Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah canım bu ay başlıyıcaz inş aşılamaya sebepsiz infertil

hayırlısı canım..

burda çoğumuz aylardır deniyoruz ama bebekler inatçı çıktılar biraz..

ama yılmak yok,beklenen çok değerli çünkü..

hayırlısı canım..

burda çoğumuz aylardır deniyoruz ama bebekler inatçı çıktılar biraz..

ama yılmak yok,beklenen çok değerli çünkü..

:)))) aynen öyle benim 1 yıl önce klomenle oldu bi gebeliğim ama 21 haftalık doğdu şimdi tekrar başladık bakalım sen kac yıldır ıstıyorsun bebiş?

:)))) aynen öyle benim 1 yıl önce klomenle oldu bi gebeliğim ama 21 haftalık doğdu şimdi tekrar başladık bakalım sen kac yıldır ıstıyorsun bebiş?

başın sağolsun arkadaşım..

inşallah bekletmeden gelir bebeğin sağlıkla..

ben 7. ayımdayım.. bir problem yok ama bebek de yok..

dinimize göre yanlış anlatabildim mi?

Anlatabildin.Hem her koyun kendi bacağından asılır diyorsun, hem de milletin dinini sorguluyorsun.Böyle hassas ve kişisel tercih meselesi olan bir konuda kimseyle polemiğe girmeyi düşünmüyorum.İyi geceler,umarım sağlıklı bebeklere kavuşursun

başın sağolsun arkadaşım..

inşallah bekletmeden gelir bebeğin sağlıkla..

ben 7. ayımdayım.. bir problem yok ama bebek de yok..

tşk ederim cnm ama senin daha erkenmiş inş bir an önce bebeğini yada bebeklerini hayırlısıyla saglıklı bir şekilde kucagına alırsın

tşk ederim cnm ama senin daha erkenmiş inş bir an önce bebeğini yada bebeklerini hayırlısıyla saglıklı bir şekilde kucagına alırsın

amin canım,inşallahhh...
teşekkürler..
hepimizin gelsin sağlıkla hayırlısıyla bebekleri inşallahhh

ben kimsenın dinini sorgulamıyorum bir müslüman olarak karsımdakı ınsanı uyarmak benım görevim, gerisi ona kalmış. güzel dileğin içinde tşk inş benim gibi bebek özlemi çeken bütün anneler bi an önce bebişlerine kavusur...

mrb kıslar

bende aşılamamı 22 kasımda yaptırdım şimdi gün sayıyorum benide aranıza alırmısınız

allah herkesin gönlüne göre versin inş.

mrb kıslar

bende aşılamamı 22 kasımda yaptırdım şimdi gün sayıyorum benide aranıza alırmısınız

selam..
canım hadi gelsin bebeğin inşallahhh...

mrb kıslar

Hoşgeldin ecrin,umarım her şey yolunda gider bebişin gelir.Ya hep soracağım ama kaynıyor.Bu aşılama olayı tam olarak nasıldır,yani tüp bebek işlemi gibi bir şey mi farkı nedir?

aminnn arkadaşım rabbim gönlüne göre versin.güzel sohbetin için çok tşk bir daha karsılasmak ve görüşmek dileğiyle Allaha emanet ol...

sağol canım
allah senin de gönlüne göre versin inşallahh..
görüşürüz..

geldim yaa.. ya aksam kafayi yiyodum bi ara akinti midir bilmem nedir panik oldum yaa.. annemi aradim, klinigi aradim , olaylar olaylar,,,
anacim bunlarin ortasi yok siyah beyaz.. benim akintima kahverengi dersem riskli ama bildigin kahverengi degil.. ve hemsire kahverengi ya da kan olmadigi muddetce normal dedi.. annemi aradim.. ondada bana ve kiz kardesime hamileyken aynisi olmus.. adet doneminde oyle gelir iki uc ay bir kac gun sonra gecer dedi.. aman irdelemicem yaa.. goguslerimin acisi da gecti acimiyor normal mi bilmiyorum daha cok erken..

ama irdelemicem yaa.. rahatlicam.. hersey olacagina varir.. hersey guzel olacak insaallah..kanamam olmadigi muddetce sorun yok.. dimi dimi dimi

di di di

yok tabi sorun falan ztarcım ya rahat ol..
hem akıntın kahverengi bile değil,sen söyledin ya..

di di di

yok tabi sorun falan ztarcım ya rahat ol..
hem akıntın kahverengi bile değil,sen söyledin ya..

heeeeeeee degil megim cok sukur.. oyle adet doneminde aci bir kahverengi gelir oyle seyler yok cok sukur.. ilk defa oldugu icin cahilim bu meselelerde anacim napim.. panik oluyorum hemen,, ama rahatlamam lazim.. bi de evdeyim ya surekli orami burami takip ediom surekli iki haftaya cok yogun olucam o zaman rahatlarim insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…