Bu ay hayıt hapı ve preseed deneyecek olanların sayısı çok fazla topikimizde acaba hayıt hapı ve preseeed kullanacakların adının yanına not düşsen olurmu kullanım aşamasında kafamıza takılan birşey olursa kim kullanıyordu kim kullanmıyordu diye karışıklık olmaması açısındanBazen bişey sormak gerekiyor
Sen çevirimdışı görünüyorsun nasıl?
bende çok az baş ağrısı yapmıştı şurup..
ama bırakınca geçti..
gebeliğe dair extra bir belirtim yok canım.. her zamanki şeyler yani..
ateşim 36.9/37.0 gibi..
ay inşallah senin bebek gelmiştir pisim
aleyna ya gelecek,ya gelecek bu bebeler canım
bende çok az baş ağrısı yapmıştı şurup..
ama bırakınca geçti..
gebeliğe dair extra bir belirtim yok canım.. her zamanki şeyler yani..
ateşim 36.9/37.0 gibi..
ay inşallah senin bebek gelmiştir pisim
aleyna ya gelecek,ya gelecek bu bebeler canım
ınsallah hamılesındır ama bence hemen test yapma 2 gun gecsın adetınden emın ol sonra tek cızgı can sıkıyor
evet olabilir gerçekten iyi fikir pisim..
bana yardımcı olur musun kimlerin kullandığı konusunda..
ben keditörüm ya elisim :2:
Miyeba bebem nasılsın ateşin kaç bugün ölçtünmü birde başka herhangi bir belirti varmı ilacın bir yan etkisi vs. varmı sende?
Ben dün sabah yataktan şiddetli bir karın ağrısıyla uyandım bir saat sürdü ve çok midem bulandı sonra ayağımın altına sıcak su torması koydum ağrım geçti.Bu günde alttan yine sancı giriyor kasılma gibi kramp gibi bişey ama çok kısa sürüp geçiyor anlık bişey.
ben bısey sorucam ben son adetım 22 sındeydı sımdı yumurtlama gunum nezaman olur sence
artık canımı sıkmıyor canım alıştım vallahi hiç ümidim yok kırmızılar gelir bu ay yine gelsin bakalım bu ay farklı bişi deniycem kırk kilit otuyla oturma banyosu yapıcam ablam onunla hamile kaldı birde arısütü polen karısımı deniycem ve adet olursa bitiminde doktora gidicem doğal yolla denedik olmuyo birde doktor kontrolunde deneyeyim diyorum elimden geleni yapıyorum olmazsa olmaz ne yapalım
son 3 aylık adet tarihlerini yazar mısın..
bir de kaç günde bir adet oluyosun..
Bende bilmiyorumki :26:Ama birçok kişi bu ay bende kesin kullanıcam demişti diye hatırlıyorum olmazsa şimdiden itibaren herkes yeni batıyla birlikte yazdırsın ben aralıkta başlıyorum kesin hayıt hapı ve presede
Arkadaslar size kisaca soyle anlatayim beim kismet olursa bu ucuncu cocugum olucak yani oyle tecrubesiz biri degilim sadece son dogumumu 5yil once yaptigim icin bu beta tahlil degerleri aklimda kalmamis yani sozun ozu bu ates falan bence gecin bunlari neden derseniz bende burdan bakip uyguladim ve inanin pisikolojim bozuldu bakin su halde hamile oldugumu dusunuyorumdegerlere gore ve ben 4gun once sabah uyanir uyanmaz ates olcumu yaptim ve sonuc37.6ertesi gun yaptim 37.3sonrasi gun sabah yine tekrarladim ve36.8 ve adet falan olmadan esime dedimki ben hamile falan degilim cunki atesim dusuyo esim soklanmis bi durumda bana bakiyor doktorami gittin canim dedi hayir dedim evde atesimi olctum atesim dusuyor hamile degilmisim bu gun yarin adet olurum dedim ve esim basti kahkahayi yapma boyle komik seyler dedi simdi hevesinizi kirmak istemem kesinlikle ama bence ilaclarinizi guzel kullanin ve doktorunuzun belirledigi gunlerde iliskide bulunun ha bide moralinizi yuksek tutun kendinizi sartlandirmayin canlarim allah hepinize yagmurum gibi eyubum gibi dunya tatlisi evlatlar nasip etsin insallah
hayırlı uğurlu olsunnn
tesekkur ederım ayrıca bebisın nasıl optu teyzesı onu
evet olabilir gerçekten iyi fikir pisim..
