Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

demi cnm yaa ah o takmamayı bi becereblsemm bu ay ovulasyonda hiç stres yapmamaya çalşcm umarım başarılı olurum saoll nillacım inş cnm kavuşalm biz de bebişlerimize allah tezz zamanda nasip etsin inşşşşşşşsen şimdi hamişsn demi Allah kucagına da saglıkla almayı nasip etsin inşşş

aa dur hemen karşılaştrym saol cnm ii oldu bu

baktım cnm ingfertility en altta yazıo bnm yani ondan ithal oldgu çok belli kutular birebir aynı degl ama bu normal sanrm cunku burda paketlmeyi babystart yapıo çunku o distributor firma hologramı da var kutuda orjinal inş ya oyle inanıorm oyle deglse de elmden bşey gelmz zaten ama ben inanıorm işe yarayack preseed onmli olan inanmak deglmidir zaten bşey elbett vesile olcak ya inanıormmm tez zamanda hem de inşşşşşşşş

aysunayyy hanım küsmüyükkk
sen niye hiç cevap yazmıyosun benim yazdıklarımaa...
hıhhh küstüm sana

aysunayyy hanım küsmüyükkk
sen niye hiç cevap yazmıyosun benim yazdıklarımaa...
hıhhh küstüm sana

neden küs olalım oflucum canım aşkolsun..
bilinçli yaptığım bişey değil canım inanki
sohbetlere çok katılamadım bugün ateşim 2 gündür düştü belim ağrıyor moralim bozuk..
ne kadar belli etmesemde üzüldüm gene gelecekse gelse de şu pis kırmızılar
yeniden başlasam diye bekliyorum ama yoruldum

değerlerine baktım canım çok güzel 2 kat artmış
içini ferahlat artık bozma moralini bebeğin seninle ve sağlıklı
inşallahta böyle devam edecek..

kızlar iyi akşamlar.
kayınvalidem bizdeydi.bir haftadır giremedim.
gerçi normal zamanlarda da koca başından ayrılmıyo bilgisayarın.

ne var ne yok. neler oldu meraklardayım ama sayfalar ilerlemiş baya.

oflu canım nasılsın. bebiş nasıl?

biraz kızdırayım dedim seni kuşum
geçen ay ateşin yüksekti ama gene geldiler çok takılma...
en güzel belirtiyi göğüsler veriyo cidden...
varmı değişim..

biraz kızdırayım dedim seni kuşum
geçen ay ateşin yüksekti ama gene geldiler çok takılma...
en güzel belirtiyi göğüsler veriyo cidden...
varmı değişim..

yok canım hiç bişey..adet öncesi ne yaşıyorsam onları yaşıyorum..hatta geldi gelecek kırmızı hissediyorum..

iyi akşamlar canım hoşgeldin
daha bugün iyiyimmm diyebilirim canım...
1 haftadır beta hcgyle uğraşıyorum malesef...
inşalllah bebeğim iyidir..

ben de bebek istiyorum ama simdilik birsey yok 6 aydir evliyim almanyada yasiyorum.30 yasindayim hemsireyim ama kendi sorunlarimi cozemez oldum. bende esimde cocugumuz olsun istiyoruz.neler yapmaliyim nasil yapmaliyim alternatif tip mi?yada baska her neyse moralim biraz kotu esime belli etmiyorum ama bu durum beni mutsuz ediyor.deneyimlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim.tesekkurederim arkadaslar

hormonlarına falan baktırdın mı hiç ?
bebek istediğimiz ilk ay doktora muayene için gittim kan aldı benden bi kaç şeyine bakıcam dedi.hamilelik için gereken..
bebek olmazsa 6 ay sonra gelin dedi bize...gidip sonuçları almadık telde öğrendik herşey normal görünüyor dedi...
ama içinde neler vardı nelere baktı bilmiyorum kızamıkçık hatırlıyorum bitek...

ozaman iyiydide bu zamana kadar belkide bozuldu bilmiyorum..ama hayıt ilacı alcam bende bu ay...kısmetten öteye gidilmez bakalım..

Son düzenleme:

super duygucum ayni firmanin urunu en pnemlisi de o zaten.. baska ulkelerde satisa sunduklari icin ayni ambalajda olmamasi cok normal.. hayydi bakalim sira sende gelsin preseed bebisleriii

super duygucum ayni firmanin urunu en pnemlisi de o zaten.. baska ulkelerde satisa sunduklari icin ayni ambalajda olmamasi cok normal.. hayydi bakalim sira sende gelsin preseed bebisleriii

o dediğin ildanın attığı linkteki değil mi duygu..canım..

o sayfayı kayıt ettim bende alacağım bu ay...

inşallah şifa olur hepimize

ztar ya sende kaçla ağrısı falan oluyomuu benim bat yarın ama çok fazla sancım var bacaklarım ve kalçam ağrıyo test yapmakta istemiyorumm gene üzülücemm diee :2: belirtiler nasıldı sende yada şuanda nasılsın

o dediğin ildanın attığı linkteki değil mi duygu..canım..

o sayfayı kayıt ettim bende alacağım bu ay...

inşallah şifa olur hepimize

alin arkadaslar eger elimizde boyle bir imkan varsa degerlendirmek lazim
haydi kizlar
haydi kizlar
haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tam zamani
tam zamani
simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bende kuvvete geldim evimi toparladim dha aklimd neler var ama hic canima susamiyimm

batlarımız aynı canım..
bende hiç bacak kalça ağrısı yok..
göğüslerinde var mı bi değişiklik..

hepsini bi anda yapmaya kalkma canımm..

yorma kendini yavaş yavaş yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…