kocaların, preesedi anlamamalarına imkan yoktur ki
duygum hayırlı olsun almıssın preseed ıns ugur getırır tatlım ben benımkını ıkna edemedım doktor yazsın receteye alalım dıyo bende hayıt hapı ıctım bu ay ama gec basladım 14 tane ıctım artık bıdahakı ay tam ıcerım ama bende almak ıstemıstım ne bılım umut baglamıstım ama ıstemıyo gızlı alınıp kullanılcak bısı degılkı anlar napıyım ıns benımkıde onsuz gelır ama senın adına kendım almış gıbı sevındım hadı bakalım gelsın yenı yıl hedıyen ıns
haykolikim benim geçen ay ilginç derece geç olmuş yumurtlamam..adet tarihine bakıcak olursak yani..
24. gün yumurtlamam oldu..
hani pisime falan üzülmüştüm ya çok,bundandır diye düşünüyorum..
arada şaşabilir,sen devam et halvetlere..
selammun aleykumm dostlaar napıosunuzz halvettten cıktım ne halvetı dıye sorarsanız bilmem öylee bi halvet işte yumurtlama mumurtlama olmadı bu ay bugun 17. gunum bundan sonrada olmazz bu aydann hiççççççç umudum yokk batım gelsin de doktora gideyimm
Kızlar spoiler ne demek biri banada sölesin lütfen anlamadım ben nedir bu spoiler:44:
şurubu bıraktım hayıt hapını da bıraktım ne bilimm adete az kaldı ya halvete devam edıom canım bak gülmeyin ama ben 2. gun gecsin ya üçüncü gün yada ikinci gunun aksamı mutlaka banyo yapma hiissi hissederim saclarım yaglanır filan o yuzden bu banyo yu asla tek geçirmemheeee istisnalar hariç tabiii
Kızlar spoiler ne demek biri banada sölesin lütfen anlamadım ben nedir bu spoiler:44:
Ne açıdan anlamamalarına imkan yoktur bebem kayganlık açısındanmı
Presed benim için çok iyi olucak çünkü bebiş gelsin diye sıksık halvet olunca haliyle kuruluk problemi oluyor.
canim beyaz renkle yazmislar ya, gorunmuyor,uzerinden fare ile gecersen okuyabiliyrosun,
ya da control A filan da yapabilirsin.
yemek tarifi verince, hamislerin cani cekmesin diye,
ya da dizilerde obur bolumde ne olcagina dair duyum varsa, bazilari okumak istemiyormus,
boyle spoiler yapiyorlarmis. oyle iste :)
biz arada yemek tarifi yada o günkü menümüzü yazıyoruz ya topikte bebem,gebelerimiz aşermesin diye,görünmez yazıyoruz artık..
kırmızı renkle spoiler yazıyosun,alt satıra da beyaz renkle yemekleri yazıyosun..
okumak isteyen üstünü tarayıp okuyor..
mesela;
spoiler
canım pisim benim muckssss.. gibi yani
haahaa sormaa rahim filmi cektirmek için bi doktora gitmiştim tahlilleri gosterdım otrdum anlattım doktoraa öleydi böleydii falan flan aslında normalim ama oluyo sonucta sebepsiz infertilite de var filan ama ne bilmek doktor şöyle bi baktıı ohooooooo azcık sal kendinii bu bilgiyle bu stresle zaten olmazzz cahilller gibi ol bişiyi düşünme bak nasıl olcak bebik dedii haklıı ama yok olamıom öyle.biz topikçe atalım imza onu göster sen kocişevar yaa bizm bu kadar bildklerimizi drlar blmıo valla yaaa anlasın şu kocişler artık şunu yaww aa kendmizi riske atarmıyız hiç ne kadar çok araştırıorzz sonuçta... saol cnmm benmm ya sen yne ikna etmeye çalş ama inşş gelr bebişin bu ay gerek ble kalmz hepimiz bi şeklde kalcz hamiş inşş senn de versilen hayıt olsun cnmcmm
Haykolikim hoşgeldiiinnnn
Yumurta takibimi yapılıyor ovucanmı kullanıyordun?Belki daha yumurtlayacaksındır bellimi olur sen çalışmalara devam et yinede
Vayy süper fikir kimden çıktı çok merak ettim doğrusu
spoiler
Megim ben seni çok sefiyom
Ben denemezsem kusur kalırsam olmaz dimi
evet tam olaraktan o açıdan
kızlarr kociş kızmaya başladı yatalım die ii gecelerrrrrrrr öpyrmmmmmmmm hepniziiiiiiiiiii
spoiler
hepimiz enn kısa zamanda hamiş kalczzz inanın banaa
kızlarr kociş kızmaya başladı yatalım die ii gecelerrrrrrrr öpyrmmmmmmmm hepniziiiiiiiiiii
spoiler
hepimiz enn kısa zamanda hamiş kalczzz inanın banaa
heeyoooooo....
siz daha uyumadınız mı???:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?