Hee anladım ebuş sanki daha yumurtlamamışsın gibi geliyor.Yumurtlayınca ikinci çizgi daha koyu çıkar unutma.
anladım kuzucum ama bugünlede yumurtlarım sanırım dimi neyse elimde bolca var zaten ovülasyon.
şimdi 2 çizgi çıkınca ogünmü halvet gerekiyopüffff bende kaç gündür boşa halvete zorluyom kendimi ayyy
Yok canım üzülmüyoruz zaten,üzülecek bir şey yok hepimiz bebişlerimize kavuşacağız.Senle beraber arkamız iyice kalabalıklaştı o zaman.Burda hepimiz birbirimizin arkasındayız
Yok canım üzülmüyoruz zaten,üzülecek bir şey yok hepimiz bebişlerimize kavuşacağız.Senle beraber arkamız iyice kalabalıklaştı o zaman.Burda hepimiz birbirimizin arkasındayız
ama çok tuhaf dimi dr 11 yada 12 de başlar felan demişti.12.14.16. günler de demişi ama demek değişebiliyo.
yumurtlamış olsam 2 çizgi çıkardı zaten dimi
Ben nasıl kullandığımı anlatayım sana canım;anladım kuzucum ama bugünlede yumurtlarım sanırım dimi neyse elimde bolca var zaten ovülasyon.
şimdi 2 çizgi çıkınca ogünmü halvet gerekiyopüffff bende kaç gündür boşa halvete zorluyom kendimi ayyy
=elisizmit;21934125]Selam azaa burda gördüğün herkes bebek istiyor,fakat çok kolay gebe olamıyor.Gebe olan arkadaşlar da biraz bekledikten sonra kavuştular bebeklerine
Herkese iyi aksamlar arkadaslar ben boyle cins birsey gormedim ya ben daha oncede hamilelik tecrubem olmasina ragmen akil sir erdiremedim belki siz bir fikir verirsiniz ya ben beklenen adet gunumde aylik tiroit kontrolum yapilicakken beta hcg de istedim ve sonuc 10.95 bu 28 kasimda yaptigim beta digerinide bugun sabah gidip yaptirdim burdada sonuc 5.1 simdi ne oldu ben anlamadim hamilemiyim degilmiyim allah askina bir sey soyleyin boyle sacma bir olay gormedim ben ya basindan boyle bir olay gecen oldumu cevaplarinizi bekliyorum ve hala adet olmadim bugun 4gunum geciyor
evet canım yumurtlama gerceklestiği anda cıkar
Ben nasıl kullandığımı anlatayım sana canım;
Birikmiş idrarla yapıyorum,tutabilirsem 4 saat falan tutuyorum ve çok fazla sıvı tüketmiyorum
İkinci çizgi daha koyu olduktan sonraki 12-24 saat arasında yumurta çatlayacak demek oluyormuş
Koyu çizgiden sonra hergün halvet hatta arkadaşlar sabah halvetleniyor garanti oluyormuş.Ben hiç sabah halvetlenmemiştimama bu ay deneyeceğim.Çizgiden sora üç günü boş geçme sonra bekleme faslı malum sonra da inşallah
azaacığım benim bildiğim yumurtlama, çizgiden 12-24 en geç 36 saat sonraki zaman diliminde gerçekleşir,ama emin değilim kesin konuşmamakta fayda var yanlış bilgi vermek istemem tabi.Bilgi vermekten ziyade tecrübelerimizi paylaşıyoruz burda.
Herkese iyi aksamlar arkadaslar ben boyle cins birsey gormedim ya ben daha oncede hamilelik tecrubem olmasina ragmen akil sir erdiremedim belki siz bir fikir verirsiniz ya ben beklenen adet gunumde aylik tiroit kontrolum yapilicakken beta hcg de istedim ve sonuc 10.95 bu 28 kasimda yaptigim beta digerinide bugun sabah gidip yaptirdim burdada sonuc 5.1 simdi ne oldu ben anlamadim hamilemiyim degilmiyim allah askina bir sey soyleyin boyle sacma bir olay gormedim ben ya basindan boyle bir olay gecen oldumu cevaplarinizi bekliyorum ve hala adet olmadim bugun 4gunum geciyor
Doktora sordun mu?Ben buna benzer birşey yaşadım canım battan 2 gün sonra 18,24 civarıydı 4-5 gün ne düşt ne yükseldi en son kanamam başladı.kanama başlangıcında dr bi daha hcg istedi 2,5 olmuştu.Yaptırabilirsen 2 gün sonra tekrar yaptır ya da dra sor.
hımm anladım kuzu demek 2. çizgiyi görünce bi gün sonra en geç halvete başla ve 3 gün devam diyorsun tamm ark.çok sağol bu konuda bilgilendirdin
Yok canım çizgiden sonra başla diye bir şey dimedim kuzum.Sen garantiye al işini yumoştan önce gün aşırı halvetlen,çizgi görünce işi sıklaştır her gün halvetlen.Hele de çizgiden sonraki 3 günü boş geçme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?