haahaa sormaa rahim filmi cektirmek için bi doktora gitmiştim tahlilleri gosterdım otrdum anlattım doktoraa öleydi böleydii falan flan aslında normalim ama oluyo sonucta sebepsiz infertilite de var filan ama ne bilmek doktor şöyle bi baktıı ohooooooo azcık sal kendinii bu bilgiyle bu stresle zaten olmazzz cahilller gibi ol bişiyi düşünme bak nasıl olcak bebik dedii haklıı ama yok olamıom öyle.
ovucan kullanıodum megancık daha umut yokk aama nasipp
yooooğ uyku da ne
kızlarr kociş kızmaya başladı yatalım die ii gecelerrrrrrrr öpyrmmmmmmmm hepniziiiiiiiiiii
spoiler
hepimiz enn kısa zamanda hamiş kalczzz inanın banaa
uyyy anaam
bnmkide yeni geldi yemek yedik duşumuzu aldık...yatecazz birazdan
yarın sabaha asker ben misafir var acep
Hamişlerimizden çekinmesek şu menü paylaşım olayı çok iyi oldu bence.Vallahi hemen yapıveriyor insan bişeyler.
duş mu aldınız,pek güsel olmuş
senin bat kaçtı kuşum?
Aleynacım ama idrar yollarında bir enfeksiyon varsa buda gebe kalmana engel olabilir.Yada Allah korusun enfeksiyon varken gebe kalırsan düşükle sonuçlanabiliyormuş aklında bulunsun ve ihmal etme bence.Zaten ilaç vericekler kullanacaksınBirde gitmişken smearde yaptırırsın
Hoşgeldin birsum
eskiden yani bikaç ay önce çok yapardık birbirimize fikir veriyorduk..çok iyi olyordu alternatif tatlar..
kocalarda nasibleniyordun bunlardannn
hoşbuldum bebikim..nasılsın keyfin nasıl acep??
kızlar işte yemekle alakalı paylaşımlarımızı,spoilerle yapabiliriz artık rahat rahat
ne war benım kociş hem bensiz uyuyo yanı ben yanında yım ama uyumuom onunla uyumaya kalksamm ohhooo 12 de uyucm demektirr
kız bebikim tek tek aldık duşumuzu...+18 ettirme şindi burda bana
cnmcım 24 aralık..yalnız dikkat et o gün bir tek numune benim başka yoğğ yanee
kızlar işte yemekle alakalı paylaşımlarımızı,spoilerle yapabiliriz artık rahat rahat
aleynacımm
lütfen doktora git canım benim..
Ay yok benim kocam acayip yemek seçer.Bazı ana malzemeleri vardır,o malzemeleri kullandığım yemekleri yer dışına çıkmaz.Beni kısırdöngüye sokuyor.Bunca zenginliğin arasında zaten yemek bulmakta zorlanıyoruz bir de 2-3 malzemeyle bişeyler yapmak acayip sıkıntı.AMa çok iyi fikir oluyor benim için tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?