Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ozaman bu aksam baslıyorum coktan basladım da artık yogun bısekılde calısma yapıcaz evet ben 1 haftadır hayıt hapı kullanıyorum

ozaman bu aksam baslıyorum coktan basladım da artık yogun bısekılde calısma yapıcaz evet ben 1 haftadır hayıt hapı kullanıyorum

istersen ara ver,perşembe başla halvetlere..
spermler dinlenmiş olur hem..
sen bilirsin canım..

hayıt hapını hergunmu kullanıcan yoksa gunlerı varmı ben hergun ıcıyorum bır zararı olurmu acaba

her gun heralde ...zaten hayıt hapını sizlerden esinlenerek içmeye karr verdm olur hormonlarda bi dengeszlk varsa düzelsin die adete bi kaç gun kala da bırakcm içmeyi oyle yapıoz kızlar hadi bakalm bu aya bomba gibi griıorzz kızlarrrr

Son düzenleme:
Merhaba aleynacim peki hic doktordan yardim aldinmi mesela ben oyle yaptim klomen ve prengnl igne ve ilk ayda gebe kaldim hic bu tur tedaviler uygulanmadimi mesela ilk cocugumda be puregonla gebe kalmistim

henuz hıc doktora gıtmedım ama benım soyle bır durumum var ben vısa ıcın saglık raporundan gecerken ıdrarda kan cıktı hatta tekrar bakıldı yıne cıktı yogun bır sekılde regl olmadım halde ama ben kan gormuyorum ıdrarımda. acaba nedır bu benım kafamı karıstırıyor bunun ıcın gıtmek ıstıyorum ama bır turlu zaman bulamadım

Yağmurcum puregon nedir.Aşılama ve tüp bebek öncesi kullanılan iğnelermi?

Canim gecmis gun tam yediyil oldu puregon kullanali gobekten vurulan bi igne sanirim ongun gibi bir sure kullandim ikinci denemeden sonra kizim oldu ve doktorum sunu soyledi bana ben sana demedimmi bu igneden sonra fabrika gibi yumurta uretirsin diye soylemisti nitekim kizim henuz bes aylikken ogluma hamile kaldim tecrubelerimi sunmak istedim dualarim hep sizinle canim

Banada dr. 2 ay sarophene le yumurta takibi sonrası aşılamaya geçileceği için (şubat ayında ) aşılamada yumurtalar iğne ile geliştirilecek dedi de iğne ismini bilmiyordum dedim acaba bu iğnedenmi yazacak banada ondan merak ettim.İnşallah bende faydasını görürüm.Benimde yumurtalar fabrika gibi gelişiyor ama bir türlü tuturamadık.

eşin de verdi mi cnm tahll onn nasl çıktı degerleri?

Sen gözle görmesende onlar var diyorsa idrarda kan vardır.Çünkü herzaman gözle görülemeyebilir.Kimyasal deneylerle ve idrar çökeltisinin mikroskobik incelemesinde belli olur.Bu bir idrar yolu enfeksiyonu, idrar yolarında taş yada başka bir rahatsızlık belirtisi olabilir.Acilen bir üroloji bölümüne muayene olmanı öneririm.

aleyna,idrarda kan sistit yani idrar yolu enfeksiyonundan oluyo..
antibiyotikle geçer..
bi baktırt canım..

esimle yarine vlilik yildonumumuz ama yarin isinden dolayi sehir disinda olacak.. o yuzden bugunden yemege cikicaz.. hepinizi opuyorum.. hepinizin gobekleri bebe dolsun !!
bide kola icemez miyim.. bu ozel gece icin.. zaten hergun icmiyorum yanii.. kahve asigi oldugum halde onu da biraktim .. he ??

eşin de verdi mi cnm tahll onn nasl çıktı degerleri?

Eşimin tahlillerindede sorun yok dedi dr. total sperm sayısı 146 milyon çıktı hareketlilik morfoloji hepsi çok iyi dedi dr. hatta iki ayrı hastanede yapıldı ikimizinde tüm tahlilleri normal.Dr. da doğal yoldan olmamasına anlam veremedi.

pisim 37.2 ateş şu anda benim,koltuk altından bakıyorum ben..
dil altı daha yüksek çıkar ama..
gün içindeki ateş bakmanın çok anlamı olmasa da hararetim var yani benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…