Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet olabilir gerçekten iyi fikir pisim..
bana yardımcı olur musun kimlerin kullandığı konusunda..

Sen çevirimdışı görünüyorsun nasıl?

ben keditörüm ya elisim :2:

İnşallah bebem ama gebelik belirtisi için biraz erken bence ilacın yan etkileri olabilir diye düşünüyorum

ben bısey sorucam ben son adetım 22 sındeydı sımdı yumurtlama gunum nezaman olur sence

ınsallah hamılesındır ama bence hemen test yapma 2 gun gecsın adetınden emın ol sonra tek cızgı can sıkıyor

artık canımı sıkmıyor canım alıştım vallahi hiç ümidim yok kırmızılar gelir bu ay yine gelsin bakalım bu ay farklı bişi deniycem kırk kilit otuyla oturma banyosu yapıcam ablam onunla hamile kaldı birde arısütü polen karısımı deniycem ve adet olursa bitiminde doktora gidicem doğal yolla denedik olmuyo birde doktor kontrolunde deneyeyim diyorum elimden geleni yapıyorum olmazsa olmaz ne yapalım

Bende bilmiyorumki :26:Ama birçok kişi bu ay bende kesin kullanıcam demişti diye hatırlıyorum olmazsa şimdiden itibaren herkes yeni batıyla birlikte yazdırsın ben aralıkta başlıyorum kesin hayıt hapı ve presede

Arkadaslar size kisaca soyle anlatayim beim kismet olursa bu ucuncu cocugum olucak yani oyle tecrubesiz biri degilim sadece son dogumumu 5yil once yaptigim icin bu beta tahlil degerleri aklimda kalmamis yani sozun ozu bu ates falan bence gecin bunlari neden derseniz bende burdan bakip uyguladim ve inanin pisikolojim bozuldu bakin su halde hamile oldugumu dusunuyorumdegerlere gore ve ben 4gun once sabah uyanir uyanmaz ates olcumu yaptim ve sonuc37.6ertesi gun yaptim 37.3sonrasi gun sabah yine tekrarladim ve36.8 ve adet falan olmadan esime dedimki ben hamile falan degilim cunki atesim dusuyo esim soklanmis bi durumda bana bakiyor doktorami gittin canim dedi hayir dedim evde atesimi olctum atesim dusuyor hamile degilmisim bu gun yarin adet olurum dedim ve esim basti kahkahayi yapma boyle komik seyler dedi simdi hevesinizi kirmak istemem kesinlikle ama bence ilaclarinizi guzel kullanin ve doktorunuzun belirledigi gunlerde iliskide bulunun ha bide moralinizi yuksek tutun kendinizi sartlandirmayin canlarim allah hepinize yagmurum gibi eyubum gibi dunya tatlisi evlatlar nasip etsin insallah

biz 5 aydır hıc bısey kullanmadan denedık olmadı bu ay hayıt otu ve kecıboynuzu kullanıyoruz bakalım ne olucak ama ocak sonu gıbı artık doktora gıdıcem ben de sonucta bır sorunumuz varsa ılac tedavısıne gırerız en azından zaman kaybetmeyız

yeri geldikçe ikimiz de not alalım bebem..

allah bağışlasın yavrularını canım arkadaşım
ve evet sözlerinde haklısın

hayırlı uğurlu olsunnn

tesekkur ederım ayrıca bebisın nasıl optu teyzesı onu

tesekkur ederimmmm
iyidir insaallah bicirik daha hissedemiom onu.. insaallah saglikla bu sureci tamamlayip bebislerimizi aliriz elimize..
doktora gitmistik dedi ki :
mide bulantisi olmamasi icin ilk aylarda sabah 6 da kalkacaksin 3 saate bir birseyler yiceksin dedi.. cunku o bacaksizlar acikiyorlarmis ve o zaman yemen gerekiyormus.. daha sonra yersen kabul etmiolarmis ve kusuomus anne adaylari..
ne tatlilar dimi yaa

He tahmin etmiştim o sebepten bişey olduğunu.

İyi dileklerin için çok teşekkür ederiz canım.Allah çocuklarınızı size bağışlasın, analı babalı büyütün inşallah.

Ben ateş ölçümü yapmıyorum zaten:26:İyi dileklerin için teşekkürler

Son düzenleme:

biraz kafayı binlendirip akışına bırakmak belki daha iyi gelir sana

27 eylul
25 ekım
22 kasım
adet tarıhınden sayınca 29.gun adet oluyorum hıc sasmaz

aleynacım,verdiğin adet tarihlerine göre,28 günde bir adet oluyomuşsun..
20-12-2011 tarihinde bir sonraki adet tarihin..
1 aralıkla 6 aralık arası gebelik olasığının en yüksek olduğu günlermiş canım..

Son düzenleme:

cok sekerler cok benım arkadasım turkıyede pazartesı dogum yaptı burda da bır arkadas salı yapacak ben bır garıp kaldım parka falan gıdınce huzunlenıyorum benım ne zaman bır bebegım olucak dıye cok uzgunum ya napıyım engelleyemıyorum kendımı yasıtlarım ıkıncıyı alıyor kucaklarına offffffffffffffff offffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…