Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım sen kaçıncı ayda gebe kaldın
ve hamile kaldığın ay ekstra bişey yaptın mı
listeyi güncelliyorum da bu bilgilerle
söylemek istersen

4. ayımda kaldım ferda,ilk 3 ay ben kısırım diye dolanıyodum düşün bendeki stresi.Ekstra bişi yapmadım.

canım sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallahhh
öpüyorum çok

Biliyorum canım ama ben sana hep ne dedim,düşündükçe daha çıkılmaz oluyor işler.Düşünmemek elde değil tamam ama biraz daha sakin ve başka şeylerle meşgul olmaya çalış.Doktorum ne dedi bana biliyomusun stres doğal korunma yöntemiymiş.Rahat ol biraz elinden geleni yap sadece bekle..

bilmiyorum ki megg.:44:
ateş ölçme yöntemini yeni yeni kullandığımız için bekarken yada korunurken kaç olduğunu düşükmü yüksekmi oluyo.
.hiç bir fikrim yok meg..
şunu biliyorum sadece bu hararet durumu bata yakın bebek var ise oluyo..
bebek yok ise de olmuyo..
yumurtalıklarla ilgisi olduğunu sanmam meggg..o kadar da sorgulamayalım kafayı sıyırtıcazzz
395c37 Ovulation charts on FertilityFriend.com
siz hiç böyle bir ateş tablosu gördünüz mü

13.gün gerçekleşmiş canım..

piki nillam

kızlar ben biraz çıkıyorum,görüşürüz

Son düzenleme:

ama 13.günün çizgisi çok koyu ve kalın değildi ki canım :44::44:dün akşam ki koyduğum ovucan vardı ya onun üstündeki 13.gününküydü dur bulmaya çalışım resmi

ama 13.günün çizgisi çok koyu ve kalın değildi ki canım :44::44:dün akşam ki koyduğum ovucan vardı ya onun üstündeki 13.gününküydü dur bulmaya çalışım resmi

tablona göre 13 canımm..bugünkü çizgin nasıldı koyuluğu gitti mi..iyice yoksa çizgi varmıydı??

Son düzenleme:
tablona göre 13 canımm..bugünkü çizgin nasıldı koyuluğu gitti mi..iyice yoksa çizgi varmıydı??

var çizgi canım ama çok silik sanırım ben 12 gün yımırtladım

aman boşver canım kafanızı şişirdim bende iki gündür ovucanla bu ay da böyle olsun ne yapalım hürrem başlıyo ben onu izlicem sonra da kendim hürrem olucam iyi akşamlar hepinize öpüyorum

aman boşver canım kafanızı şişirdim bende iki gündür ovucanla bu ay da böyle olsun ne yapalım hürrem başlıyo ben onu izlicem sonra da kendim hürrem olucam iyi akşamlar hepinize öpüyorum

hayırlısı olsun canım..bir iki gün daha yap bakalım..belkide daha yumurtlamadın ateşin tekrar düşmeye başlarsa anlarız..

görüşürüz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…