merhaba canm.valla bnde bugün adet oldum hayaller suya düştü yine.tekrar ilaç tekrar kontrol.zor işler.ama sabır diecez dua edecez inş en kısa zamnda bebişine kavuşursun[/QUO
valla canım batı bekle ovülasyonu bekle batı bekle ovülasyonu bekle zaman böyle akıp geçiyo, bu ayda olmazsa artık hiç bişey yapmıcam oluruna bırakıcam diyorum ama yapabiliceğimi hiç sanmıyorum
Sağlık olsun canım biz de hayalleri bir ay erteleriz olur biter.Ben aynen dediğin gibi yaptım kararlıyım bu ay test,takip hiçbir şey yapmayacağım.Onları yapınnca üzerimde baskı hissediyorum ister istemez aklımdan çıkmıyor.Oturduğum yerde"bugün yumurtam çatlayacak acaba spermle buluştu mu, denk gelecek mi, şuan tüplerde biryerde olmaları lazım vs....." Bu ay hiiiiççç valla 12. 14. 16. 17.18. gün ilişki planlıyorum o kadar.Sonra oturup keyfime bakacağım.
kızlar bi umut deyip bütün yolları denemek istiyoruz ama şu da bi gerçek ki olacağı varsa oluyo zamnı gelmişse rabbim yazmışsa oluyo.hiç bi sorunu olmayıp ta kaç yıldır deneyen arkadaşlarımız var. doktorun olmaz beklemen lazım deyipte hamile kalan arkadaşlarımız da var yani şans mı birazda ne bilim anlamadım ki allh cümlemizin yüzünü güldürsüno duyguyu çok tatmak istiyorum ah bi bilseniz
Sağlık olsun canım biz de hayalleri bir ay erteleriz olur biter.Ben aynen dediğin gibi yaptım kararlıyım bu ay test,takip hiçbir şey yapmayacağım.Onları yapınnca üzerimde baskı hissediyorum ister istemez aklımdan çıkmıyor.Oturduğum yerde"bugün yumurtam çatlayacak acaba spermle buluştu mu, denk gelecek mi, şuan tüplerde biryerde olmaları lazım vs....." Bu ay hiiiiççç valla 12. 14. 16. 17.18. gün ilişki planlıyorum o kadar.Sonra oturup keyfime bakacağım.
bnde yaa sorma büyük değişiklik yapıom kendimde. diete başlıyom yarın sonra spor. sonra ev işleri falan vakit buldukçada ders:18:günlerim dolu dolu geçsin.çocuğuda takmıom zati hoş bi yerimi yırtsamda olmuyo ne edeyim ağlayıp duruyom gençlik gidio elden
bu günleri böle ağlayarak geçiriyoz biz bi şu stresi atalım üstümüzden belki öyle olur
iyi geceler kızlar neler kaynatıyosunuz yine :)
İyi geceler,işte ne olsun ovucan,hayıt,hcg,spermvs....
Canim sonucu alir almaz zaten doktoruma ulastim ve sonucu soyledim once 10.95 soyleyince aa hamilesin dedisonra 5.1duyunca buyuk ihtimalle kimyasal gebelik dedi ama yarin sabaha randevu aldim tekrar tahlil yapalim dedi bakalim benim merak ettigim aceba boyle olupta sonradan degerleri yukselen arkadaslarimiz varmi yardimci olurlarsa cok sevinirim
heyttttt gece kuşlarıı napıyonusss lennnnn
heyttttt gece kuşlarıı napıyonusss lennnnn
haycımmm hoşgeldinn nberrr
Napalım kaynatıyoruz bebişten ordan burdan sen napıyosun?
Ya arkadaslar benim sivilce bat hbrcisidir ve yine cikti oysa bu ay baya umitliydim çünkü kalkarken kasığıma kramp girildi falan filan bata 4 gun var bu ayda mı burutus acaba yoksa böle olabilir mı bilgisi olan var mi
Ya arkadaslar benim sivilce bat hbrcisidir ve yine cikti oysa bu ay baya umitliydim çünkü kalkarken kasığıma kramp girildi falan filan bata 4 gun var bu ayda mı burutus acaba yoksa böle olabilir mı bilgisi olan var mi
hııhh bi anda beni görmediniz sandımm...
iiyilik wallaa nolsun temizlik yaptım buun belimi acıttım şimdi feci şekşlde bel agrısı cekiyorumm
hııhh bi anda beni görmediniz sandımm...
iiyilik wallaa nolsun temizlik yaptım buun belimi acıttım şimdi feci şekşlde bel agrısı cekiyorumm
Hah işte bak daha belin iyileşmeden ev yine kirlenecek.O kadar zorlamamız lazım nasıl olacak o da bilinmez ya.
ay geçmiş olsun haycım zordur bel agrısı tutlması blrm baston yutmş gib olur insan dnlen bol bol kas gevştici kremlerdn sürdür belcegizine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?