Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Umut hep var

Hamişlerimizden çekinmesek şu menü paylaşım olayı çok iyi oldu bence.Vallahi hemen yapıveriyor insan bişeyler.

Hamişlerimizden çekinmesek şu menü paylaşım olayı çok iyi oldu bence.Vallahi hemen yapıveriyor insan bişeyler.

eskiden yani bikaç ay önce çok yapardık birbirimize fikir veriyorduk..çok iyi olyordu alternatif tatlar..
kocalarda nasibleniyordu bunlardannn

Son düzenleme:
kızlar işte yemekle alakalı paylaşımlarımızı,spoilerle yapabiliriz artık rahat rahat

evet gıtcem saol yazdıklarınız ıcın

ne war benım kociş hem bensiz uyuyo yanı ben yanında yım ama uyumuom onunla uyumaya kalksamm ohhooo 12 de uyucm demektirr

eskiden yani bikaç ay önce çok yapardık birbirimize fikir veriyorduk..çok iyi olyordu alternatif tatlar..
kocalarda nasibleniyordun bunlardannn

Ay yok benim kocam acayip yemek seçer.Bazı ana malzemeleri vardır,o malzemeleri kullandığım yemekleri yer dışına çıkmaz.Beni kısırdöngüye sokuyor.Bunca zenginliğin arasında zaten yemek bulmakta zorlanıyoruz bir de 2-3 malzemeyle bişeyler yapmak acayip sıkıntı.AMa çok iyi fikir oluyor benim için tabi

kız bebikim tek tek aldık duşumuzu...+18 ettirme şindi burda bana

cnmcım 24 aralık..yalnız dikkat et o gün bir tek numune benim başka yoğğ yanee

burası gece 12den sora +18 e giriyo zaten..
çalışmalarımız bu doğrultuda ya,haliylen halvetgil çenıl oluyoruz şekercim

Son düzenleme:

geçen gün benim ceylanım ne diyor bana??

ben basit adamım bana basit yemekler yap aşkım bak ne kadannn basitim..antin kuntin şeyler yapmaaa..

aynı bnmkide senden ama yapınca yüyor maleseff..hele hamur işleri olmasın hayatta dayanamaz koca göbüklümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…