Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

nisam,şu progestan önlem amaçlı olarak da kullanılır değil mi?
mesela tekrarlayan düşükler varsa?
gebelik anlaşılır anlaşılmaz başlanabilir dimi? yada daha erken?

bebem o konuyla ilgili fikrim yok tekrarlayan düşüklerde farklı yöntemler uygulanıyor diye biliyorum iğne vb. gebelikten öncede eğer progesteron düşükse zaten dr ilaç başlıyor önlem olarak...

Ay hadi valla artık olalım biz de.

miyabaa MEG

SELAM CANIMMM sormaa dosya hazırlıyorum canım okul öncesi okuyorumda dosyalarla boğuşuyorum işte sanırım bu ay gündaşız senin 29 Aralıktamı Bat

anladım canım ben de kpss ye hazırlanıyorsun sandım.Ben güya hazırlanıyorum ama eyyyy
evet 29 aralık ama ben yılbaşı hediyemizi alırız diye umuyorum.Valla eğer öyle bir şey olusa kocalara ne hediye olur ama.Of çeşit çeşit müjde verme yöntemimiz olur.

süper haber..
zaten doktorların onayladıkları bi ilaç olduğunu biliyorum..
içimiz rahat kullanıcaz yani..
yarın hemen başla bebek şifa niyetine inşallah

Folik le aspirinle etkileşim yapmaz herhalde.Ayy içimi bir heyecan kapladı birden.Ama bu ay ovucan yok test yok bişey yapmayacam.Farkettim ki testler beni çok strese sokuyor,resmen koşullanıyorum hep aklımda oluyor.12. 14. 16. 17. 18. gün halvet düşünüyorum sonrasında da bekleme faslı.

[video=youtube;dRUc6PWtTIM]http://www.youtube.com/watch?v=dRUc6PWtTIM[/video]

bebem o konuyla ilgili fikrim yok tekrarlayan düşüklerde farklı yöntemler uygulanıyor diye biliyorum iğne vb. gebelikten öncede eğer progesteron düşükse zaten dr ilaç başlıyor önlem olarak...

ben gebelik testinde çift çizgiyi görünce,bebek tutunsun diye içmek istiyorum..
benim türlü gariplikler oluyo çünkü..
tutuyo da tutunamıyo gibi yani..

elisim,ben ovucan yapınca kendimi daha iyi hissediyorum..
hani kaçtımı kaçmadımı yumurtlama diye düşünmüyorum çünkü..

anladım canım dr kontrolünde değil kafama göre diyosun yani,bir zararı olmadığını biliyorum olabilir aslında... bencede tüm gebelere hemen versinler neden illa bi kanama yada lekelenme bekleniyorsa çok saçma sonuçta zararı olacak yada vücudu etkileyecek bişey olsa kan testi filan kontroller yapılır verilir sonrasında tekrar yapılır ama bana direk yazdı gittiğimde 1 kutu bitince kanamam yoktu sen 1 kutu daha kullan dedi..

spoilermeg çiğ börek yaptım ama hamuru çok sert oldu yumuşacık olurdu öyle hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…