Gittim canım muayene oldum şimdilik bisi yok ama ayrıntılı inceleme icin 1 yıl bekliyoruz dedi
Acaba eczaneler saat kaçta açılıyor bilen var mı?
ohoooo benım welet şanslı olacak dayı sı olacak amca sı olacak teysesi olacak hala sı olacakk hepsii dört gözle olmasını beklio ama bizimkindee çıtttt yokksen nereliydin duygu
8 de acılıyordur bence
sanırım artık cıkmam lazım cunkuu yarın oruc tutucam ve saat dortte komsum kaldırcak sahur edıcez aslında bana kalsa yiyip yatıcam da illa berbaer yiyelim diyo komsum neyse hepnıze ıyı geceler kızlar
gülünn gariii gülünnn gülünn
gülmek gibe kalmayı kolaylastırıomus ya
Henüz evli değiilim,ciddi bir ilişkim var...Sevdiğim insandan bebeğim olsun istiyorum rabbim banada nasip eder inşallah...bebeğim olmasını çok istiyorum...
canlarımm ii gecelerrrr sizi sevıorm ve uyuyorumm bakalım bu akşam neler görcem ruyamda mrk içindeyim
Henüz evli değiilim,ciddi bir ilişkim var...Sevdiğim insandan bebeğim olsun istiyorum rabbim banada nasip eder inşallah...bebeğim olmasını çok istiyorum...
Selam sevdiğin insan da bebeğinizin olmasını istiyor mu?
istese ne olur arkadaşım ya bizim dinimizde böyle birşeyin yeri varmı ya
yapma bu şekilde arkadaşım lütfen..
herkes özgür..
doğru yada değil,bizi ilgilendirmez..
yargılamak yanlış..
istese ne olur arkadaşım ya bizim dinimizde böyle birşeyin yeri varmı ya
asla bizlerin kimseyi yargılama gibi bir hakkı yok Allahtan başka. ben sadece arkadaşa yanlış yolda olduğunu ve dinimin gerektirdiğini yaptım her koyun kendı bacagından asılır hepimizi rabbim ıslah etsin...
asla bizlerin kimseyi yargılama gibi bir hakkı yok Allahtan başka. ben sadece arkadaşa yanlış yolda olduğunu ve dinimin gerektirdiğini yaptım her koyun kendı bacagından asılır hepimizi rabbim ıslah etsin...
işte bunu demek istedim arkadaşım,teşekkürler
mesajlarına baktım az önce.. sende bebek istiyosun dimi,yani bizdensin
hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?