bir de cok gazim var afedersiniz.. ya idrar enfeksiyonu icin de baska belirtim yokki.. sadece akintim rengi degisik coooooookkkk acik sutlu kahve ya da koyu sari gibi bisey.. anlamadim yani:44:aman kan gormim de gerisi problem degil insaallah..
esim garibi bana diyor zaten sakin hicbisey yapma ben yaparim diye.. dun evi falan supurmus de anacim once ev toparlanir hersey ortadan kalkar sonra supurulur busadece supurmuz.. mutfak ayakta .. camasir falan yikanacak bilmem ne.. biraz dan kalarim yavas yavas yaparim zaten belim cok agrirsa yapamamki.. saol canim bilgiler icin.
birde sen arzederim deyince aklima sey geldi ya yemekteyiz yarismasinda bi adam vardi adini unuttum simdi.. surekli arzederim diodu.. hatta burhan avrupa yakasinda taklit etmisti onuu
ayyy tamam teyzesiii kızma bizeee :))))valla eline diline biber sürücem artık
sevin diorum sen hala bişey soruyosun
değerin de gayet normal, bebeğin de gayet iyi
Soylemesi ayip battan dort yada bes gun sonra 33 tu degerim battan alti gun once 3,4 tu o yuzden iki gune bir kan vermistim mol dediler dis gebelik dediler eheeee neler neler korkma degerin guzel ve gec dollenme
canım aminn sanada nasip etsin inşalah korunuyormusun
süpermişşşşş
yok yok o bizi sinir hastası edecek
başka topiklerde de yakalıyorum onu
anaaaaaaaaaaa bi bakıyorum ofluyok değerim düşük
yok hamile miyim acaba
yok bu bebek değil gaz
yaaaa ben düşünemiyorum ofluyu aylar sonra
kızım rahat ol azcık diyoruz ama nafile
canım ilk doktora gitti m gebe kalmak itediğimi söledim folık asıt kullandım 10 tanesi bitmeden gebe kaldım yumurtlamam günümü hesapladım gün asırı ilişkiye girdim strese girmedim kafanın rahat olması lazım tabiki eşininde detegi gerekir ama stres çok önemli birde ilişkiye girdikten sonra püf noktası söyleyım esinle munasebet bittikten sonra ya sağa yada sola dön yarım saat yat yanlız popo tarafın yuksekte olcakdaha kolayyy
Ne affetcez kiz bende ayniyim gazmaniye olduk resmen benim akintimda cok ama beyaz canim sen idraar tahlili yaptir
teşekkür ederim canım bende kullanıyorum folik asit ben belinin altına yastık koymayı duymuştum bide sağa sola yatmayı deneyim bakalım
teşekkür ederim canım bende kullanıyorum folik asit ben belinin altına yastık koymayı duymuştum bide sağa sola yatmayı deneyim bakalım
canım benim bat 2 aralık ve 3 gündür ateşim düştü ya o yüzden akşamlarıda azcık düştü..
dil altı 36.8 çıkıyooo şimdi..
yani isterseniz yine de benim icin sorun degil ben veririm ama bilmiyorum fiyati nolur.. astari yuzunden pahaliya gelebilir yani
mrb kızlar benım bat bugün daha gelen yok akıntım var kasıklarım ağrıyor gögüslerimin ucuda acıyor yarın test alsam sonuç çıkarmı acaba
ne korunması güzelim ya 7 aydır 40 takla atıyorum bebek için..
prof oldum ama bebe yok..
aysun bu sabah kaçtı:26:
ama 36.8 düşük değil ki..
ben koltuk altı ölçtüm şimdi ve 37.2 gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?