ztar ya sende kaçla ağrısı falan oluyomuu benim bat yarın ama çok fazla sancım var bacaklarım ve kalçam ağrıyo test yapmakta istemiyorumm gene üzülücemm diee :2: belirtiler nasıldı sende yada şuanda nasılsın
hepsini bi anda yapmaya kalkma canımm..
yorma kendini yavaş yavaş yap..
batlarımız aynı canım..
bende hiç bacak kalça ağrısı yok..
göğüslerinde var mı bi değişiklik..
canim bende nolmustu biliomusun popom ve bacaklarim sanki uzuuuuuuuuuuuuuunnn bir aradan sonra spor yaparsin da vucudunda etkesigi olur ya ya da hamlarsin hani.. oyle olmustum ama hamilelikle alakasi varmi bilmiyorum.. su anki en buyuk belirtim bel agrim.. goguslerimin acisi da geciyor. bugun hic yok gibi hatta..
hayirlisi olsun canim benim az daha sabir sonra hersey belli olur
ya aysunum hatirliomusun ben gecen hafta gelmistim buraya demistim evi pkladim ama canim cikti belik koptu diye.. sen yine hepsini birden yapma demistin.. meger o arada ben hamileymisim de ondan belim kopmus..
saol canim benim bu aradaa.. zaten agir seyler yapmadimm
var tabi canım 1 haftadır falan koltuk altımdan batıyo du 2 gündür sol göğsümün ucu batıyo aniden geçiyo sonra acayibimm yaa
ayyy bana gebesin gibi geldi şimdi...hadi inşallah..bi sürü belirtin var..gelsin bebişşş
ya aysunum hatirliomusun ben gecen hafta gelmistim buraya demistim evi pkladim ama canim cikti belik koptu diye.. sen yine hepsini birden yapma demistin.. meger o arada ben hamileymisim de ondan belim kopmus..
saol canim benim bu aradaa.. zaten agir seyler yapmadimm
azaa sende hamilesin sanırım hayırlı olsun allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sana
ya kizlar benim kafam cok karisik.. ben doktora gittigim gunden itibaren yani pazartesiden itibaren acik kahverengi akinti goruyorum.. yani adet olurkenki baslayan bildigin bariz kahverengi degil ama ben adet olmadan once bu renk gelince ben anlardim adet olacagimi ve bir gun olmadan gelirdi adetim.. pazartesiden itibaren goruyorum dedigim gibi bariz bir kahverengi degil ama normal akintim gibi de degil.. koku, kasinti vs de yok ama endiselenmeye basladim.. normal midir bu ya??
ya kizlar benim kafam cok karisik.. ben doktora gittigim gunden itibaren yani pazartesiden itibaren acik kahverengi akinti goruyorum.. yani adet olurkenki baslayan bildigin bariz kahverengi degil ama ben adet olmadan once bu renk gelince ben anlardim adet olacagimi ve bir gun olmadan gelirdi adetim.. pazartesiden itibaren goruyorum dedigim gibi bariz bir kahverengi degil ama normal akintim gibi de degil.. koku, kasinti vs de yok ama endiselenmeye basladim.. normal midir bu ya??
canım senin adet geçeli nekadar oldu bu arada akıntın normalmı deilmi benim bir bilgim yok ama inş.kötü bir durum yoktur 3 aya kadar akıntısı olanda duydum ama takma kafana sen böle şeyleri düşünme doktora gidersin en kötü yarın
ya kan degil , bildigin kahverengi de degil, aman aman bir miktarda da gelmiyor.. anlamadimki ben..
canım bu adetin gectimi gebelik akıntısı hemen kaldığında baslıor o yüzden yerlersme kanamasıda zaten tam kan değil kahverenginin birazdaha acık rengi gibi öylemi
canım bu adetin gectimi gebelik akıntısı hemen kaldığında baslıor o yüzden yerlersme kanamasıda zaten tam kan değil kahverenginin birazdaha acık rengi gibi öylemi
ben zaten bu akintiyi ilk gordugumde doktordaydim.. idrar testi istediler hamileik testi icin tuvalete gittigimde gordum.. ama dedigim gibi aman aman bir miktarda degil.. acik kahverengi.. bilmiyorum yani.. ya da koyu sari da denilebilir mi bilmiyorum.. ama kanama olmadikca sorun olmaz dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?