- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Günaydın kızlarr.Yine bir mesai gününde sizlerle birlikteyim ve yine bugünde bütün hocalar burada bugünde sınavları değerlendirecekler. Dün öyle başım ağrımış ki işten çıkınca farkettim aptal gibiydim. O kadar ses gürültü mahvolmuşum bugünde aynen olcak yanımda ilaçta yok üstelik. Kim görürse balık yapcaktım ama halim yoktu kahvaltılık yedim ıspanak sevmediğimden bugüne kalsın diye de bezelye yaptım ama kendime balık yaparım yine de bu akşam iyi olursam.
günaydın bubacımmm
Günaydınn Gamzemmmmm:)
Aysunaycım günaydınn kolay gelsin sana canımmm iyi nöbetler
Günaydınlar olsun, bol bebikli günler olsun inşallah
Gecmis olsun bitanem keske ilac alsaydin yanina dejavummmm bana bi akil ver sekerim cok dusuk bebege zarari olur mu cikolata bal pekmez herseyi yiyom ama yetmisten yukari cikmiyo kustugum icin mi dusuyo
sağol canım valla unuttum ya zateb burada ilaçta kar etmez. Canım doktorun bir şey demedi mi. Yani şekerin düşük olduğunu dr tespit etmedi mi zaten sana önerilerde bulunması lazım. Kusmakla pek alakası yoktur hehralde bu bünyesel birşey. Bence doktoruna danış canım. Ama şekerin yüksek olması daha çok sorun oluyor diye biliyorum.
ben amerikadayim canim.. Haydi hayirlisi.. beni adetime 3 gun falan kala soylemisti..
vaaaayyyyyyyyyyyyyyyy iyiymisssss.... bi deneyim bakalimmm
canim psikolojik de olabilir belli olmuyor ki bu isler.. en iyi belirti adetinin gecmesini beklemek.. mesela ben simdi hamileyim en farkli hissettigim sey belagrisi.. oyle adet madetteki gibi degil yani.. doktor da acikladi onu rahim genisledigi icin normal dedi. ve goguslerimin acisi gecmedi.. ama bunlari ben farkedememistim son gunlere kadar. yeni zaten benimde.. ayirt edemiosun yani adet belirtisi mi hamilelik mi diye.. beklemeni tavsiye ederim.. insaallah hayirli sonuclar cikar,,
günaydın kızlar geçmişe takıldım biraz ama oku oku bitmedim yarısında bıraktım
ben bu ay sanırım yımırtlama dönemini kaçırdım
şu otomatik hesaplayıcıya bu ay hiç bakmamışrım o diyorki 27 ve yumurtlama gününüz olan 02 aralık arası diyo
ama ben geçen ay 15 ve 16 gün yımırtladığım için yine öyle olacak sandım
bakalım bugün ovucan ne diyecek bana:18::
otomatk hesaplayıcılar gerçeği yanstmıo cnm pek sen ovucana guven geçmedi bence senn daha eli kulagnda ...
bnm sonuç yine hüsran ya adet oldum artık umudumda kalmadı bıktım çünkü.hiç bişi istemiyorummm artık
bnm sonuç yine hüsran ya adet oldum artık umudumda kalmadı bıktım çünkü.hiç bişi istemiyorummm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?