evet bende bu şekilde düşünüyorum nisam
İyi geceler rahat uyu emi...neyse kizlar ben cikiyorum.. herkeslere iyi geceler....
sizi seviyoreee
Gelir nşallah bebişin doğum zamanına izinlerinizi ayarlarsınız ailecek olursunuzah canım kocam olsa o kıymetli anneciğinin dediğinden bende yapacaktım ama nerde daha kocişim bebişi bile 1 kez gördü o da geçen aydı yani eşim yok yurt dışında ben annemlerde geçiriyorum hamişliğimi ve burda doğum yapıcam umarım eşim doğuma gelebilir??
ya evet bi ara okumuştum..
zorlanıyosundur dimi nisam
ne zaman dönüşü allahın izniyle?
gece gece karnım acıkınca açıkça sölüyorum anneciğime mantı açtırdım
zorlanmıyorum desem yalan olur tatlım annenin babanın evide olsa zor,bir yandan eşimi düşünüyorum ne halde diye malum ortalık karışık,bir yandan evimi istanbulu özlüyorum off off öyle işte ama yinede hamd olsun Allahım bu günümüzü aratmasın...
iyi uykular ztarcım
elis o zaman biz hormonlarımıza bi daha bi baktırırız kullanmadan önce progestanı..
Ben geldim
Nasılsınız geleceğin güzel anne adayları
Ben geldim
saolun kızlar mersi:))
ztarcım sanada iyi geceler
Ama adetin 3. günü bakılıyor sanırım.Başka zaman da çıkar mı bilmiyorum.Ya doktora desek biz kendimizi daha iyi hissederiz diye vermezler mi acaba?Ben bi dönem çok ihtiyacım olduğunu düşüüyordum ama benim düşüklerin sebebi belli olunca şimdi iğneye umut bağladım.Öyle olunca da kafam rahat olacak.
Ama adetin 3. günü bakılıyor sanırım.Başka zaman da çıkar mı bilmiyorum.Ya doktora desek biz kendimizi daha iyi hissederiz diye vermezler mi acaba?Ben bi dönem çok ihtiyacım olduğunu düşüüyordum ama benim düşüklerin sebebi belli olunca şimdi iğneye umut bağladım.Öyle olunca da kafam rahat olacak.
mrb canım hoşgeldin
Ben geldim
canım bana 21. günü baktılar meğer hamişmişim.ve değerimde 5.46 mıydı neydi. ben 21. gün bakılıyor diye biliyorum...sonrada bi daha bakmadılar
Hoşbuldum.Nasılsın?
Kızlar bir konu açtımda şapka seçmemde yardımcı olurmusunuz
saol canım gayet iyi sen nasılsın bugün geç kaldın...
Ah gece gece ağzından bal damlıyor,iyiyiz sen nasılsın?
Sina eşin nerde canım?Çalışıyor di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?