esimle yarine vlilik yildonumumuz ama yarin isinden dolayi sehir disinda olacak.. o yuzden bugunden yemege cikicaz.. hepinizi opuyorum.. hepinizin gobekleri bebe dolsun !!
bide kola icemez miyim.. bu ozel gece icin.. zaten hergun icmiyorum yanii.. kahve asigi oldugum halde onu da biraktim .. he ??
esimle yarine vlilik yildonumumuz ama yarin isinden dolayi sehir disinda olacak.. o yuzden bugunden yemege cikicaz.. hepinizi opuyorum.. hepinizin gobekleri bebe dolsun !!
bide kola icemez miyim.. bu ozel gece icin.. zaten hergun icmiyorum yanii.. kahve asigi oldugum halde onu da biraktim .. he ??
Eşimin tahlillerindede sorun yok dedi dr. total sperm sayısı 146 milyon çıktı hareketlilik morfoloji hepsi çok iyi dedi dr. hatta iki ayrı hastanede yapıldı ikimizinde tüm tahlilleri normal.Dr. da doğal yoldan olmamasına anlam veremedi.
pisim 37.2 ateş şu anda benim,koltuk altından bakıyorum ben..
dil altı daha yüksek çıkar ama..
gün içindeki ateş bakmanın çok anlamı olmasa da hararetim var yani benim..
pisim 37.2 ateş şu anda benim,koltuk altından bakıyorum ben..
dil altı daha yüksek çıkar ama..
gün içindeki ateş bakmanın çok anlamı olmasa da hararetim var yani benim..
İnşallah ateşin düşmez ve bebişin seninledir ama yağmurun dediğine göre ateş düşsede kırmızı kartı görmediğimiz sürece umut var hep var
anladm cnm kaç ay olmştu sizn ? bak preseed sebepsiz oldgu zaman da çok işe yarıomş denickmsn preseedi?
nabersiniz kızlar???
sabah kahvaltıya misafirlerim var..
var mı aklınızda alternatif tatlar kahvaltı için???[/
spoiler
ay bıde ben denıyım dedım sunu bence fırında peynırlı maydonozlu kanepe hem cok basıt hemde lezzetlı bayat ekmeklerede bırebır
Evet bu ay mutlaka deniyicem presedi ben daha öncede denemeyi düşünüyordum ama internetten siperiş edince tarihi geçmiş ürün geliyor dediler diye vazgeçmiştim.Şuan gg dan sipariş vermeyi düşünüyorum hologramlı ve 2013 tarihli ürün geliyormuş.Senin tavsiye edebileceğin güvenilir bir site varmı preseed siperişi verebileceğim.
Ben 6 yıllık evliyim ve 3 yıldır bebiş istiyoruz.
anladm cnm gelck bebişin tez zamanda inşşş ben ggden aldım cnm evt hologramlı herşeyi içinde ve üstünü görnmesn die de beyaz bi kagtlada ambaljlyp yolladılar fakat tahmnmce kargodakiler yuzunden ezilme olmş pakette ve haff açlma olmş paketn altında ona bozldm biraz ama son kullanma tarihi falan herşey yazıo üstünde sahte gibi degl yani ama ambaljı bozlmş biraz dedgm gibi 80e aldım ben kargoyla brlkte...
Sen gözle görmesende onlar var diyorsa idrarda kan vardır.Çünkü herzaman gözle görülemeyebilir.Kimyasal deneylerle ve idrar çökeltisinin mikroskobik incelemesinde belli olur.Bu bir idrar yolu enfeksiyonu, idrar yolarında taş yada başka bir rahatsızlık belirtisi olabilir.Acilen bir üroloji bölümüne muayene olmanı öneririm.
anladm cnm gelck bebişin tez zamanda inşşş ben ggden aldım cnm evt hologramlı herşeyi içinde ve üstünü görnmesn die de beyaz bi kagtlada ambaljlyp yolladılar fakat tahmnmce kargodakiler yuzunden ezilme olmş pakette ve haff açlma olmş paketn altında ona bozldm biraz ama son kullanma tarihi falan herşey yazıo üstünde sahte gibi degl yani ama ambaljı bozlmş biraz dedgm gibi 80e aldım ben kargoyla brlkte...
spoiler
ay bıde ben denıyım dedım sunu bence fırında peynırlı maydonozlu kanepe hem cok basıt hemde lezzetlı bayat ekmeklerede bırebır
Bende en son baktığımda 80 di şuanda 105 e var en uygun yanındada iki aylık fertilcare folik asid var ikisinin toplam fiyatı 105 tl inşallah ben adet olana kadar tükenmez.
evet gıtmem lazım ama nerde cok tembelım
selammun aleykumm dostlaar napıosunuzz halvettten cıktım ne halvetı dıye sorarsanız bilmem öylee bi halvet işte yumurtlama mumurtlama olmadı bu ay bugun 17. gunum bundan sonrada olmazz bu aydann hiççççççç umudum yokk batım gelsin de doktora gideyimm
süper fikir canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?