Hey allahım siz niye bakıyorsunuz ferda da bakıyor sen de.gece diye bilerek gizledimolsa yirim simdiii
Sinam valla boşver ölesine bişey.ne yiyosunuz ya ?? spoiler mi ne o ne demek nerden çıktı bende bilmek istiyom banane
spoilermeg çiğ börek yaptım ama hamuru çok sert oldu yumuşacık olurdu öyle hatırlıyorum
hımm saol canım öğrendiğim iyi oldu.. ohh afiyet olsun
Hey allahım siz niye bakıyorsunuz ferda da bakıyor sen de.gece diye bilerek gizledim
Sinam valla boşver ölesine bişey.
hımm saol canım öğrendiğim iyi oldu.. ohh afiyet olsun
Kız sen ne yaramazsın inşallah bebişin de sana benzer
Hey allahım siz niye bakıyorsunuz ferda da bakıyor sen de.gece diye bilerek gizledim
Sinam valla boşver ölesine bişey.
anladım canım dr kontrolünde değil kafama göre diyosun yani,bir zararı olmadığını biliyorum olabilir aslında... bencede tüm gebelere hemen versinler neden illa bi kanama yada lekelenme bekleniyorsa çok saçma sonuçta zararı olacak yada vücudu etkileyecek bişey olsa kan testi filan kontroller yapılır verilir sonrasında tekrar yapılır ama bana direk yazdı gittiğimde 1 kutu bitince kanamam yoktu sen 1 kutu daha kullan dedi..
banane ben öğrendim bile :)) canım afiyet olsun ah keşke bende aşersem hiç bişeye aşermedim henüz:)))
canım olsun sıkıntı yok ben gece gece anneme ne yaptırdım bilseniz sizin canınız çeker söylemiyim:)))
canım olsun sıkıntı yok ben gece gece anneme ne yaptırdım bilseniz sizin canınız çeker söylemiyim:)))
hayırlısı bebem inş en kısa zamanda sıkıntısız gelecek bebişin
Söyle Söyle nolur
Oh maşallah.Annem hep söyler aşermesen de aşerdim de biz naz yapmadık da ne oldu kıymet bilindi mi,naz yapanın kıymeti daha çok bilinir der.Bilemiyorum bebiş gelirse kimyam değişir mi görecez.
ah canım kocam olsa o kıymetli anneciğinin dediğinden bende yapacaktım ama nerde daha kocişim bebişi bile 1 kez gördü o da geçen aydı yani eşim yok yurt dışında ben annemlerde geçiriyorum hamişliğimi ve burda doğum yapıcam umarım eşim doğuma gelebilir??
gece gece karnım acıkınca açıkça sölüyorum anneciğime mantı açtırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?