Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Günaydın kızlarr.Yine bir mesai gününde sizlerle birlikteyim ve yine bugünde bütün hocalar burada bugünde sınavları değerlendirecekler. Dün öyle başım ağrımış ki işten çıkınca farkettim aptal gibiydim. O kadar ses gürültü mahvolmuşum bugünde aynen olcak yanımda ilaçta yok üstelik. Kim görürse balık yapcaktım ama halim yoktu kahvaltılık yedim ıspanak sevmediğimden bugüne kalsın diye de bezelye yaptım ama kendime balık yaparım yine de bu akşam iyi olursam.

Gecmis olsun bitanem keske ilac alsaydin yanina dejavummmm bana bi akil ver sekerim cok dusuk bebege zarari olur mu cikolata bal pekmez herseyi yiyom ama yetmisten yukari cikmiyo kustugum icin mi dusuyo

günaydın kızlar geçmişe takıldım biraz ama oku oku bitmedim yarısında bıraktım
ben bu ay sanırım yımırtlama dönemini kaçırdım
şu otomatik hesaplayıcıya bu ay hiç bakmamışrım o diyorki 27 ve yumurtlama gününüz olan 02 aralık arası diyo
ama ben geçen ay 15 ve 16 gün yımırtladığım için yine öyle olacak sandım
bakalım bugün ovucan ne diyecek bana:18::

Kizlar gunaydin bu ates olcme ne heycanli biseymis boyle yaa...hepimizin dualari bu ay kabul olsun insalllah...hamislerimizde saglicakla bebislerine kavussun insallah

Gecmis olsun bitanem keske ilac alsaydin yanina dejavummmm bana bi akil ver sekerim cok dusuk bebege zarari olur mu cikolata bal pekmez herseyi yiyom ama yetmisten yukari cikmiyo kustugum icin mi dusuyo

sağol canım valla unuttum ya zateb burada ilaçta kar etmez. Canım doktorun bir şey demedi mi. Yani şekerin düşük olduğunu dr tespit etmedi mi zaten sana önerilerde bulunması lazım. Kusmakla pek alakası yoktur hehralde bu bünyesel birşey. Bence doktoruna danış canım. Ama şekerin yüksek olması daha çok sorun oluyor diye biliyorum.

Persembe ikili test icin gittigimde soylucem evet yuksek olmasi kotu ama korkuyom tahlillerde hep sinirdaydi bisiy demedi drmu degistirsem ne etsem ben ik haftadir boyle

ben amerikadayim canim.. Haydi hayirlisi.. beni adetime 3 gun falan kala soylemisti..

vaaaayyyyyyyyyyyyyyyy iyiymisssss.... bi deneyim bakalimmm

Merhaba ben de amerika`dayim 2 aydir deniyoruz. preseed burada recetesiz satiliyor mu? kusura bakma fazla bilgili degilim, preseed`i duydum ama hic kullanmadim ama gerekebilir tabi. amerika`da neredesin:)

Tebrik ederim Allah saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin

gunaydın kızlar benımde batasıcalar yaklastı anlasılan ates dun dusmustu 36.4 e bugunde 36.5 bı garıp agrılarımda var gelıyolar heralde gecen aylarda hep son gun dusmustu bu aty bı garıp hayırlsı

otomatk hesaplayıcılar gerçeği yanstmıo cnm pek sen ovucana guven geçmedi bence senn daha eli kulagnda ...

kızlar ben ne kadar şansız biriyim
iş yerinde yapmak için bir tane ovucan aldım yanıma tam paketi açarken idrarı çektiğim şey çöpe düştü baktım göeremedim içinide karıştırmak istemedim bardaktan damlatırım dedim ve fazla kaçtı tabiyki sonuç test yanlış gösterdi
testi yanıma aldım 5 dk sonra baktım tek çizgi görünüyo ama diğerinden eser yok sanırım ben gerçekten bu ay yımırtlama günümü kaçırdım yapacak bir şey yok bende bu ay öylesine halvet yaparım artık

ooooo maşallah yeni bi hamiş müjdesi daha gelmiş tebrikler yağmur inşş sıkıntısızca kucağına lamkata nasip olur öptüm kızlar hepinizi , hoş güzel bol bol müjdeli sohbetleriniz olsun

otomatk hesaplayıcılar gerçeği yanstmıo cnm pek sen ovucana guven geçmedi bence senn daha eli kulagnda ...

inşallah öyledir canım iyikigeldin canım ya
ben ateş tablosu için giriş yapamıyorum giriyorum kullanıcı adını ve şifreyi ama bekliyo hiç bir şey açılmıyo
sen girebildin mi
birde sen beni ekledin mi msn den bana gelmedi mail

bnm sonuç yine hüsran ya adet oldum artık umudumda kalmadı bıktım çünkü.hiç bişi istemiyorummm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…