evet canım zaten kilolu hamiş kalanlar zayıf arkadaşlara göre daha az kilo alıyomuş öyle duydum bulantılardan ve iştahsızlıktan verdim 3 kg bi dahada hiç almadım.. bebişimde dr göre 18+2 bugün kilosu konusunda şuan gramoda kaç gram bilmiyorum hiçte sormadım nedendir bilinmez iyi aklıma getirdin dur bu gittiğimde bir soruyum
Yok canım merakımdan değil hani bir şey diyecem hassas olduğun konuya denk gelecek diye kasıyorum.Ama gayet moralli gördüm seni helal olsun.Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın.Bence sen ilk adetten sonra çalışmaya başla.Rahim toparlanmazsa zaten tutunmaz(hemşire söylemişti).Ama en önemlisi senin kendini nasıl hissettiğindir.Nasıl istiyorsan öyle yap canım.prensescim baya olmuş cnm sağlıkla büyüsün inşallah
yok cnm merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin her zaman. evet normal bir doğum oldu zaten 40 günlük lohusalık benim içinde geçerli onun bekleme süresi var biraz araştıdım rahim 6 haftada anca kendini toparlıyormuş ne zaman hastalanırım tekrar onuda bilmiyorum gerçi doğumdan sonra doktorla konuşmadım 10 gün sonra gidicem ama 4 ay gibi birşey dedi doğuma girmeden önce o kadar beklemeyi düşünmüyorum
canlarımmm ben acil olarak çıkmak zorundayım..
sizi çok ama çok seviyorummmmmm
yarın görüşürüz
allaha emanet olun............
sağol canım senin de en kısa zamanda olsun da beraber büyütelim...........
benim annemin kaç tane olmuş ölü doğumları hiç beklememiş lohusalik döneminden sonra tekrar hamile kalmış.......
inş senin de öyle olur...
Bebeiş sağlıklı olsunda biz hiç kilo almayalım ne güzel olurBende inşallah hamile kalınca ilk aylar 3-5 kilo veririm sonrada verdiklerimi alırım böylece hamileleiğin sonunda en az kiloyla bebişimi kucağıma alırım inşallah
İnşallah elisim Allah hepimizin gönlüne göre versin Benim bebişimde kasımda doğacak kış bebesi olacak ama olsun ben onu sıkı sıkı giydirriim hiiiç üşütmem
canlarımmm ben acil olarak çıkmak zorundayım..
sizi çok ama çok seviyorummmmmm
yarın görüşürüz
allaha emanet olun............
kızlar ben üşüdüm sıcacık yatağım var dimi ama..........
hepinizi öpüyorum .........
kızlar ben üşüdüm sıcacık yatağım var dimi ama..........
hepinizi öpüyorum .........
görüşürüz megim bizde seni seviyoruz
inşallah cnm işte 40 gün beklerim ama çok çok fazla beklemek istemiyorum bundan sonrada hayırlı sağlıklı bebişler versin rabbim inşallah hepimize bekliycez biraz
Yok canım merakımdan değil hani bir şey diyecem hassas olduğun konuya denk gelecek diye kasıyorum.Ama gayet moralli gördüm seni helal olsun.Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın.Bence sen ilk adetten sonra çalışmaya başla.Rahim toparlanmazsa zaten tutunmaz(hemşire söylemişti).Ama en önemlisi senin kendini nasıl hissettiğindir.Nasıl istiyorsan öyle yap canım.
kesinlikle ben hep derdim eşime beni hamile kaldığımda vinçle götürürsün doğuma diye:) bakalım ne olacak..
ama ne olursa olsun bebişlerimiz için değer...sen kilolu görünmedin bana hiç resimde kaç kilosun?
çok şükür moralim gayet yerinde canım allahtan gelen herşeye açığım yapacağım birşey olsa keşke ama malesef yokişte biraz beklemek iyi olucak gibi düşünüyorum ama işte bu işler kısmet işi inşallah en kısa zamanda hamile kalırım sizlerle beraber
görüşürüz prensescim iyi uykular
Sebnemim inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalıcaksın ben inanıyorum.Allah inşallah tekrar aynı acıyı yaşatmasın dualarım seninle Allah yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah
Niye kasım eylülde doğacak hepimizin
Ben 58 kiloyum ama boyum 1.62 o yüzden 50 kilo ile hamile kalmayı hayallerim hep şuan kilo vermeye çalışıyorum.
Kızlar bende çıkıyorum uyku bastırmışken yatayım herkese iyi geceler öpüldünüz
Allah tüm hamilelere sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmeyi nasip etsin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin.
Tüm bebek isteyenlerinde tez zamanda yüzünü güldürsün Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
canım hani büyükler derler ya temiz rahim çabuk döl tutar diye yeni doğum yapanlaraderler yani yada düşük yapanlara.. inş seninde hayırlısıyla hemen gelicek bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?