Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bebeiş sağlıklı olsunda biz hiç kilo almayalım ne güzel olurBende inşallah hamile kalınca ilk aylar 3-5 kilo veririm sonrada verdiklerimi alırım böylece hamileleiğin sonunda en az kiloyla bebişimi kucağıma alırım inşallah

Yok canım merakımdan değil hani bir şey diyecem hassas olduğun konuya denk gelecek diye kasıyorum.Ama gayet moralli gördüm seni helal olsun.Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın.Bence sen ilk adetten sonra çalışmaya başla.Rahim toparlanmazsa zaten tutunmaz(hemşire söylemişti).Ama en önemlisi senin kendini nasıl hissettiğindir.Nasıl istiyorsan öyle yap canım.

canlarımmm ben acil olarak çıkmak zorundayım..

sizi çok ama çok seviyorummmmmm
yarın görüşürüz
allaha emanet olun............

görüşürüz megim bizde seni seviyoruz

inşallah cnm işte 40 gün beklerim ama çok çok fazla beklemek istemiyorum bundan sonrada hayırlı sağlıklı bebişler versin rabbim inşallah hepimize bekliycez biraz

kesinlikle ben hep derdim eşime beni hamile kaldığımda vinçle götürürsün doğuma diye:) bakalım ne olacak..
ama ne olursa olsun bebişlerimiz için değer...sen kilolu görünmedin bana hiç resimde kaç kilosun?

İnşallah elisim Allah hepimizin gönlüne göre versin Benim bebişimde kasımda doğacak kış bebesi olacak ama olsun ben onu sıkı sıkı giydirriim hiiiç üşütmem

Niye kasım eylülde doğacak hepimizin

canlarımmm ben acil olarak çıkmak zorundayım..

sizi çok ama çok seviyorummmmmm
yarın görüşürüz
allaha emanet olun............

İyi geceler

Son düzenleme:
bende hep kasımda olsun istemiştim daha doğrusu isteyince hemen oluyo diye o zaman başlamıştım çalışmaya annesiyle aynı burç olsun diye bende 25 kasım doğumluyum ama gel görki babasıyla aynı ay hatta belki bakarsın aynı gün olur doğum günü bebişimin... babamız 12 mayıs ha tabi annanemiz 5 mayıs bebişimde 7 mayıs görünüyo bakalım

Sebnemim inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalıcaksın ben inanıyorum.Allah inşallah tekrar aynı acıyı yaşatmasın dualarım seninle Allah yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah

çok şükür moralim gayet yerinde canım allahtan gelen herşeye açığım yapacağım birşey olsa keşke ama malesef yok işte biraz beklemek iyi olucak gibi düşünüyorum ama işte bu işler kısmet işi inşallah en kısa zamanda hamile kalırım sizlerle beraber

görüşürüz prensescim iyi uykular

Kızlar ben de gideyim kociş bu hafta gece mesaisinde tek başıma ancak yatağı ısıtırım

Ben 58 kiloyum ama boyum 1.62 o yüzden 50 kilo ile hamile kalmayı hayallerim hep şuan kilo vermeye çalışıyorum.

Kızlar bende çıkıyorum uyku bastırmışken yatayım herkese iyi geceler öpüldünüz

Allah tüm hamilelere sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmeyi nasip etsin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.

Tüm bebek isteyenlerinde tez zamanda yüzünü güldürsün Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

canım hani büyükler derler ya temiz rahim çabuk döl tutar diye yeni doğum yapanlaraderler yani yada düşük yapanlara.. inş seninde hayırlısıyla hemen gelicek bebişin

Sebnemim inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalıcaksın ben inanıyorum.Allah inşallah tekrar aynı acıyı yaşatmasın dualarım seninle Allah yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah

amin cnm inşallah hep beraber hamile kalalım hep yüzümüz gülsün allahım böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın

herkese iyi geceler kızlar öpüldünüz

benim boyumda 1.70 canım valla eğer verebiliyosan ver tabi hiç durma gerçi yinede çok bi kilon yok bana bakarak ama zayıf olmak her zaman güzel....
sanada iyi geceler tatlım güzel dilek ve temennilerin içinde milyonlarca kez amin....

canım hani büyükler derler ya temiz rahim çabuk döl tutar diye yeni doğum yapanlaraderler yani yada düşük yapanlara.. inş seninde hayırlısıyla hemen gelicek bebişin

inşallah cnm benim hayırlısıyla gelsin en kısa zamanda sağlıklı olsunda inşallah geldiklerinde
bakalım daha herşey çok yeni az zaman geçsin yeni Bat tarihimle burda olucam kımsetse
iyi geceler cnm tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…