Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende bursa bursada dogdum buyudumm yas kactıı yasını solucek ve sen dıye sorucaksınben 25 işte bildigin gibi aralık 17 de 26 ya giricem

Gittim canım muayene oldum şimdilik bisi yok ama ayrıntılı inceleme icin 1 yıl bekliyoruz dedi

sen eşini de bi götr derm cnm bu ay inş bebiş gelr de gerek ble kalmaz ama baktın geldiler kırmızılar o zamn eşin de versn bi tahll bence ona göre kür falan yaprsnz cnm inşş ii çıkar tabii de her ihtmale karşı die dıorm ben

ohoooo benım welet şanslı olacak dayı sı olacak amca sı olacak teysesi olacak hala sı olacakk hepsii dört gözle olmasını beklio ama bizimkindee çıtttt yokk sen nereliydin duygu

Benim bebişin bi ahalsı bi de dayısı olacak.Teyze de yok amca da yok

sanırım artık cıkmam lazım cunkuu yarın oruc tutucam ve saat dortte komsum kaldırcak sahur edıcez aslında bana kalsa yiyip yatıcam da illa berbaer yiyelim diyo komsum neyse hepnıze ıyı geceler kızlar

gülünn gariii gülünnn gülünn
gülmek gibe kalmayı kolaylastırıomus ya

İyi geceler Allah kabul etsin.

Henüz evli değiilim,ciddi bir ilişkim var...Sevdiğim insandan bebeğim olsun istiyorum rabbim banada nasip eder inşallah...bebeğim olmasını çok istiyorum...

canlarımm ii gecelerrrr sizi sevıorm ve uyuyorumm bakalım bu akşam neler görcem ruyamda mrk içindeyim

Henüz evli değiilim,ciddi bir ilişkim var...Sevdiğim insandan bebeğim olsun istiyorum rabbim banada nasip eder inşallah...bebeğim olmasını çok istiyorum...

arkadaşım bence yanlış düşünüyorsun imam nikahınız varmı bilmem ama sen resmen günah işliyorsun evlilik dışı bir çocuk ne demek madem seviyorsun Allahın rızasıyla evlenmelisin bence

yapma bu şekilde arkadaşım lütfen..
herkes özgür..
doğru yada değil,bizi ilgilendirmez..
yargılamak yanlış..

asla bizlerin kimseyi yargılama gibi bir hakkı yok Allahtan başka. ben sadece arkadaşa yanlış yolda olduğunu ve dinimin gerektirdiğini yaptım her koyun kendı bacagından asılır hepimizi rabbim ıslah etsin...

istese ne olur arkadaşım ya bizim dinimizde böyle birşeyin yeri varmı ya

Bence iki insanın çocuk sahibi olma kararlarını ve isteklerini başkaları sorgulamamalı.Ama çocuğun aile ortamında büyümesi daha sağlıklı olur çocuk için.Ha nikah olmadan aile ortamı olabiliyorsa ne ala.Nikahlı olup da travmalarla büyüyen çocuklar olmasından daha iyidir diye düşünüyorum.

asla bizlerin kimseyi yargılama gibi bir hakkı yok Allahtan başka. ben sadece arkadaşa yanlış yolda olduğunu ve dinimin gerektirdiğini yaptım her koyun kendı bacagından asılır hepimizi rabbim ıslah etsin...

işte bunu demek istedim arkadaşım,teşekkürler

mesajlarına baktım az önce.. sende bebek istiyosun dimi,yani bizdensin
hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah canım..

işte bunu demek istedim arkadaşım,teşekkürler

mesajlarına baktım az önce.. sende bebek istiyosun dimi,yani bizdensin
hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah canım..

evet arkadaşım bende o özlem içindeyim rabbim tüm isteyenlere hayılısıyla annesine babasına dinine rabbine düşkün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…