Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım bu adetin gectimi gebelik akıntısı hemen kaldığında baslıor o yüzden yerlersme kanamasıda zaten tam kan değil kahverenginin birazdaha acık rengi gibi öylemi

ya ben bugun itibariyle 4+4 hamileyim.. adetim gecikti tabiki.. nasil tarif etsem bu renk gibi iste

CANIM sen neler yapıosun gebelik düşünüon sanırım

evet canım düşünüyoruz bizde 9 aydır deniyoruz ama olmuyo eşimde test yaptı bu ay ii çıktı herşeyi bende de sorun yok ama olmadı daha bu ayda yarın adet günüm sancılarım çok fazla ama test yapmıcam 2 gün geçsin bi bakalım adet olmassam hayırlısı görücez artık canım

Selam azaa burda gördüğün herkes bebek istiyor,fakat çok kolay gebe olamıyor.Gebe olan arkadaşlar da biraz bekledikten sonra kavuştular bebeklerine

Son düzenleme:

anladım canım zaten hamile kalsan bile aynı adet olcak gibi olur belirtilerin oyuzden ümidini yitirme canım inş hayırlı haberler verrsin bide canım esin b oşaldiği zaman sağa yada sola dön ikisinden birine ama belin yukarda olsun yarım saat yat canım

saol canım ben çıkıyorum şimdi herkese ii gecelerrr kızlarr

Selam azaa burda gördüğün herkes bebek istiyor,fakat çok kolay gebe olamıyor.Gebe olan arkadaşlar da biraz bekledikten sonra kavuştular bebeklerine

anladım canım ben herkesi n arkasındayım hç kmse üzülmesin allah herkee sağlıklı evlat versin

yok gayet normal yani.. kokusu da yok kasintisi da yok.. korkutuosunuz beni yaa

canım eger ağrın yoksa korkma doktora git sen kan değilse gebelik akıntıı da böle koyu gelio ben dede var bastan beri korkma emi canım

canım eger ağrın yoksa korkma doktora git sen kan değilse gebelik akıntıı da böle koyu gelio ben dede var bastan beri korkma emi canım

canım benimde koyu kahverengi koyu sarı gibi gelio o gebelik akıntısı ama içini rahat ist
iyosan doktoruna bir gözük

yok gayet normal yani.. kokusu da yok kasintisi da yok.. korkutuosunuz beni yaa

Yok canım ne korkuyorsun sakin ol.Çoğu gebelikte öyle akıntılar görülürmüş zaten hatta gebelik nişanı bile diye var.Öyle seni sıçratacak bir ağrı ve kanama yoksa sıkıntı yok.Rahat ol çok kafanı karıştırırsa doktora sor rahatlarsın.

selam canlarım size bişey danışcam . ben bu laboquikden aldım. bugünde 10.yada 11. günüm adetim biteli saat 8 gibi yaptım negatif çıktı acaba henüz yumurtlama başlamamışmı bu konuda bilgi istiyom sizden çok öptüm

canımmerhaba daha yumurtlama olmamıştır

anladım canım ben herkesi n arkasındayım hç kmse üzülmesin allah herkee sağlıklı evlat versin

Yok canım üzülmüyoruz zaten,üzülecek bir şey yok hepimiz bebişlerimize kavuşacağız.Senle beraber arkamız iyice kalabalıklaştı o zaman.Burda hepimiz birbirimizin arkasındayız

Selam ebuş,Canım ben bişey anlamadım.Şimdi sen adetim biteli 10.ya da 11. günüm diyorsun ya,adetin 1.günüden mi başladın saymaya yoksa adetin bitiş gününden mi saymaya başladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…