Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım sana bişey diyeyım gülüm bak esin boşaldıktan sonra sağ yada sola belin yuksekte olak sekilde ilişkiye girdiğiniz zaman yarım saat bole yat

o şekilde de yatıyorum..
amuda da kalkıyorum nerdeyse canım..
zamanını bekliyorum işte..
olacak inşallah...
iyi niyetin için teşekkür ederim

kızlar ateş tablosunu nasıl koyucam burayabi yardımcı olun şu beceriksiz insana

canımm...sayfanın sağ üstünde sharing var..oranın üzerine gelip setup tıkla.. ve Your Charting Home Page Web Address: yazan yeri buraya yapıştır :

vallahi belirtilerin güzel maşallahhh
yarın test yapıp buraya müjdeyi ver canım benim allahın izniyle

inş müjde veririm canım gecen aylarda bu kadar belırgın olmuyordun hiç biri bakalım artık olursa eger tam bu zamanlarda düşük yapmıştım 1 yıl sonra olmuş olcak

dur canim ben bendeki paketin fotograflarini ekleyeyim

Eklentiler

• $photo (2).webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 19
  • $photo (4).webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 19
  • $photo (6).webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 19

2 ay kadar kullandım sanırım benim en çok kuruluktan yana işime yaramıştı.Temmuzda çok ağladım ve bebek olayını kafama takmıycam dedim zevkli halvetler olsun bundan sonra gelirse keyfi bilir dedim Ağustosta gelmişti sıpam:))İşin sırrı burda galiba kimde okuduysam takmadığı ay gebe kalmış.Hepiniz kavuşun bebeklerinize bende hayırlısıyla kucağıma alıyım inşallah...

kızlarrr mrbalarr burası 2 gündür maşallah bayaa kalabalık benim bat yarın ama gelen yok şuanlık feci derecede ağrım var ki özellikle bacaklarıma ağrı vuruyo belim saten haftalardır ağrıyo boşluklarıma ağrı giriyo sağ kasığım aniden batıyo eğer adet olucaksam bu ay çok fazla olucam normal adet sancım böle olmaz benim sancım olduğu anda adet olurum ama bu sancıları günlerdir sizcee hamile olabilirmiyimmm

ama sabitlenmiş ateş ve çizginin üzerinde

evet meg işte geçen ayda böyle olmuştu..ve 36.6 ile adetim geldi...yarın yükselmez ise kırmızı bekliyorum o yüzden..
hani kendimi hazırladım olurda gelmezse de çok büyük sürpriz olur...

olabilirsin semsercim

o şekilde de yatıyorum..
amuda da kalkıyorum nerdeyse canım..
zamanını bekliyorum işte..
olacak inşallah...
iyi niyetin için teşekkür ederim

canım ben subatta kürtaj oldum 3 ay sonra korunmayı bıraktım 3 ay içindede kaldım ama kafamı dağittım takmadım suan 5 aylık ablası birde cok ama cok dua ettm oldu ramazan ayında kaldım dualarım sennle ve adetim gecikti hiç takmamıştım ya olmucak yine diodum adetim bi gün geti pozıtıf aldım insalah sende pozitif alırsın

inşallah bebiş yoldadır canım

şimdi evlenmeden önce yada korunurken normalde ateş 36.3 falan olur ya (doğal olaraktan koltuk altı ateşi)

acaba diyorum bebek yoksa bile bir hararet oluyo ya,yumurtalıklarda bir çalışma oluyo da ondan olabilir mi bu hararet durumu..
offf kırdım kafayı ben

Son düzenleme:

canım sen kaçıncı ayda gebe kaldın
ve hamile kaldığın ay ekstra bişey yaptın mı
listeyi güncelliyorum da bu bilgilerle
söylemek istersen

güzel haberlerini beklyrum canım öpt seniii grsrz

inş müjde veririm canım gecen aylarda bu kadar belırgın olmuyordun hiç biri bakalım artık olursa eger tam bu zamanlarda düşük yapmıştım 1 yıl sonra olmuş olcak

inşallah gelmiştir seninki canım

dur canim ben bendeki paketin fotograflarini ekleyeyim

bak bu iyi oldu..

amin canım nillam,inşallah..

evet meg işte geçen ayda böyle olmuştu..ve 36.6 ile adetim geldi...yarın yükselmez ise kırmızı bekliyorum o yüzden..
hani kendimi hazırladım olurda gelmezse de çok büyük sürpriz olur...

ya napalım,elimizden geleni yapıyoruz gerisi allaha kalmış..
ama artık bian önce gelseler keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…