Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

böyle moral bozukluğu yapma kendine ama herkesin bünyesi farklı sonuçta...
psikolojik falan diye kendini yıpratma şimdiden...
biraz daha sabret...
ALLAH BÜYÜKTÜRR...

inşş cnm yaa sen neler yapmştın bu ay kür mür bşeyler yaptın mı?

bal,tarçın, çörek otu yedim sabah akşam
kuru incir
hayıt otu tohumu
ceviz
arada keçiboynuzu pekmezi
birde adaçayı içtim yumurtlama gününe kadar
bunları ilk kez bu ay yaptım. bakalım hayırlısı inşallah.

..................................................................

Son düzenleme:

hadi inşş vesile olsun bunlar cnm benm inşş hamişsndr hayıt tohumnn hapını mı içtin?

böyle moral bozukluğu yapma kendine ama herkesin bünyesi farklı sonuçta...
psikolojik falan diye kendini yıpratma şimdiden...
biraz daha sabret...
ALLAH BÜYÜKTÜRR...

sağol canım, biran oluyo hayaller kuruyorum olucak diyorum sonra birden sanki hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyo

hadi inşş vesile olsun bunlar cnm benm inşş hamişsndr hayıt tohumnn hapını mı içtin?

yok canım suyunu içtim, ilk günler tadı kötü diye adaçayıyla karıştırıp içtim yumurtlama günlerimdede adaçayını bıraktım sade hayıt içtim. tadı kötü ama burnumu kapatıp bi dikişte içtim.

sağol canım, biran oluyo hayaller kuruyorum olucak diyorum sonra birden sanki hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyo

merhaba canm.valla bnde bugün adet oldum hayaller suya düştü yine.tekrar ilaç tekrar kontrol.zor işler.ama sabır diecez dua edecez inş en kısa zamnda bebişine kavuşursun

Canim sonucu alir almaz zaten doktoruma ulastim ve sonucu soyledim once 10.95 soyleyince aa hamilesin dedisonra 5.1duyunca buyuk ihtimalle kimyasal gebelik dedi ama yarin sabaha randevu aldim tekrar tahlil yapalim dedi bakalim benim merak ettigim aceba boyle olupta sonradan degerleri yukselen arkadaslarimiz varmi yardimci olurlarsa cok sevinirim

Amin biz de dua ediyoruz ama hamişlerin duası daha çabuk kabul oluyormuş derler onların da duasını bekleriz tabi.

anladm cncmm ben de hapını iççm içen arkdaslar var onlara katıclm bende bi kaç gune hadi inşş vesile olurr

kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi iyi geceler. allah hepimize en yakın zamanda sağlıklı, hayırlı bebekler versin inşallaaaaaaah.

kızlar bi umut deyip bütün yolları denemek istiyoruz ama şu da bi gerçek ki olacağı varsa oluyo zamnı gelmişse rabbim yazmışsa oluyo.hiç bi sorunu olmayıp ta kaç yıldır deneyen arkadaşlarımız var. doktorun olmaz beklemen lazım deyipte hamile kalan arkadaşlarımız da var yani şans mı birazda ne bilim anlamadım ki allh cümlemizin yüzünü güldürsün o duyguyu çok tatmak istiyorum ah bi bilseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…