Canım avatardan rsmini kaldırmayı unutma çıkmadan önce
İyi geceler.............
inşallah cnm benim hayırlısıyla gelsin en kısa zamanda sağlıklı olsunda inşallah geldiklerinde
bakalım daha herşey çok yeni az zaman geçsin yeni Bat tarihimle burda olucam kımsetse
iyi geceler cnm tekrar
İçemezsinLütfen içmeeeeeeee meyve suyu iç olmazmı
ztar merhaba arkadasım galıba hatırladıgıma gore preseed kullamıstın hamıle kalmıstın ben de sımdı sıparıs verdım yurtdısındayım eczanelerde kısıtlı . sen turkıyede nekadara almıstın nekadar kullandın bana bılgı verırmısın
selam canim.. ben Turkiye den almadim ordada eczanelerde sinirli sanirim.. Amerika da yasiyrm ben burdan aldim,, her eczanede cok rahat bulunuo burda ve 23 dolara falan geliyor bir paketi ve benim gibi uc gun halvet edenlere 3 ay gider canim..
selam canim.. ben Turkiye den almadim ordada eczanelerde sinirli sanirim.. Amerika da yasiyrm ben burdan aldim,, her eczanede cok rahat bulunuo burda ve 23 dolara falan geliyor bir paketi ve benim gibi uc gun halvet edenlere 3 ay gider canim..
hangı sehır benım akrabalar var ben sydneydeyım australia
yok canim estagfirullah burda hepimiz birbirimize yardimci oluyoruz.. ben kullandigim ilk ay hamile kaldim canim.. bir arkadasimda ayni sekilde olmustu. ben zaten onun tavsiyesi uzerine almistim.. ve paketin ucte biri bitmisti.. yani iki ay daha kullanabilirdim o paketi bennekadar sure kulladın ve hamıle kaldın ayıp olmazsa sordum ama
ben floridadayim canim.. orda olmamasi cok ilging ama muhtemelen ebay dan falan satin alabilirsin ya olmuyor mu oyle.. avustralya da durumu bilmiyorum ama.. coookkkk uzakyaa.. kac saat suruyor Turkiyeden
yok canim estagfirullah burda hepimiz birbirimize yardimci oluyoruz.. ben kullandigim ilk ay hamile kaldim canim.. bir arkadasimda ayni sekilde olmustu. ben zaten onun tavsiyesi uzerine almistim.. ve paketin ucte biri bitmisti.. yani iki ay daha kullanabilirdim o paketi ben
evet olabilir gerçekten iyi fikir pisim..
bana yardımcı olur musun kimlerin kullandığı konusunda..
ben keditörüm ya elisim :2:
günaydın bubacımmmgünaydin kizlar...
batini heyecanla bekleyenler ve hic gelmemesini dileyenler insallah dilekleriniz kabul olur
Günaydınn Gamzemmmmm:)Gunaydiiinnnn hurremlerimmmm
Aysunaycım günaydınn kolay gelsin sana canımmm iyi nöbetlergünaydın kızlarrr..benim kırmızılar erken gelecek gibi az lekelenmem oldu belimde ağrıyor..
üstüne bugün bide nöbetçiyim akşam 5 e doğru gelicem...:2:
inşallah döndüğümde güzel haberler alırım
sisi sefiyooommmm
günaydın bubacımmm
Günaydınn Gamzemmmmm:)
Aysunaycım günaydınn kolay gelsin sana canımmm iyi nöbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?