Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ne affetcez kiz bende ayniyim gazmaniye olduk resmen benim akintimda cok ama beyaz canim sen idraar tahlili yaptir

valla eline diline biber sürücem artık
sevin diorum sen hala bişey soruyosun
değerin de gayet normal, bebeğin de gayet iyi
ayyy tamam teyzesiii kızma bizeee :))))
seviniyorum o zamannnnnnn
herşeyin hayırlısı...

Soylemesi ayip battan dort yada bes gun sonra 33 tu degerim battan alti gun once 3,4 tu o yuzden iki gune bir kan vermistim mol dediler dis gebelik dediler eheeee neler neler korkma degerin guzel ve gec dollenme

benim doktor kesin bişey demedi bakacaz dedi dış mı iç mi deli oldum
sağol canım ALLAH RAZI OLSUNNNNNN

TAMAM AMA KIZMAYIN BİZEEE
BİR DAHA DEMİCEM SÖZZZZZZZZZZZZZZZ

meajımı aldınkı

Ne affetcez kiz bende ayniyim gazmaniye olduk resmen benim akintimda cok ama beyaz canim sen idraar tahlili yaptir

ilahi gamzee gazmaniye demek de nerden aklina geldi yaaa
ya bi sorun olur mu acaba .. biraz daha beklesem de oyle mi yaptirsam idrar tahlili ben.. :44:

canım benim bat 2 aralık ve 3 gündür ateşim düştü ya o yüzden akşamlarıda azcık düştü..

dil altı 36.8 çıkıyooo şimdi..

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım bende kullanıyorum folik asit ben belinin altına yastık koymayı duymuştum bide sağa sola yatmayı deneyim bakalım

Aaaaa burda ikiz dusuklu yeni hamis duruyo anamm benden size en buyuk tavsiye ne bebekten onceki gibi halvet ayrica dizlerin esinin dirseklerinde olcak bide esin bosalinca hemen cikmicak bakin gorun nasil gebe kalicaniz ama once halvet icin halvet

kızlar ovucandaki ikinci çizgi yok hayal mayal anca görünüyo
aman olsun ne yapalım bu ayda böyle olsun
bu arada eve geleli 1 saat oldu ne çok kaynatmışsınız ya

teşekkür ederim canım bende kullanıyorum folik asit ben belinin altına yastık koymayı duymuştum bide sağa sola yatmayı deneyim bakalım

canım stres yapma bak alah isterse olur belin yukarda sağ taraf yada sol taraf dön yarım saat yat canım benim

mrb kızlar benım bat bugün daha gelen yok akıntım var kasıklarım ağrıyor gögüslerimin ucuda acıyor yarın test alsam sonuç çıkarmı acaba

canım benim bat 2 aralık ve 3 gündür ateşim düştü ya o yüzden akşamlarıda azcık düştü..

dil altı 36.8 çıkıyooo şimdi..

aysun bu sabah kaçtı:26:
ama 36.8 düşük değil ki..

ben koltuk altı ölçtüm şimdi ve 37.2 gene

yani isterseniz yine de benim icin sorun degil ben veririm ama bilmiyorum fiyati nolur.. astari yuzunden pahaliya gelebilir yani

yaa ama burdakiler de babystart firmasıyla gelen ithal ürünler degl mi sonucta bunn cvbı yok sanrm blemeyiz cunku türkiyede neler dönuo bunu da sahte yaparlar mı blmem :44:ama şunu blıorm trden alıp da o ay hamiş kalanlar olunca anlıcz ki gerçekmiş tek kanıtı bu olcak heralde

Son düzenleme:
mrb kızlar benım bat bugün daha gelen yok akıntım var kasıklarım ağrıyor gögüslerimin ucuda acıyor yarın test alsam sonuç çıkarmı acaba

vallahi belirtilerin güzel maşallahhh
yarın test yapıp buraya müjdeyi ver canım benim allahın izniyle

ne korunması güzelim ya 7 aydır 40 takla atıyorum bebek için..
prof oldum ama bebe yok..

canım sana bişey diyeyım gülüm bak esin boşaldıktan sonra sağ yada sola belin yuksekte olak sekilde ilişkiye girdiğiniz zaman yarım saat bole yat

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…