- 12 Ağustos 2011
- 488
- 4
- 96
aleynacım,verdiğin adet tarihlerine göre,28 günde bir adet oluyomuşsun..
20-12-2011 tarihinde bir sonraki adet tarihin..
1 aralıkla 6 aralık arası gebelik olasığının en yüksek olduğu günlermiş canım..
evt preseedi aldım hayıt hapını da bi iki gune alcm hayırlısıyla ...
ozaman bu aksam baslıyorum coktan basladım da artık yogun bısekılde calısma yapıcaz evet ben 1 haftadır hayıt hapı kullanıyorum
evt preseedi aldım hayıt hapını da bi iki gune alcm hayırlısıyla ...
27 eylul
25 ekım
22 kasım
adet tarıhınden sayınca 29.gun adet oluyorum hıc sasmaz
ozaman bu aksam baslıyorum coktan basladım da artık yogun bısekılde calısma yapıcaz evet ben 1 haftadır hayıt hapı kullanıyorum
hayıt hapını hergunmu kullanıcan yoksa gunlerı varmı ben hergun ıcıyorum bır zararı olurmu acaba
Megim doğru hatırlıyormuşsun aleyna hayıt hapı duygu hayıt hapı ve preseed kaydet istersen
istersen ara ver,perşembe başla halvetlere..
spermler dinlenmiş olur hem..
sen bilirsin canım..
Merhaba aleynacim peki hic doktordan yardim aldinmi mesela ben oyle yaptim klomen ve prengnl igne ve ilk ayda gebe kaldim hic bu tur tedaviler uygulanmadimi mesela ilk cocugumda be puregonla gebe kalmistim
zor geliyi biliyimisin :26:
Merhaba aleynacim peki hic doktordan yardim aldinmi mesela ben oyle yaptim klomen ve prengnl igne ve ilk ayda gebe kaldim hic bu tur tedaviler uygulanmadimi mesela ilk cocugumda be puregonla gebe kalmistim
Yağmurcum puregon nedir.Aşılama ve tüp bebek öncesi kullanılan iğnelermi?
Canim gecmis gun tam yediyil oldu puregon kullanali gobekten vurulan bi igne sanirim ongun gibi bir sure kullandim ikinci denemeden sonra kizim oldu ve doktorum sunu soyledi bana ben sana demedimmi bu igneden sonra fabrika gibi yumurta uretirsin diye soylemisti nitekim kizim henuz bes aylikken ogluma hamile kaldim tecrubelerimi sunmak istedim dualarim hep sizinle canim
Banada dr. 2 ay sarophene le yumurta takibi sonrası aşılamaya geçileceği için (şubat ayında ) aşılamada yumurtalar iğne ile geliştirilecek dedi de iğne ismini bilmiyordum dedim acaba bu iğnedenmi yazacak banada ondan merak ettim.İnşallah bende faydasını görürüm.Benimde yumurtalar fabrika gibi gelişiyor ama bir türlü tuturamadık.
henuz hıc doktora gıtmedım ama benım soyle bır durumum var ben vısa ıcın saglık raporundan gecerken ıdrarda kan cıktı hatta tekrar bakıldı yıne cıktı yogun bır sekılde regl olmadım halde ama ben kan gormuyorum ıdrarımda. acaba nedır bu benım kafamı karıstırıyor bunun ıcın gıtmek ıstıyorum ama bır turlu zaman bulamadım
henuz hıc doktora gıtmedım ama benım soyle bır durumum var ben vısa ıcın saglık raporundan gecerken ıdrarda kan cıktı hatta tekrar bakıldı yıne cıktı yogun bır sekılde regl olmadım halde ama ben kan gormuyorum ıdrarımda. acaba nedır bu benım kafamı karıstırıyor bunun ıcın gıtmek ıstıyorum ama bır turlu zaman bulamadım
eşin de verdi mi cnm tahll onn nasl çıktı degerleri?
Sen gözle görmesende onlar var diyorsa idrarda kan vardır.Çünkü herzaman gözle görülemeyebilir.Kimyasal deneylerle ve idrar çökeltisinin mikroskobik incelemesinde belli olur.Bu bir idrar yolu enfeksiyonu, idrar yolarında taş yada başka bir rahatsızlık belirtisi olabilir.Acilen bir üroloji bölümüne muayene olmanı öneririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?