer bu gece adet olmazsam..
amin inşallah
yok o kadar değildir herhaldesabırsız davranıp erken test yaptım hamile olduğumu öğrendim, ama cinsiyeti 4-5 aydan sonra belli olmuyormuş daha benimki yeni 4 haftalık oldu
aayy çok sagol canım deneyecegim mutlakabu arada rabbim bebegini kucagına almayı nasip etsin. analı babalı büyüsün. inş.
yok derincim 4-5 aylıkken hemen cinsiyetini öğrenmek istermisin diye sordum
bende kendimi zor tutuyorum cnm ama beklerim inşallah :)
kızlar doktorum bana 3-4 haftalık hamileysen adet döneminde yaşadığın belirtilerin aynısın yaşarsın dedi. yani ümitsizliğe kapılmayıncanım bende bebiş sanırım yok ama niye adet olmadım diye huzursuzum olursam tedaviye gidicem ama tatlım testini al sabah kalkar kalkmaz yap bence inşallah hamilesindir canım hadi gayret güzel haberler ver bize
numara sirketin şirket hattı degiştiremiyo kii yok eşim bana herşeyi anlattı zaten bu kız hayatından durduk yere çıkmış hiç bişi yokken gitmiş ortada şimdide biriyle çıkıyomuş ayrılmış ortalıgı kolacan ediyo heralde acaba gercekten evlendi mi falan ne bilim ama kocama güveniyorum benn
canım var öyle densizler 2 sene geçmiş helallik isticekmiş töbe yarappim yaaa
eşinin doğru söylediğini düşünüyorum öyle bi durum olsa çoktan anlardın. hiç huzurunu bozma. eğer tekrar ararsa ,eşin birdaha ne sebeble olursa olsun aramamasını söylesin aksi taktirde şikayette bulunacağınızı söyleyin. olmadı numara değiştirin. ne alaka yani geçmiş 2 sene helallik isticekmiş zamanında isteseydi 2 senede ancamı aklına gelmiş. hem evli olduğunuzuda biliyor ki eşin yanındamı diyor. bu helallik mevzusu bahane zaten o belli kızın canı sıkılıyo heralde
pardon canım yanlış anlamışım sorunu :78:
evett dayanamam ki ben öğrenirim hemen
bilemiyorum artık belki canı başka şeyler istiyodur da helaliği bahane mi ediyo artık napıyosa ankarada olmayıp bursada olaydı gider bulur saçını başını yolardım 2 senedir isteyememiş heralde evlendigini duyunca msjda da herşeyin en iyisini en güzelini hakediyosun karın fıstık gibi tam sana layik biri falan yazmış nerde gördüyse sinir oldum ama kocamada belli etmemeye çalıştım baştan bi tavır bak ben seni seviyorum dünyada kimse önemli degil ben senin için kendimden bile vazgeçerim 2. şahıslar için yapma böyle falan dedi dünyadaki herkes gittin ama sen beni bırakıp gitme falan dedi sonra gerçekten seviyo dogruyu söylüyo dedim uzatmadım.o kızda eşşegin arka bacagını alsın artık ohh kocamı ben aldım yaaa kimseye bırakmadım onu kıskanıyolar:81:
anladım cnm işte eşinin sana herşeyi anlatmış olması güzel var öyle bayanlar bizde nişanlıyken evli bir arkadaşı eşimin çok uğraştı bizimle . inşallah seni ve eşini bir daha huzursuz etmez işte ister istemez insan düşünüyor
allah isteyen herkese nasip etsin bunuyok derincim önemli değil :)
valla biz hamile kalma derdindeyiz senin başka heyecanların var :)
kızlar doktorum bana 3-4 haftalık hamileysen adet döneminde yaşadığın belirtilerin aynısın yaşarsın dedi. yani ümitsizliğe kapılmayın
selam kızlar nasılsınız?
bugün baktımda benim elma şekeri balık burcu olacak. hassas olacak benim yavruceğzim. anası aslan, babası kova çocuğumuz balıkk. belki dengeler biraz bizi balığımaranızda varmı balık burcu? nasıl olur?
bu arada bu hafta batı gelen çok kişi vardı, nasıl durumlar haberler varmı?
amann canım salla verme, hiç prim verme böylelerine, zaten kocan ona gerekeni söylemişse bir daha aramaz, ararsada beni bir daha rahatsız edersen hukuki işlemlere başlarım desin, korkudan arayamaz
allah isteyen herkese nasip etsin bunu
valla heyecndan çok korkularım var, küçük ya birşey olacakmı sağlıklı olacakmı diye içim içimi yiyor daha yuvasını yapıyor, içimde bir inşaat devam edyor anlayacağın
benim erkek yeğenim var balık burcu allahım ben bu kadar duygusal erkek görmedim.kendisi 5 yaşında. aman allahım hem çok bilmiş hemde duygusal. höt desen ağlar. çok naziktir konuşurken sesini yükseltsen ağlar. yağmurlu havalardan çok korkar ama fena halde zeki ve uyumlu bir çocuk. görümcemin oğlu kendisi yiğidim paşam ama ben ona bayılıyorum yaa:))))) derincim bakalım senin balığın nasıl olacak. bizim yiğit in doğumu sezeryanla olmuş doktorun söylediğine göre ameliyat esnasında uyuyormuş ve birinin elini kafasında hissedince korkmuş o yüzden ürkek olmuş bizim paşa.
mutlaka takılıyo aklına acabalarla yaşıyon ama ben öyleallahın izniyle bebekimde olsun herşey daha da güzel olacak
allah isteyen herkese nasip etsin bunu
valla heyecndan çok korkularım var, küçük ya birşey olacakmı sağlıklı olacakmı diye içim içimi yiyor daha yuvasını yapıyor, içimde bir inşaat devam edyor anlayacağın
evet ilk hamileliğim, düşüğüm yok allahıma şükürler olsunçok haklısın canım ilk hamileliğin demi düşük filan olmadı dimi hiç dikkat et çok dikkatli ol
görüşürüz canım. kendine iyi bakinşallah cnm bebişlerimiz gelsin artık bekletmesinler bizi . takma kafana aysuncum bebeğe konsantre olmamız lazım :)
amin cnm yok cnm allah korusun sağlıkla büyüsün içinde :) eee bebiş yuvasını sağlam yapıyor temmlerini attı bir kere
kızlar akşama görüşürüz öpüyorum sizleriii
inşallah cnm bebişlerimiz gelsin artık bekletmesinler bizi . takma kafana aysuncum bebeğe konsantre olmamız lazım :)
amin cnm yok cnm allah korusun sağlıkla büyüsün içinde :) eee bebiş yuvasını sağlam yapıyor temmlerini attı bir kere
kızlar akşama görüşürüz öpüyorum sizleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?