sağol canım inşallah. ama bata daha 10 gün var bu kadar erken olması mümkünmüdürki acaba? bide ara ara hafif sızı oluyor adetten önceki gibi ama daha hafifi. off kafayı yicem psikolojik herhalde yine bu belirtiler
inşş cnm yaa sen neler yapmştın bu ay kür mür bşeyler yaptın mı?
bal,tarçın, çörek otu yedim sabah akşam
kuru incir
hayıt otu tohumu
ceviz
arada keçiboynuzu pekmezi
birde adaçayı içtim yumurtlama gününe kadar
bunları ilk kez bu ay yaptım. bakalım hayırlısı inşallah.
böyle moral bozukluğu yapma kendine ama herkesin bünyesi farklı sonuçta...
psikolojik falan diye kendini yıpratma şimdiden...
biraz daha sabret...
ALLAH BÜYÜKTÜRR...
hadi inşş vesile olsun bunlar cnm benm inşş hamişsndr hayıt tohumnn hapını mı içtin?
sağol canım, biran oluyo hayaller kuruyorum olucak diyorum sonra birden sanki hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyo
sağol canım, biran oluyo hayaller kuruyorum olucak diyorum sonra birden sanki hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyo
Doktora sordun mu?Ben buna benzer birşey yaşadım canım battan 2 gün sonra 18,24 civarıydı 4-5 gün ne düşt ne yükseldi en son kanamam başladı.kanama başlangıcında dr bi daha hcg istedi 2,5 olmuştu.Yaptırabilirsen 2 gün sonra tekrar yaptır ya da dra sor.
inşallah tez zamanda hayırlısı olsun..merhaba canm.valla bnde bugün adet oldum hayaller suya düştü yine.tekrar ilaç tekrar kontrol.zor işler.ama sabır diecez dua edecez inş en kısa zamnda bebişine kavuşursun
merhaba canm.valla bnde bugün adet oldum hayaller suya düştü yine.tekrar ilaç tekrar kontrol.zor işler.ama sabır diecez dua edecez inş en kısa zamnda bebişine kavuşursun[/QUO
valla canım batı bekle ovülasyonu bekle batı bekle ovülasyonu bekle zaman böyle akıp geçiyo, bu ayda olmazsa artık hiç bişey yapmıcam oluruna bırakıcam diyorum ama yapabiliceğimi hiç sanmıyorum
inşallah tez zamanda hayırlısı olsun..
merhaba canm.valla bnde bugün adet oldum hayaller suya düştü yine.tekrar ilaç tekrar kontrol.zor işler.ama sabır diecez dua edecez inş en kısa zamnda bebişine kavuşursun[/QUO
valla canım batı bekle ovülasyonu bekle batı bekle ovülasyonu bekle zaman böyle akıp geçiyo, bu ayda olmazsa artık hiç bişey yapmıcam oluruna bırakıcam diyorum ama yapabiliceğimi hiç sanmıyorum
bnmde gün saymakla geçio ilk defa doktora gittim kontrol falan sıkıldım inan.bu ayda gidicem bi daha gitmyecem oluruna bırakcam ii ce stres yapıom sonra.acaba bigün bizde hamile kalacaz mı ya
adetimin son günlerinde başladım oculasyon bitene kadar içtim 10-15 gün arası içmişimdir...
sabah akşam 1 su bardağı taze demleyip içtim...
olduysa bu otun faydası birde TABİKİ RABBİMİn İZNİYLE olmuştur...
RABBİM HERKESE NASİP ETSİN...
HAMİLE OLANLARA DA SAĞ SALİM KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
BENDE İNŞALLAH BEBEĞİMİ GÖREBİLİRİM...
DUA EDİN OLUR MU
tek gecelik ilişkilerde bile hamile kalan çok bayan okudum ben burda...
Hayırlısıyla tutmuştur İnşallah stres yok :)böyle olmanız ümidiyle..
yok canım suyunu içtim, ilk günler tadı kötü diye adaçayıyla karıştırıp içtim yumurtlama günlerimdede adaçayını bıraktım sade hayıt içtim. tadı kötü ama burnumu kapatıp bi dikişte içtim.
ii geceler cnmkızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi iyi geceler. allah hepimize en yakın zamanda sağlıklı, hayırlı bebekler versin inşallaaaaaaah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?