Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlar ben geldim

Bugün saat 14:00'da ve yaklaşık 5 dk önce
burnum kanadı ( acaba normal bir durum mu ya ?

burunda kılcal damarlar çok ya canım,hapşırınca bile kanayabilir bazen..
yada yükselirse tansiyon..allah korusun..
ama sendeki önemsiz bence..
eşin ne dedi?

Son düzenleme:
iyi geceler cici cici anne adayları...
nasılsınız???
utkucum korkmana gerek yok canım normalmiş gebelikte benimde oluyo dr sordum kan basıncımız fazlalaştığı için burnumuzun içindeki ince damarlar buna dayanamayıp kanayabiliyormuş..

nasılsınız gece kuşları ben bu saate kadar ders çalıştım dosya hazırlıyorum ve çok yoruldummmmmm şöyle bir bakayım dedim sizeeeee

Rahat ol arkadaşım kafanda sorular olmasın.Valla bunun sonu yok biri biter biri başlar.Daha çok yeni bu tarz şeyler çok duyduğumuz şeyler.9 ay adet gören bile var.Sen stres yapma rahat ol bişeycik olmaz.

Rahat ol arkadaşım kafanda sorular olmasın.Valla bunun sonu yok biri biter biri başlar.Daha çok yeni bu tarz şeyler çok duyduğumuz şeyler.9 ay adet gören bile var.Sen stres yapma rahat ol bişeycik olmaz.

ya hemsireye cok acik kahverengi diyorum direk sarimi diyor.. kadin ciddi dusunmeye basladi kahverengi degil diyorum hee degilmi diyo.. onu sari kabul ediolar sanirim. bende koyu sari dedim.. normal dedi.. kanama olursa onemli o zaman ararsin hemen dedi.. rahatlicam canim yaaa saol..takmicam kafama,. guzel dusunelim guzel olsun insaallah..

umarım değildir canım ya
bu arada sende merak etme
içini ferah tut sende de ciddi bir durum yok tatlım :)
keseyi gördünüz mü ?

ayyyy saol yaaaaa eski yorumlarimi okudun mu bilmiyorum ama kafayi yiyodum..
dr a gittigimizde 4+2 ydik. doktor dediki simdi ultrasonla baksak cok kucuk dedi.. bir ay sonraya randevu verdi o zaman gorecez ins

selam kızlar ben geldim

Bugün saat 14:00'da ve yaklaşık 5 dk önce
burnum kanadı ( acaba normal bir durum mu ya ?

Canım hiç duymadım ama burun kanaması çok riskli bir şey olmaz bence.

İyiyiz sağol sen nasılsın?İnşallah anne adayı oluruz biz de.

nasılsınız gece kuşları ben bu saate kadar ders çalıştım dosya hazırlıyorum ve çok yoruldummmmmm şöyle bir bakayım dedim sizeeeee

Selam gülbebek ne dersi çalışıyorsun?

inşaallah öyledir tatlım..
ama nette 16.cı haftadan sonra diye bir ibare okudum
burun kanaması için ?? o yüzden telaşa soktu beni

burunda kılcal damarlar çok ya canım,hapşırınca bile kanayabilir bazen..
yada yükselirse tansiyon..allah korusun..
ama sendeki önemsiz bence..
eşin ne dedi?

umarım önemsizdir bebeğim ya
eşim ameliyatta ..ne zman çıkar bilemiyorum ki
hem bu saatte arayıpta tedirginde etmek istemiyorum..
zaten pimpirikli...

ama içimi ferahlattınız ya
huzurluyum şuann..iyi ki varsınızz
inşaallah devamı gelmez bu kanamanın .

Anneme hayıt hapından bahsetmiştim o da kociş gibi kızdı bilmediğin şeyleri kullanma diye neyse,zaten doktora gidecekmiş gitmişken sorayım demiş.Doktor onaylamış.Evet doğrudur o hapla hamile kalan çok kişi var demiş,yumurtlamayı düzenlediği için gebeliği kolaylaştırır demiş.Kullanmasında sakınca yok ama yine de dotoruna sorsun başka ilaç kullanıyorsa etkileşim olmasın diye demiş.Annem öyle dedikten sonra kocam da ikna oldu.YArın sabah işten gelirken eczaneden alacak.Yarın 3. gün ya hemen başlamam lazım.

sizlerde anne adayısınız kızlar.... hem istemek başarmanın yarısıdır bugün yarın olacak nasılsa sizinde...
utkucum benim baştan beri kanıyo dr um öyle demişti sen içini ferah tut...
ztarcım sende rahat ol ama dr unada söle progestan verir belki benimde öyleydi sonra hafif pembeye döndü progestan kullanınca bişey kalmadı şükür..

nisacım,gülbebekim miyaba
miyabaa MEG
İyiyiz sağol sen nasılsın?İnşallah anne adayı oluruz biz de.

Selam gülbebek ne dersi çalışıyorsun?

SELAM CANIMMM sormaa dosya hazırlıyorum canım okul öncesi okuyorumda dosyalarla boğuşuyorum işte sanırım bu ay gündaşız senin 29 Aralıktamı Bat

süper haber..
zaten doktorların onayladıkları bi ilaç olduğunu biliyorum..
içimiz rahat kullanıcaz yani..
yarın hemen başla bebek şifa niyetine inşallah

saol canim benim iste hemsireyle gorustum bugun normal dedi.. annemde de olmus.. bu renk de degil zaten.. bunun kac kac kac tok acigi.. belki hardal sarisi.. herkes normal dedi.. bakalim insaallah sorun yok.. tesekkur ederimmmmm

kendine dikkat et bu süre zarfında tmm mı :)
mümkün olduğunca kendini yorma ve bol su tüket

iyi ki varsın canım benim ,,çok sağol

nisam,şu progestan önlem amaçlı olarak da kullanılır değil mi?
mesela tekrarlayan düşükler varsa?
gebelik anlaşılır anlaşılmaz başlanabilir dimi? yada daha erken?

kendine dikkat et bu süre zarfında tmm mı :)
mümkün olduğunca kendini yorma ve bol su tüket

iyi ki varsın canım benim ,,çok sağol

tamaaaaaaaaammm utkueslemcimmmmmmm... tesekkur edrimmmmmmmmmmmmm sende dikkat et lendine dolayisiyla bebisinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…