bana yardımcı olur musun kimlerin kullandığı konusunda..
ben keditörüm ya elisim :2:
İyi dileklerin için çok teşekkür ederiz canım.Allah çocuklarınızı size bağışlasın, analı babalı büyütün inşallah.Arkadaslar size kisaca soyle anlatayim beim kismet olursa bu ucuncu cocugum olucak yani oyle tecrubesiz biri degilim sadece son dogumumu 5yil once yaptigim icin bu beta tahlil degerleri aklimda kalmamis yani sozun ozu bu ates falan bence gecin bunlari neden derseniz bende burdan bakip uyguladim ve inanin pisikolojim bozuldu bakin su halde hamile oldugumu dusunuyorumdegerlere gore ve ben 4gun once sabah uyanir uyanmaz ates olcumu yaptim ve sonuc37.6ertesi gun yaptim 37.3sonrasi gun sabah yine tekrarladim ve36.8 ve adet falan olmadan esime dedimki ben hamile falan degilim cunki atesim dusuyo esim soklanmis bi durumda bana bakiyor doktorami gittin canim dedi hayir dedim evde atesimi olctum atesim dusuyor hamile degilmisim bu gun yarin adet olurum dedim ve esim basti kahkahayi yapma boyle komik seyler dedi simdi hevesinizi kirmak istemem kesinlikle ama bence ilaclarinizi guzel kullanin ve doktorunuzun belirledigi gunlerde iliskide bulunun ha bide moralinizi yuksek tutun kendinizi sartlandirmayin canlarim allah hepinize yagmurum gibi eyubum gibi dunya tatlisi evlatlar nasip etsin insallah
Arkadaslar size kisaca soyle anlatayim beim kismet olursa bu ucuncu cocugum olucak yani oyle tecrubesiz biri degilim sadece son dogumumu 5yil once yaptigim icin bu beta tahlil degerleri aklimda kalmamis yani sozun ozu bu ates falan bence gecin bunlari neden derseniz bende burdan bakip uyguladim ve inanin pisikolojim bozuldu bakin su halde hamile oldugumu dusunuyorumdegerlere gore ve ben 4gun once sabah uyanir uyanmaz ates olcumu yaptim ve sonuc37.6ertesi gun yaptim 37.3sonrasi gun sabah yine tekrarladim ve36.8 ve adet falan olmadan esime dedimki ben hamile falan degilim cunki atesim dusuyo esim soklanmis bi durumda bana bakiyor doktorami gittin canim dedi hayir dedim evde atesimi olctum atesim dusuyor hamile degilmisim bu gun yarin adet olurum dedim ve esim basti kahkahayi yapma boyle komik seyler dedi simdi hevesinizi kirmak istemem kesinlikle ama bence ilaclarinizi guzel kullanin ve doktorunuzun belirledigi gunlerde iliskide bulunun ha bide moralinizi yuksek tutun kendinizi sartlandirmayin canlarim allah hepinize yagmurum gibi eyubum gibi dunya tatlisi evlatlar nasip etsin insallah
artık canımı sıkmıyor canım alıştım vallahi hiç ümidim yok kırmızılar gelir bu ay yine gelsin bakalım bu ay farklı bişi deniycem kırk kilit otuyla oturma banyosu yapıcam ablam onunla hamile kaldı birde arısütü polen karısımı deniycem ve adet olursa bitiminde doktora gidicem doğal yolla denedik olmuyo birde doktor kontrolunde deneyeyim diyorum elimden geleni yapıyorum olmazsa olmaz ne yapalım
27 eylul
25 ekım
22 kasım
adet tarıhınden sayınca 29.gun adet oluyorum hıc sasmaz
Tamam ben kullanıcam diyenleri yakalayınca mutlaka not edicemyeri geldikçe ikimiz de not alalım bebem..
tesekkur ederimmmm
iyidir insaallah bicirik daha hissedemiom onu.. insaallah saglikla bu sureci tamamlayip bebislerimizi aliriz elimize..
doktora gitmistik dedi ki :
mide bulantisi olmamasi icin ilk aylarda sabah 6 da kalkacaksin 3 saate bir birseyler yiceksin dedi.. cunku o bacaksizlar acikiyorlarmis ve o zaman yemen gerekiyormus.. daha sonra yersen kabul etmiolarmis ve kusuomus anne adaylari..
ne tatlilar dimi yaa
Tamam ben kullanıcam diyenleri yakalayınca mutlaka not edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?