2 ay kadar kullandım sanırım benim en çok kuruluktan yana işime yaramıştı.Temmuzda çok ağladım ve bebek olayını kafama takmıycam dedim zevkli halvetler olsun bundan sonra gelirse keyfi bilir dedim Ağustosta gelmişti sıpam:))İşin sırrı burda galiba kimde okuduysam takmadığı ay gebe kalmış.Hepiniz kavuşun bebeklerinize bende hayırlısıyla kucağıma alıyım inşallah...
aa dur hemen karşılaştrym saol cnm ii oldu bu
aysunayyy hanım küsmüyükkk
sen niye hiç cevap yazmıyosun benim yazdıklarımaa...
hıhhh küstüm sana
neden küs olalım oflucum canım aşkolsun..
bilinçli yaptığım bişey değil canım inanki
sohbetlere çok katılamadım bugün ateşim 2 gündür düştü belim ağrıyor moralim bozuk..
ne kadar belli etmesemde üzüldüm gene gelecekse gelse de şu pis kırmızılar
yeniden başlasam diye bekliyorum ama yoruldum
değerlerine baktım canım çok güzel 2 kat artmış
içini ferahlat artık bozma moralini bebeğin seninle ve sağlıklı
inşallahta böyle devam edecek..
biraz kızdırayım dedim seni kuşum
geçen ay ateşin yüksekti ama gene geldiler çok takılma...
en güzel belirtiyi göğüsler veriyo cidden...
varmı değişim..
kızlar iyi akşamlar.
kayınvalidem bizdeydi.bir haftadır giremedim.
gerçi normal zamanlarda da koca başından ayrılmıyo bilgisayarın.
ne var ne yok. neler oldu meraklardayım ama sayfalar ilerlemiş baya.
oflu canım nasılsın. bebiş nasıl?
yok canım hiç bişey..adet öncesi ne yaşıyorsam onları yaşıyorum..hatta geldi gelecek kırmızı hissediyorum..
bebek istediğimiz ilk ay doktora muayene için gittim kan aldı benden bi kaç şeyine bakıcam dedi.hamilelik için gereken..hormonlarına falan baktırdın mı hiç ?
baktım cnm ingfertility en altta yazıo bnm yani ondan ithal oldgu çok belli kutular birebir aynı degl ama bu normal sanrm cunku burda paketlmeyi babystart yapıo çunku o distributor firma hologramı da var kutuda orjinal inş ya oyle inanıorm oyle deglse de elmden bşey gelmz zaten ama ben inanıorm işe yarayack preseed onmli olan inanmak deglmidir zaten bşey elbett vesile olcak ya inanıormmm tez zamanda hem de inşşşşşşşş
super duygucum ayni firmanin urunu en pnemlisi de o zaten.. baska ulkelerde satisa sunduklari icin ayni ambalajda olmamasi cok normal.. hayydi bakalim sira sende gelsin preseed bebisleriii
super duygucum ayni firmanin urunu en pnemlisi de o zaten.. baska ulkelerde satisa sunduklari icin ayni ambalajda olmamasi cok normal.. hayydi bakalim sira sende gelsin preseed bebisleriii
o dediğin ildanın attığı linkteki değil mi duygu..canım..
o sayfayı kayıt ettim bende alacağım bu ay...
inşallah şifa olur hepimize
ztar ya sende kaçla ağrısı falan oluyomuu benim bat yarın ama çok fazla sancım var bacaklarım ve kalçam ağrıyo test yapmakta istemiyorumm gene üzülücemm diee :2: belirtiler nasıldı sende yada şuanda nasılsın
alin arkadaslar eger elimizde boyle bir imkan varsa degerlendirmek lazim
haydi kizlar
haydi kizlar
haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tam zamani
tam zamani
simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende kuvvete geldim evimi toparladim dha aklimd neler var ama hic canima susamiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?