Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oyle cnm aslında bizm yaptgmz ne blıomsn elmden geleni yaptım demek ve içsel rahatlma saglmak yoksa tabii Allah ol derse ve tabii tevekkül... ama biz bu yolda ne kadar çabalar umutla yılmadan beklersek Allah da o kadar kısa zamanda verck bebişlerimiinşş buna inanıorm çok...

Canım ben hiç denk gelmedim ama olmuştur olmayacak bir şey değil.Ben en çok hamile olduğu halde kan testi negatif olanları duymuştum.Allah büyüktür inşallah bize güzel haberler verirsin.

Ya arkadaslar benim sivilce bat hbrcisidir ve yine cikti oysa bu ay baya umitliydim çünkü kalkarken kasığıma kramp girildi falan filan bata 4 gun var bu ayda mı burutus acaba yoksa böle olabilir mı bilgisi olan var mi

Ya arkadaslar benim sivilce bat hbrcisidir ve yine cikti oysa bu ay baya umitliydim çünkü kalkarken kasığıma kramp girildi falan filan bata 4 gun var bu ayda mı burutus acaba yoksa böle olabilir mı bilgisi olan var mi

bende de ara ara adetten önce çıkardı sivilce bu ay da çıktı...
kasıklarımda batmalarda vardı...
hala devam ediyo özellikle adet sancısı gibi...
İnşallah hamişliktendir...

E daha bata varmış du bakalım kramp falan bende çok olurdu,birkaç gebe arkadaştan daha duymuştum ama tabi belirti işte bazen insanı yanıltabiliyor.İnşallah bebiş olur.

ya bence benlırtılere cok takılma derım hayır biz takıldık takıldık işin içinden cıkamadık da oyuzden sımdı hapşursak aaa kesın gibeyiz dioz (bknz. meg)zaten bebik varsa bile adet olmana yakın ne belırtıler yasıosan aynısnı yasıyormussun oyuzden belkımde bebık vardır kasık agrıları bebege işarettirr inş..

hııhh bi anda beni görmediniz sandımm...

iiyilik wallaa nolsun temizlik yaptım buun belimi acıttım şimdi feci şekşlde bel agrısı cekiyorumm

ay geçmiş olsun haycım zordur bel agrısı tutlması blrm baston yutmş gib olur insan dnlen bol bol kas gevştici kremlerdn sürdür belcegizine

hııhh bi anda beni görmediniz sandımm...

iiyilik wallaa nolsun temizlik yaptım buun belimi acıttım şimdi feci şekşlde bel agrısı cekiyorumm

Hah işte bak daha belin iyileşmeden ev yine kirlenecek.O kadar zorlamamız lazım nasıl olacak o da bilinmez ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…