bende de ara ara adetten önce çıkardı sivilce bu ay da çıktı...
kasıklarımda batmalarda vardı...
hala devam ediyo özellikle adet sancısı gibi...
İnşallah hamişliktendir...
hayır başak burcu filanda değilim nerden geldi akşam akşam evi temizlemekki saat 5de basladım esti öyle
saol duygumm ya sprey war ondan sıkayım yarın
ya bence benlırtılere cok takılma derım hayır biz takıldık takıldık işin içinden cıkamadık da oyuzden sımdı hapşursak aaa kesın gibeyiz dioz(bknz. meg) zaten bebik varsa bile adet olmana yakın ne belırtıler yasıosan aynısnı yasıyormussun oyuzden belkımde bebık vardır kasık agrıları bebege işarettirr inş..
Evet canım sen çok mu yoruldun haykoliğim ben başak burcu demedim, kim dedi ki:44:
Valla dogru dedin yakında belirti diye kafayı yicez halbuki hicdusunmesek ama olmuyokii
o kendine dio kızıo kendne nie temzlk hastalgım tuttu başak burcu da deglm dioya hayy bayılıom sana yaa ne kadar eglenceli bi uslubun var senn ya oyle bi anlatıosn ki ne yazsan gulesm gelıo valla
yok gı kendi kendime diomm hani başak burcları titiz olur böle filan ya öle bişi işte anladım senın dediğiniEvet canım sen çok mu yoruldun haykoliğim ben başak burcu demedim, kim dedi ki:44:
bende bilirm kızz benim senin dedğin kadar tutulmadı ama bi yerden kasıyordu boyle onume egilip pantolonumun fermuarını çekemiodum kasıyordu o sprey gecirdi saolsnsık cnmcmmm dkkat et kendine agır kaldırma benm bi kere belm tutulmştı kol çantamı ble taşıyamamıştım valla blrm o acıyı ii :26:
olmuyo tebee bek bana hemen hemen 2 yıl olacak hala bi yerime bişi olsa acaba bebik mi die düşünüom ama eskisi gibi deilValla dogru dedin yakında belirti diye kafayı yicez halbuki hicdusunmesek ama olmuyokii
o kendine dio kızıo kendne nie temzlk hastalgım tuttu başak burcu da deglm dioya hayy bayılıom sana yaa ne kadar eglenceli bi uslubun var senn ya oyle bi anlatıosn ki ne yazsan gulesm gelıo valla
ooyyyy o zaman ben çok yorulmuşum demek.Valla tercüme için sağol duygumSen söyledikten sonra baktım hakket kendine kızmış ben niye üzerime alındım bilmiyorum
belrtiye takma gerçekten senn kaçncı ayındı dört müydü ilk aylar taklıo belrtlere sonra pes edıo insan zaten
yok gı kendi kendime diomm hani başak burcları titiz olur böle filan ya öle bişi işte anladım senın dediğini
bende bilirm kızz benim senin dedğin kadar tutulmadı ama bi yerden kasıyordu boyle onume egilip pantolonumun fermuarını çekemiodum kasıyordu o sprey gecirdi saolsn
olmuyo tebee bek bana hemen hemen 2 yıl olacak hala bi yerime bişi olsa acaba bebik mi die düşünüom ama eskisi gibi deil
hehh yaaa bak anlamıs ne demek istediğimii canımsıngül bacım gülll senı guldurebılıosam ohhh ne iyiy banaa haydıı beraber gülekk hem gülek hem oynayak
EVet 4 ama bana cok ısınmış gibi gelio hele yumurtlamadan sonraki 15 gun bitmiyor napiyim fıtratım sabırsız malesef
EVet 4 ama bana cok ısınmış gibi gelio hele yumurtlamadan sonraki 15 gun bitmiyor napiyim fıtratım sabırsız malesef
hayy var yaa gülmek hamile kalmayı kolaylştrıomş bi bilmsel araştrmada okmştm netten valla bak ben de sana çok guluom hamiş kalrsan senn payın da var baya yanii gülelimm ya valla üzlsek neolck Allah aşkına güle güle gelsn bebişlerr onlar da mutlu mutlu bebişlerr olsunlarr inşşş
cnm gelck bebişler inşşş sen bi kontrole gttn mi ? gitmedysen bu ay da olmazsa bi git istersen en azından herşey yolnda mı degl mi onu öğrenirsin ona göre önlemni alrsn..
ayyy wallahaa mı kızzzozaman ben hep guleyım sende güll forum gülsünn dunyaa gülsunn
zaten bi gelsinler bu bebişlerr waryaa
ablamın dogumuna gitmiştim amann ya rabbım yegenımın ilk dogdugu anı gorunce ne muthişş bi duyguu aglamamak elde deil kendimin olsa herhalde orayı seller goturur bugunde ablam aradı yegenım teyzee demeyı ogrenmişş offf bizede allahımm bizede verr
eyyy rabbimmm bize 3 tanee 3 de yetmezz 5 taneee 5 de yetmezz 7 tane ver ver ver ver ver allahım werr
evt yaa boyle konuşçk etck demi bi dayısı olcak bnm kuzumn ne hala ne amca dayı derr o daa ayy gelsnlerr yaa vallaaa gelinn guzell bebişlerr gelinnn
Gittim canım muayene oldum şimdilik bisi yok ama ayrıntılı inceleme icin 1 yıl bekliyoruz dedi
ohoooo benım welet şanslı olacak dayı sı olacak amca sı olacak teysesi olacak hala sı olacakk hepsii dört gözle olmasını beklio ama bizimkindee çıtttt yokksen nereliydin duygu
aman hangimiz bekledik ki 1 yılın dolmasını git doktora 1 yıl oldu de ayrıntılı baksınlar walla o eskiden di oyle 1 yılı beklemek artık hersey hormonlu yediğimiz içtiğimiz hormonlar bile değişio aylık git baktır aklında kalmasın derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?