Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah cnm benim hayırlısıyla gelsin en kısa zamanda sağlıklı olsunda inşallah geldiklerinde
bakalım daha herşey çok yeni az zaman geçsin yeni Bat tarihimle burda olucam kımsetse
iyi geceler cnm tekrar

amin canım...evet acele etmeye de gerek yok yeni bat yeni umut hadi hayırlısı olsun bakalım Allahım gönlüne göre versin... öpüyorum canım iyi geceler...

ztar merhaba arkadasım galıba hatırladıgıma gore preseed kullamıstın hamıle kalmıstın ben de sımdı sıparıs verdım yurtdısındayım eczanelerde kısıtlı . sen turkıyede nekadara almıstın nekadar kullandın bana bılgı verırmısın

selam canim.. ben Turkiye den almadim ordada eczanelerde sinirli sanirim.. Amerika da yasiyrm ben burdan aldim,, her eczanede cok rahat bulunuo burda ve 23 dolara falan geliyor bir paketi ve benim gibi uc gun halvet edenlere 3 ay gider canim..

selam canim.. ben Turkiye den almadim ordada eczanelerde sinirli sanirim.. Amerika da yasiyrm ben burdan aldim,, her eczanede cok rahat bulunuo burda ve 23 dolara falan geliyor bir paketi ve benim gibi uc gun halvet edenlere 3 ay gider canim..

hangı sehır benım akrabalar var ben sydneydeyım australia

nekadar sure kulladın ve hamıle kaldın ayıp olmazsa sordum ama

hangı sehır benım akrabalar var ben sydneydeyım australia

ben floridadayim canim.. orda olmamasi cok ilging ama muhtemelen ebay dan falan satin alabilirsin ya olmuyor mu oyle.. avustralya da durumu bilmiyorum ama.. coookkkk uzakyaa.. kac saat suruyor Turkiyeden

nekadar sure kulladın ve hamıle kaldın ayıp olmazsa sordum ama
yok canim estagfirullah burda hepimiz birbirimize yardimci oluyoruz.. ben kullandigim ilk ay hamile kaldim canim.. bir arkadasimda ayni sekilde olmustu. ben zaten onun tavsiyesi uzerine almistim.. ve paketin ucte biri bitmisti.. yani iki ay daha kullanabilirdim o paketi ben

ben floridadayim canim.. orda olmamasi cok ilging ama muhtemelen ebay dan falan satin alabilirsin ya olmuyor mu oyle.. avustralya da durumu bilmiyorum ama.. coookkkk uzakyaa.. kac saat suruyor Turkiyeden

amerıkayla turkıye arasıyla aynı . ben sımdı sıparıs verdım netten bır yerde buldum ama ınternetten daha ucuza gelıyor postayla daha ıyı bakalım onada baslayalım benım sulanma sorunum yok ama hamıle almayı kolaylastırıyormus bakalım hersey bebeklerımız ıcın

ne guzel allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın boyle duyunca cok heveslenıyorum belkı bızım de tutar nekadardır bebek olmuyordu ve sonra bu kremı kullandın ve 1 ay sonra oldu oylemı

evet olabilir gerçekten iyi fikir pisim..
bana yardımcı olur musun kimlerin kullandığı konusunda..

ben keditörüm ya elisim :2:

MEG canım ben hayıt hapını aldım bu ay kullanmaya başladım adetin1.günü bir kaçgüne kadarda preesedi getirtirim inşallah.... beni yazabilirsiniiz..

günaydın kızlarrr..benim kırmızılar erken gelecek gibi az lekelenmem oldu belimde ağrıyor..

üstüne bugün bide nöbetçiyim akşam 5 e doğru gelicem...:2:

inşallah döndüğümde güzel haberler alırım

sisi sefiyooommmm

Son düzenleme:
günaydin kizlar...

batini heyecanla bekleyenler ve hic gelmemesini dileyenler insallah dilekleriniz kabul olur

günaydin kizlar...

batini heyecanla bekleyenler ve hic gelmemesini dileyenler insallah dilekleriniz kabul olur
günaydın bubacımmm
Gunaydiiinnnn hurremlerimmmm
Günaydınn Gamzemmmmm:)
Aysunaycım günaydınn kolay gelsin sana canımmm iyi nöbetler

Kizlar benim seker cok dusuk ne yapicam ben ya elli atmis yukari cikmiyo salak gibiyim valla kafam bombos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…