Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İçemezsinLütfen içmeeeeeeee meyve suyu iç olmazmı

40 yılda bir içilir canım
nice mutlu senelere inşallahhh

anladm cnm kaç ay olmştu sizn ? bak preseed sebepsiz oldgu zaman da çok işe yarıomş denickmsn preseedi?

pisim 37.2 ateş şu anda benim,koltuk altından bakıyorum ben..
dil altı daha yüksek çıkar ama..
gün içindeki ateş bakmanın çok anlamı olmasa da hararetim var yani benim..

İnşallah ateşin düşmez ve bebişin seninledir ama yağmurun dediğine göre ateş düşsede kırmızı kartı görmediğimiz sürece umut var hep var

anladm cnm kaç ay olmştu sizn ? bak preseed sebepsiz oldgu zaman da çok işe yarıomş denickmsn preseedi?

Evet bu ay mutlaka deniyicem presedi ben daha öncede denemeyi düşünüyordum ama internetten siperiş edince tarihi geçmiş ürün geliyor dediler diye vazgeçmiştim.Şuan gg dan sipariş vermeyi düşünüyorum hologramlı ve 2013 tarihli ürün geliyormuş.Senin tavsiye edebileceğin güvenilir bir site varmı preseed siperişi verebileceğim.

Ben 6 yıllık evliyim ve 3 yıldır bebiş istiyoruz.

erken gebelik testi var ya ben de ondan da bi heyecnlym bşey yoksa da daha erken öğrencm ona göre diğer aya hazırlarım kendimi ama yne de çok da erken yapmıcım cnm bata üç gün kala falan yaparım ayy hadi gel ovlasyon ve stressiz olayım bu ovulasyon da inşşşşş yaa güle oynaya bekleym batımı inşşş

anladm cnm gelck bebişin tez zamanda inşşş ben ggden aldım cnm evt hologramlı herşeyi içinde ve üstünü görnmesn die de beyaz bi kagtlada ambaljlyp yolladılar fakat tahmnmce kargodakiler yuzunden ezilme olmş pakette ve haff açlma olmş paketn altında ona bozldm biraz ama son kullanma tarihi falan herşey yazıo üstünde sahte gibi degl yani ama ambaljı bozlmş biraz dedgm gibi 80e aldım ben kargoyla brlkte...

Bende en son baktığımda 80 di şuanda 105 e var en uygun yanındada iki aylık fertilcare folik asid var ikisinin toplam fiyatı 105 tl inşallah ben adet olana kadar tükenmez.

evet gıtmem lazım ama nerde cok tembelım

duygum hayırlı olsun almıssın preseed ıns ugur getırır tatlım ben benımkını ıkna edemedım doktor yazsın receteye alalım dıyo bende hayıt hapı ıctım bu ay ama gec basladım 14 tane ıctım artık bıdahakı ay tam ıcerım ama bende almak ıstemıstım ne bılım umut baglamıstım ama ıstemıyo gızlı alınıp kullanılcak bısı degılkı anlar napıyım ıns benımkıde onsuz gelır ama senın adına kendım almış gıbı sevındım hadı bakalım gelsın yenı yıl hedıyen ıns

selammun aleykumm dostlaar napıosunuzz halvettten cıktım ne halvetı dıye sorarsanız bilmem öylee bi halvet işte yumurtlama mumurtlama olmadı bu ay bugun 17. gunum bundan sonrada olmazz bu aydann hiççççççç umudum yokk batım gelsin de doktora gideyimm

kocaların, preesedi anlamamalarına imkan yoktur ki

Bende en son baktığımda 80 di şuanda 105 e var en uygun yanındada iki aylık fertilcare folik asid var ikisinin toplam fiyatı 105 tl inşallah ben adet olana kadar tükenmez.

yine 80e var ama tek preseed 79 bana bi de indrm yaptı 75 oldu kargloyla 80 gene fertilshop bnm aldgm preseedin satıcısı yuzde 98 memnuniyeti var bilglernde okdm zaten o gun daha yollamş preseedi sivri akllı kargocular üç gün bekletmiş sonra ancak gttk subeden aldık kesn kagonn işi o eziklk

evet gıtmem lazım ama nerde cok tembelım

Aleynacım ama idrar yollarında bir enfeksiyon varsa buda gebe kalmana engel olabilir.Yada Allah korusun enfeksiyon varken gebe kalırsan düşükle sonuçlanabiliyormuş aklında bulunsun ve ihmal etme bence.Zaten ilaç vericekler kullanacaksın Birde gitmişken smearde yaptırırsın

haykolikim benim geçen ay ilginç derece geç olmuş yumurtlamam..adet tarihine bakıcak olursak yani..
24. gün yumurtlamam oldu..
hani pisime falan üzülmüştüm ya çok,bundandır diye düşünüyorum..
arada şaşabilir,sen devam et halvetlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…