Neye göre yanlış yol?
evet arkadaşım bende o özlem içindeyim rabbim tüm isteyenlere hayılısıyla annesine babasına dinine rabbine düşkün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
hayırlısıyla gelicekler inşallahhh
inşallah canım bu ay başlıyıcaz inş aşılamaya sebepsiz infertil
hayırlısı canım..
burda çoğumuz aylardır deniyoruz ama bebekler inatçı çıktılar biraz..
ama yılmak yok,beklenen çok değerli çünkü..
:)))) aynen öyle benim 1 yıl önce klomenle oldu bi gebeliğim ama 21 haftalık doğdu şimdi tekrar başladık bakalım sen kac yıldır ıstıyorsun bebiş?
dinimize göre yanlış anlatabildim mi?
başın sağolsun arkadaşım..
inşallah bekletmeden gelir bebeğin sağlıkla..
ben 7. ayımdayım.. bir problem yok ama bebek de yok..
tşk ederim cnm ama senin daha erkenmiş inş bir an önce bebeğini yada bebeklerini hayırlısıyla saglıklı bir şekilde kucagına alırsın
Anlatabildin.Hem her koyun kendi bacağından asılır diyorsun, hem de milletin dinini sorguluyorsun.Böyle hassas ve kişisel tercih meselesi olan bir konuda kimseyle polemiğe girmeyi düşünmüyorum.İyi geceler,umarım sağlıklı bebeklere kavuşursun
mrb kıslar
bende aşılamamı 22 kasımda yaptırdım şimdi gün sayıyorum benide aranıza alırmısınız
allah herkesin gönlüne göre versin inş.
amin canım,inşallahhh...
teşekkürler..
hepimizin gelsin sağlıkla hayırlısıyla bebekleri inşallahhh
mrb kıslar
bende aşılamamı 22 kasımda yaptırdım şimdi gün sayıyorum benide aranıza alırmısınız
allah herkesin gönlüne göre versin inş.
aminnn arkadaşım rabbim gönlüne göre versin.güzel sohbetin için çok tşk bir daha karsılasmak ve görüşmek dileğiyle Allaha emanet ol...
geldim yaa.. ya aksam kafayi yiyodum bi ara akinti midir bilmem nedir panik oldum yaa.. annemi aradim, klinigi aradim , olaylar olaylar,,,
anacim bunlarin ortasi yok siyah beyaz.. benim akintima kahverengi dersem riskli ama bildigin kahverengi degil.. ve hemsire kahverengi ya da kan olmadigi muddetce normal dedi.. annemi aradim.. ondada bana ve kiz kardesime hamileyken aynisi olmus.. adet doneminde oyle gelir iki uc ay bir kac gun sonra gecer dedi.. aman irdelemicem yaa.. goguslerimin acisi da gecti acimiyor normal mi bilmiyorum daha cok erken..
ama irdelemicem yaa.. rahatlicam.. hersey olacagina varir.. hersey guzel olacak insaallah..kanamam olmadigi muddetce sorun yok.. dimi dimi dimi
di di di
yok tabi sorun falan ztarcım ya rahat ol..
hem akıntın kahverengi bile değil,sen söyledin ya..
selam kızlar ben geldim
Bugün saat 14:00'da ve yaklaşık 5 dk önce
burnum kanadı( acaba normal bir durum mu ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?