Buldummmm belimde iki tane leke cikmisss hahahhah giğbelik nisanimi aldimmmmm
canım bıldıgım kadarıyla kımyasal bı gebelık olusmus yanı bıkac gune kanaman baslarsa kanamayla atıyo sanırım vucud yanısaglıklı bı gebelık olusamamıs doktor bısı demedımı pekı?yanı ben duyum bılgılerı verıyorum sana yasadıgım bısey degıl cok gecmiş olsun
Annem ben de bunu anlatmaya çalışıyom ya :99:ALINTI: Hızlı yükselmeden 24-36 saat sonra yumurta çatlamaktadır. Testte pozitif sonuç alındığında yumurtlama bir sonraki gün olacak demektir. Gebelik isteyenler ertesi gün cinsel birleşme planlanlayabilirler.
BÖLE DİYOR KIZLAR
E biraz yolrulacaz valla ama ne yapalım bebiş için değmez miHAHHAHAHAAHHA AYYY çok komik yaw desene ben bu ay çok yorulcam
şu preseed tüpünü inceledim dipte tırtıklı bi yer oluo ya tüpte orda seri nosu ve son kullanma tarihi bile var kızlar iice kanaat getrdm ki bu ürün sahte deglbi de sizden şu hayıt tohumu hapınn adını sorcam unutuom hep :44:alcak yarın eşim de başlıcm ben de hayırlısıylaa bu ay pek bşey yapıoz hadi işe yarayacakk inşşşş
saol cnmcm cnm benm adet geçeli dört gün falan oluo ben yeni başlıcım yeni karr verdm almaya cunku..adete bi kaç gun kala da bırakcm içmeyi...Bu ikinci düşüğüm olunca araştırma istediler üniv. hastanesinde tahliller yaptırdık kan pıhlaşması varmış,Gebe kalınca iğneye başlayacam.
Annem ben de bunu anlatmaya çalışıyom ya :99:
E biraz yolrulacaz valla ama ne yapalım bebiş için değmez mi
Canım megin yazdığını aynen sana kopyaladım
hayıt hapı: agnucaston
hayıt hapını adetinin ilk yada 3. günü içmeye başlıyosun,ovulasyon bitimine kadar içiyosun..günde 1 tane..
Ay hayırlı uğurlu olsun inşallah
hepinize iyi akşamlar kızlar, yatmadan bir giriyim dedim. benim batıma daha 10 gün var ama karnım o kdr şişki sanırsın 3 aylık hamile. reglden hemen önce böyle olurdu genelde yüzümdede sivilceler çıktı. hamilelik desem bu kadar erken belirti olması beklenemez heralde acaba hayıt otu falanmı yaptı beni böyle? yoksa biranda koca göbekli bi insanmı oldum ben:44:
gamze sen hamilesin dimi allah kucağınada almayı nasip etsin. sende böyle bişey olmuşmuydu şişkinlik?
valla cnm karında şişme de bi hamilelik belrtisi olur olur belki hayıt ugurlu gelmiştr bu ay sennledr bebişin inşş da oyledir cnm
Sagol bitanem darisi basiniza isallah ben kactim yarin ikili testimiz var hurrem bitsede yatsammmmm
ay inşallah canım yaa, kırmızıları görmekten çok korkuyorum bu ay:18: inşallah bu ay hepimize uğurlu gelsin. senin kaçıncı ayındı duygu çalışmalara başlayalı?
bende bu ay hayıt kullanmıştımmm kızlar.. ama tohumunu demledim içtim....
cnm biz haziranda başladık aslnda ama bi ay ara verdk o yuzden bu ay altıncı olcak bnm eşimn degerler düşük biraz ama kürleri falan çok guzel uyguluorz bir bucuk aydırbu ay da preseed ve hayıt hapı hadi i şş altıncı ayda tutturrm ben de inşşş
adetimin son günlerinde başladım oculasyon bitene kadar içtim 10-15 gün arası içmişimdir...oflum adetin kaçıncı günü başlamıştın,bi de ne kadar süre içtin?
bende öyle yaptım oflu. ovülasyonda kullandım çift çizgiyi gördüğüm gün bide sonraki gece ilişki oldu bidahada olmadı inşallah tutmuştur. her ay psikolojik belirtiler yaşıyorum zaten onun için çokta ümitlenmek istemiyorum
inşallah canım, inşallah gelir bu ay bebişin. bu ayda olmazsa bizde gidicez kontrole. bizim 4.ay ağustosta başlamıştık bizde.
canım benimde yemeklerden sonra şişkinlik oluyo karnım baya şişiyo...
gaz yapıyo o da ... İNşallah gebesindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?