Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şu preseed tüpünü inceledim dipte tırtıklı bi yer oluo ya tüpte orda seri nosu ve son kullanma tarihi bile var kızlar iice kanaat getrdm ki bu ürün sahte degl bi de sizden şu hayıt tohumu hapınn adını sorcam unutuom hep :44:alcak yarın eşim de başlıcm ben de hayırlısıylaa bu ay pek bşey yapıoz hadi işe yarayacakk inşşşş

Son düzenleme:

Bu ikinci düşüğüm olunca araştırma istediler üniv. hastanesinde tahliller yaptırdık kan pıhlaşması varmış,Gebe kalınca iğneye başlayacam.

Annem ben de bunu anlatmaya çalışıyom ya :99:

HAHHAHAHAAHHA AYYY çok komik yaw desene ben bu ay çok yorulcam
E biraz yolrulacaz valla ama ne yapalım bebiş için değmez mi

Canım megin yazdığını aynen sana kopyaladım

hayıt hapı: agnucaston

hayıt hapını adetinin ilk yada 3. günü içmeye başlıyosun,ovulasyon bitimine kadar içiyosun..günde 1 tane..

Son düzenleme:
saol cnmcm cnm benm adet geçeli dört gün falan oluo ben yeni başlıcım yeni karr verdm almaya cunku..adete bi kaç gun kala da bırakcm içmeyi...

Son düzenleme:
hepinize iyi akşamlar kızlar, yatmadan bir giriyim dedim. benim batıma daha 10 gün var ama karnım o kdr şişki sanırsın 3 aylık hamile. reglden hemen önce böyle olurdu genelde yüzümdede sivilceler çıktı. hamilelik desem bu kadar erken belirti olması beklenemez heralde acaba hayıt otu falanmı yaptı beni böyle? yoksa biranda koca göbekli bi insanmı oldum ben:44:
gamze sen hamilesin dimi allah kucağınada almayı nasip etsin. sende böyle bişey olmuşmuydu şişkinlik?

valla cnm karında şişme de bi hamilelik belrtisi olur olur belki hayıt ugurlu gelmiştr bu ay sennledr bebişin inşş da oyledir cnm

valla cnm karında şişme de bi hamilelik belrtisi olur olur belki hayıt ugurlu gelmiştr bu ay sennledr bebişin inşş da oyledir cnm

ay inşallah canım yaa, kırmızıları görmekten çok korkuyorum bu ay:18: inşallah bu ay hepimize uğurlu gelsin. senin kaçıncı ayındı duygu çalışmalara başlayalı?

canım benimde yemeklerden sonra şişkinlik oluyo karnım baya şişiyo...
gaz yapıyo o da ... İNşallah gebesindir..

ay inşallah canım yaa, kırmızıları görmekten çok korkuyorum bu ay:18: inşallah bu ay hepimize uğurlu gelsin. senin kaçıncı ayındı duygu çalışmalara başlayalı?

cnm biz haziranda başladık aslnda ama bi ay ara verdk o yuzden bu ay altıncı olcak bnm eşimn degerler düşük biraz ama kürleri falan çok guzel uyguluorz bir bucuk aydır bu ay da preseed ve hayıt hapı hadi altıncı ayda tutturrm ben de inşşş

Son düzenleme:
bende bu ay hayıt kullanmıştımmm kızlar.. ama tohumunu demledim içtim....

bende öyle yaptım oflu. ovülasyonda kullandım çift çizgiyi gördüğüm gün bide sonraki gece ilişki oldu bidahada olmadı inşallah tutmuştur. her ay psikolojik belirtiler yaşıyorum zaten onun için çokta ümitlenmek istemiyorum

inşallah canım, inşallah gelir bu ay bebişin. bu ayda olmazsa bizde gidicez kontrole. bizim 4.ay ağustosta başlamıştık bizde.

oflum adetin kaçıncı günü başlamıştın,bi de ne kadar süre içtin?
adetimin son günlerinde başladım oculasyon bitene kadar içtim 10-15 gün arası içmişimdir...
sabah akşam 1 su bardağı taze demleyip içtim...
olduysa bu otun faydası birde TABİKİ RABBİMİn İZNİYLE olmuştur...
RABBİM HERKESE NASİP ETSİN...
HAMİLE OLANLARA DA SAĞ SALİM KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
BENDE İNŞALLAH BEBEĞİMİ GÖREBİLİRİM...
DUA EDİN OLUR MU

tek gecelik ilişkilerde bile hamile kalan çok bayan okudum ben burda...
Hayırlısıyla tutmuştur İnşallah stres yok :) böyle olmanız ümidiyle..

Son düzenleme:
canım benimde yemeklerden sonra şişkinlik oluyo karnım baya şişiyo...
gaz yapıyo o da ... İNşallah gebesindir..

sağol canım inşallah. ama bata daha 10 gün var bu kadar erken olması mümkünmüdürki acaba? bide ara ara hafif sızı oluyor adetten önceki gibi ama daha hafifi. off kafayı yicem psikolojik herhalde yine bu belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…