bilmiyorum ki canim.. hic burnum kanamadi daha once.. ciddi birsey degildir ya merak etme bence
selam kızlar ben geldim
Bugün saat 14:00'da ve yaklaşık 5 dk önce
burnum kanadı( acaba normal bir durum mu ya ?
geldim yaa.. ya aksam kafayi yiyodum bi ara akinti midir bilmem nedir panik oldum yaa.. annemi aradim, klinigi aradim , olaylar olaylar,,,
anacim bunlarin ortasi yok siyah beyaz.. benim akintima kahverengi dersem riskli ama bildigin kahverengi degil.. ve hemsire kahverengi ya da kan olmadigi muddetce normal dedi.. annemi aradim.. ondada bana ve kiz kardesime hamileyken aynisi olmus.. adet doneminde oyle gelir iki uc ay bir kac gun sonra gecer dedi.. aman irdelemicem yaa.. goguslerimin acisi da gecti acimiyor normal mi bilmiyorum daha cok erken..
ama irdelemicem yaa.. rahatlicam.. hersey olacagina varir.. hersey guzel olacak insaallah..kanamam olmadigi muddetce sorun yok.. dimi dimi dimi
Rahat ol arkadaşım kafanda sorular olmasın.Valla bunun sonu yok biri biter biri başlar.Daha çok yeni bu tarz şeyler çok duyduğumuz şeyler.9 ay adet gören bile var.Sen stres yapma rahat ol bişeycik olmaz.
umarım değildir canım ya
bu arada sende merak etme
içini ferah tut sende de ciddi bir durum yok tatlım :)
keseyi gördünüz mü ?
selam kızlar ben geldim
Bugün saat 14:00'da ve yaklaşık 5 dk önce
burnum kanadı( acaba normal bir durum mu ya ?
iyi geceler cici cici anne adayları...
nasılsınız???
utkucum korkmana gerek yok canım normalmiş gebelikte benimde oluyo dr sordum kan basıncımız fazlalaştığı için burnumuzun içindeki ince damarlar buna dayanamayıp kanayabiliyormuş..
nasılsınız gece kuşları ben bu saate kadar ders çalıştım dosya hazırlıyorum ve çok yoruldummmmmmşöyle bir bakayım dedim sizeeeee
iyi geceler cici cici anne adayları...
nasılsınız???
utkucum korkmana gerek yok canım normalmiş gebelikte benimde oluyo dr sordum kan basıncımız fazlalaştığı için burnumuzun içindeki ince damarlar buna dayanamayıp kanayabiliyormuş..
burunda kılcal damarlar çok ya canım,hapşırınca bile kanayabilir bazen..
yada yükselirse tansiyon..allah korusun..
ama sendeki önemsiz bence..
eşin ne dedi?
Canım hiç duymadım ama burun kanaması çok riskli bir şey olmaz bence.
İyiyiz sağol sen nasılsın?İnşallah anne adayı oluruz biz de.
Selam gülbebek ne dersi çalışıyorsun?
miyabaa MEGnisacım,gülbebekim miyaba
İyiyiz sağol sen nasılsın?İnşallah anne adayı oluruz biz de.
Selam gülbebek ne dersi çalışıyorsun?
Anneme hayıt hapından bahsetmiştim o da kociş gibi kızdı bilmediğin şeyleri kullanma diye neyse,zaten doktora gidecekmiş gitmişken sorayım demiş.Doktor onaylamış.Evet doğrudur o hapla hamile kalan çok kişi var demiş,yumurtlamayı düzenlediği için gebeliği kolaylaştırır demiş.Kullanmasında sakınca yok ama yine de dotoruna sorsun başka ilaç kullanıyorsa etkileşim olmasın diye demiş.Annem öyle dedikten sonra kocam da ikna oldu.YArın sabah işten gelirken eczaneden alacak.Yarın 3. gün ya hemen başlamam lazım.
sizlerde anne adayısınız kızlar.... hem istemek başarmanın yarısıdır bugün yarın olacak nasılsa sizinde...
utkucum benim baştan beri kanıyo dr um öyle demişti sen içini ferah tut...
ztarcım sende rahat ol ama dr unada söle progestan verir belki benimde öyleydi sonra hafif pembeye döndü progestan kullanınca bişey kalmadı şükür..
ya hemsireye cok acik kahverengi diyorum direk sarimi diyor.. kadin ciddi dusunmeye basladi kahverengi degil diyorum hee degilmi diyo.. onu sari kabul ediolar sanirim. bende koyu sari dedim.. normal dedi.. kanama olursa onemli o zaman ararsin hemen dedi.. rahatlicam canim yaaa saol..takmicam kafama,. guzel dusunelim guzel olsun insaallah..
ayyyy saol yaaaaa eski yorumlarimi okudun mu bilmiyorum ama kafayi yiyodum..
dr a gittigimizde 4+2 ydik. doktor dediki simdi ultrasonla baksak cok kucuk dedi.. bir ay sonraya randevu verdi o zaman gorecez ins
sizlerde anne adayısınız kızlar.... hem istemek başarmanın yarısıdır bugün yarın olacak nasılsa sizinde...
utkucum benim baştan beri kanıyo dr um öyle demişti sen içini ferah tut...
ztarcım sende rahat ol ama dr unada söle progestan verir belki benimde öyleydi sonra hafif pembeye döndü progestan kullanınca bişey kalmadı şükür..
kendine dikkat et bu süre zarfında tmm mı :)
mümkün olduğunca kendini yorma ve bol su tüket
iyi ki varsın canım benim ,,çok sağol
tamaaaaaaaaammm utkueslemcimmmmmmm... tesekkur edrimmmmmmmmmmmmmsende dikkat et lendine dolayisiyla bebisinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?