Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet bende bu şekilde düşünüyorum nisam

Ya geçen bu topicte okudum galiba, fazla progesterondan da düşük yapılıyormuş hatta birinin düşük sebebi buydu diye okumuştum.

neyse kizlar ben cikiyorum.. herkeslere iyi geceler....
sizi seviyoreee
İyi geceler rahat uyu emi...

Gelir nşallah bebişin doğum zamanına izinlerinizi ayarlarsınız ailecek olursunuz

ya evet bi ara okumuştum..
zorlanıyosundur dimi nisam
ne zaman dönüşü allahın izniyle?

zorlanmıyorum desem yalan olur tatlım annenin babanın evide olsa zor,bir yandan eşimi düşünüyorum ne halde diye malum ortalık karışık,bir yandan evimi istanbulu özlüyorum off off öyle işte ama yinede hamd olsun Allahım bu günümüzü aratmasın...

iyi uykular ztarcım

elis o zaman biz hormonlarımıza bi daha bi baktırırız kullanmadan önce progestanı..

inşallah düşündüğünüzden daha çabuk kavuşursunuz nisacım..

iyi uykular ztarcım

elis o zaman biz hormonlarımıza bi daha bi baktırırız kullanmadan önce progestanı..

Ama adetin 3. günü bakılıyor sanırım.Başka zaman da çıkar mı bilmiyorum.Ya doktora desek biz kendimizi daha iyi hissederiz diye vermezler mi acaba?Ben bi dönem çok ihtiyacım olduğunu düşüüyordum ama benim düşüklerin sebebi belli olunca şimdi iğneye umut bağladım.Öyle olunca da kafam rahat olacak.

progestanın görevi, rahim duvarını kalınlaştırıp,bebeğin tutunmasına yardım etmek..
o hormon,o işe yarıyo ya kullanmak mantıklı..
doktorun kafasını şişiririz napalım elisim ya..

canım bana 21. günü baktılar meğer hamişmişim.ve değerimde 5.46 mıydı neydi. ben 21. gün bakılıyor diye biliyorum...sonrada bi daha bakmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…