canım sana bişey diyeyım gülüm bak esin boşaldıktan sonra sağ yada sola belin yuksekte olak sekilde ilişkiye girdiğiniz zaman yarım saat bole yat
kızlar ateş tablosunu nasıl koyucam burayabi yardımcı olun şu beceriksiz insana
vallahi belirtilerin güzel maşallahhh
yarın test yapıp buraya müjdeyi ver canım benim allahın izniyle
37 yi ben çok çok zor görüyorum megg maşallah neee kadannn ateşlisinnn
bu sabah 36.5 idi meg..dahada yükselmedi..yarında yükselmez ise kırmızılar gelicek demek.3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
sonrada doğğğğru hayıt almaya
yaa ama burdakiler de babystart firmasıyla gelen ithal ürünler degl mi sonucta bunn cvbı yok sanrm blemeyiz cunku türkiyede neler dönuo bunu da sahte yaparlar mı blmem :44:ama şunu blıorm trden alıp da o ay hamiş kalanlar olunca anölıcz ki gerçekmiştek kanıtı bu olcak heralde
inşş cnm yaaa inş evt insann aklnda elbet oluo acaba sahte mi die ama buna bi cvp bulamıo insan ne yazık ki nasip cnm ya o vesile olmazsa başka şeyler deneriz ne yapalım elbet bişey umut olck kısa zamanda gelsn bebişlerimiz de inşşşsen kaç ay kullanmştn prseedi cnm ne guzel Allah nasip etmiş bebişni bize de nasip etsin yuce Allahım en kısa zamanda inşşş
kızlarrr mrbalarr burası 2 gündür maşallah bayaa kalabalık benim bat yarın ama gelen yok şuanlık feci derecede ağrım var ki özellikle bacaklarıma ağrı vuruyo belim saten haftalardır ağrıyo boşluklarıma ağrı giriyo sağ kasığım aniden batıyo eğer adet olucaksam bu ay çok fazla olucam normal adet sancım böle olmaz benim sancım olduğu anda adet olurum ama bu sancıları günlerdir sizcee hamile olabilirmiyimmm
o şekilde de yatıyorum..
amuda da kalkıyorum nerdeyse canım..
zamanını bekliyorum işte..
olacak inşallah...
iyi niyetin için teşekkür ederim
kızlarrr mrbalarr burası 2 gündür maşallah bayaa kalabalık benim bat yarın ama gelen yok şuanlık feci derecede ağrım var ki özellikle bacaklarıma ağrı vuruyo belim saten haftalardır ağrıyo boşluklarıma ağrı giriyo sağ kasığım aniden batıyo eğer adet olucaksam bu ay çok fazla olucam normal adet sancım böle olmaz benim sancım olduğu anda adet olurum ama bu sancıları günlerdir sizcee hamile olabilirmiyimmm
canımm...sayfanın sağ üstünde sharing var..oranın üzerine gelip setup tıkla.. ve Your Charting Home Page Web Address: yazan yeri buraya yapıştır :
2 ay kadar kullandım sanırım benim en çok kuruluktan yana işime yaramıştı.Temmuzda çok ağladım ve bebek olayını kafama takmıycam dedim zevkli halvetler olsun bundan sonra gelirse keyfi bilir dedim Ağustosta gelmişti sıpam:))İşin sırrı burda galiba kimde okuduysam takmadığı ay gebe kalmış.Hepiniz kavuşun bebeklerinize bende hayırlısıyla kucağıma alıyım inşallah...
olabilirsin semsercim
Displayed at the top of your chart page
inşallah bebiş yoldadır canım
canım ben subatta kürtaj oldum 3 ay sonra korunmayı bıraktım 3 ay içindede kaldım ama kafamı dağittım takmadım suan 5 aylık ablası birde cok ama cok dua ettm oldu ramazan ayında kaldım dualarım sennle ve adetim gecikti hiç takmamıştım ya olmucak yine diodum adetim bi gün geti pozıtıf aldım insalah sende pozitif alırsın
inş müjde veririm canım gecen aylarda bu kadar belırgın olmuyordun hiç biri bakalım artık olursa eger tam bu zamanlarda düşük yapmıştım 1 yıl sonra olmuş olcak
dur canim ben bendeki paketin fotograflarini ekleyeyim
2 ay kadar kullandım sanırım benim en çok kuruluktan yana işime yaramıştı.Temmuzda çok ağladım ve bebek olayını kafama takmıycam dedim zevkli halvetler olsun bundan sonra gelirse keyfi bilir dedim Ağustosta gelmişti sıpam:))İşin sırrı burda galiba kimde okuduysam takmadığı ay gebe kalmış.Hepiniz kavuşun bebeklerinize bende hayırlısıyla kucağıma alıyım inşallah...
evet meg işte geçen ayda böyle olmuştu..ve 36.6 ile adetim geldi...yarın yükselmez ise kırmızı bekliyorum o yüzden..
hani kendimi hazırladım olurda gelmezse de çok büyük sürpriz olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?