Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aslında bebikler gelcek olsa gelir rabbım verdı mı verır ama işte değil mi illaa bişi arıyoruz yok suruptu yok hayıt hapıydı ama almadan da duramıyorum yok yok preseed seni almıcammmmmm

biz topikçe atalım imza onu göster sen kocişe var yaa bizm bu kadar bildklerimizi drlar blmıo valla yaaa anlasın şu kocişler artık şunu yaww aa kendmizi riske atarmıyız hiç ne kadar çok araştırıorzz sonuçta... saol cnmm benmm ya sen yne ikna etmeye çalş ama inşş gelr bebişin bu ay gerek ble kalmz hepimiz bi şeklde kalcz hamiş inşş senn de versilen hayıt olsun cnmcmm

şurubu bıraktım hayıt hapını da bıraktım ne bilimm adete az kaldı ya halvete devam edıom canım bak gülmeyin ama ben 2. gun gecsin ya üçüncü gün yada ikinci gunun aksamı mutlaka banyo yapma hiissi hissederim saclarım yaglanır filan o yuzden bu banyo yu asla tek geçirmem heeee istisnalar hariç tabiii

Haykolikim hoşgeldiiinnnn

Yumurta takibimi yapılıyor ovucanmı kullanıyordun?Belki daha yumurtlayacaksındır bellimi olur sen çalışmalara devam et yinede

Kızlar spoiler ne demek biri banada sölesin lütfen anlamadım ben nedir bu spoiler:44:

biz arada yemek tarifi yada o günkü menümüzü yazıyoruz ya topikte bebem,gebelerimiz aşermesin diye,görünmez yazıyoruz artık..
kırmızı renkle spoiler yazıyosun,alt satıra da beyaz renkle yemekleri yazıyosun..
okumak isteyen üstünü tarayıp okuyor..
mesela;

spoiler

canım pisim benim muckssss.. gibi yani

bi işe yarasın banyo diyosun yani..
bi taşla 2 kuş heee

Kızlar spoiler ne demek biri banada sölesin lütfen anlamadım ben nedir bu spoiler:44:

canim beyaz renkle yazmislar ya, gorunmuyor,uzerinden fare ile gecersen okuyabiliyrosun,
ya da control A filan da yapabilirsin.

yemek tarifi verince, hamislerin cani cekmesin diye,
ya da dizilerde obur bolumde ne olcagina dair duyum varsa, bazilari okumak istemiyormus,
boyle spoiler yapiyorlarmis. oyle iste :)

Ne açıdan anlamamalarına imkan yoktur bebem kayganlık açısındanmı

Presed benim için çok iyi olucak çünkü bebiş gelsin diye sıksık halvet olunca haliyle kuruluk problemi oluyor.

evet tam olaraktan o açıdan

evet aynen

Vayy süper fikir kimden çıktı çok merak ettim doğrusu

spoiler

Megim ben seni çok sefiyom

Ben denemezsem kusur kalırsam olmaz dimi

haahaa sormaa rahim filmi cektirmek için bi doktora gitmiştim tahlilleri gosterdım otrdum anlattım doktoraa öleydi böleydii falan flan aslında normalim ama oluyo sonucta sebepsiz infertilite de var filan ama ne bilmek doktor şöyle bi baktıı ohooooooo azcık sal kendinii bu bilgiyle bu stresle zaten olmazzz cahilller gibi ol bişiyi düşünme bak nasıl olcak bebik dedii haklıı ama yok olamıom öyle.
Haykolikim hoşgeldiiinnnn

Yumurta takibimi yapılıyor ovucanmı kullanıyordun?Belki daha yumurtlayacaksındır bellimi olur sen çalışmalara devam et yinede

ovucan kullanıodum megancık daha umut yokk aama nasipp

Vayy süper fikir kimden çıktı çok merak ettim doğrusu

spoiler

Megim ben seni çok sefiyom

Ben denemezsem kusur kalırsam olmaz dimi

efferin oldu işte
bende seni

biz dizi topiklerinde uyguluyorduk bunu..

kızlarr kociş kızmaya başladı yatalım die ii gecelerrrrrrrr öpyrmmmmmmmm hepniziiiiiiiiiii

spoiler
hepimiz enn kısa zamanda hamiş kalczzz inanın banaa

aleynacımm

lütfen doktora git canım benim..

kızlarr kociş kızmaya başladı yatalım die ii gecelerrrrrrrr öpyrmmmmmmmm hepniziiiiiiiiiii

spoiler
hepimiz enn kısa zamanda hamiş kalczzz inanın banaa

evet.
anlaşıldı kule.

görüşürüz duygucum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…